Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende Ankaradayım kaptanım benimde ellerim öyle pul pul oluyor nemlendirmek lazm hergün
Kuruması birşey değil de işte açık yara oluyor kesik kesik 10 parmak yara bandı geziyorum 🤣 çok sıkıcı devamlı da kremliyorum cidden bıktırdı bakalım inşallah iyi gelir şu kremler

Yaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın 😔
kaptancım dudak nemlendiricinden olabilir mi? ellerde de genellikle nemlendirici krem sürmemekten oluyor ,burnunda da kokladığın birşeyden olabilir ,temizlik malzemesi,çok kolonya belki ya da dezenfektan
besin allerjisi olunca genelde boyunda kolda filan kızarıklık çıkıyor ama olabilir de tabi

Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula kızlar bence affetme meditasyonundan ziyade, kendi hatalarını affedip kendini suçlamayı bırakma meditasyonu olmalı ve uyum bulamadığımız insanları düşünmeyi bırakmak, onlara mesafe koymak
sonuçta bağışlamak Allah'a mahsus yani biz kimiz ki diye düşünüyorum :) zaten dizlerine kapanıp af dileyen biriyle de karşılaşmadım, dizilerde filmlerde olur öyle şeyler :D :D :D

Ankara havasıda kuru ya belki bende ondan kötü oldum böyle 🙈
Canım senin mizacın kuru soğuktur belki, mizacı kuru-soğuk besinler tüketirsen daha da kurutur bedenini. mizacı sıcak nemli besinler tüketirsen dengeler. Dün o yüzden sormuştum sık tükettiğin gıdaları yazar mısın diye.

Anka Anka canım yediğim içtiğimi sormuşsun cildiye için

Ay orayada gittim bir test yapmadı sinir oldum 👀 deterjandan olmuş diyor ama burnumun içi bile kuruluktan yara dudaklarım yara diyorum yinede detarjan diyor 🙈

Yediklerimi o da sordu fazla et yeme sebze ye dedi
Ben genelde kahvaltı 2 yumurta yerim onu yemezsem yulaf yogurt yerim yoğurt kendi mayaladığım pastörize günlük sütten

Evde 3 çeşit çorba içiliyor dönüşümlü yayla mercimek tarhana ( annemin tarhanası )

Akşam yemeklerinde
Devamlı bizde eşimden dolayı bir et oluyor doktor yeme dedi bunu keseceğim.
Tavuk / et/ balık / ciğer / hep dönüşümlü oluyor akşamları
Bunların yanına yine dönüşümlü bulgur/ annemin eriştesi/ kuskus / püre falan yapıyorm

Doktor 3 tane krem yazdı nemlendirici tarzı bakalım işe yarayacakmı 👀
Aynen etin mizacı sıcak-kuru mesela bu senin vücudunu daha çok kurutur. Ben şimdi olayı anlatabilmek için yüzeysel söylüyorum. Mizacın kesin şudur diyemem. onu belirlemek için bir sürü şey var.

Aa cidden miii işe yarıyor muuu 👀☺️☺️
Valla daha yeni yapıyorum kaptanım birazcık daha zaman geçsin bakalım görücem :) bağ kesme falanda yapmaya başladım o ex kişisiyle ama bunları yapıyorum diye midir nedir rüyalarımda sürekli görmeye başladım ama kötü hissetmiyorum kendimi bu da iyi birşeydir diye düşünüyorum.

Tehlikleli şeyler bunlar canım dikkatli ol 🙄
Nasıl yani canım ? Tehlikeli derken neyden bahsediyosun ne gibi tehlikeler ?

Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum😭😭
Çok geçmiş olsun canım inşallah hamladığın içindir. Seni korkutmak istemiyorum asla ama bi tanıdığım 2 3 kez test yapıp negatif çıkmasına rağmen göğüs filminde çıkmıştı. Testlere de pek güven olmuyor maalesef ama sen kendini dinleyip kontrollü davranırsan bence sıkıntı olmaz. Sürekli spor yapan sağlıklı beslenen birisin bu yüzden bence bağışıklığında iyidir diye düşünüyorum.

Yaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın 😔
Kaptanım egzama gibi de ama bilemedim yani, bir kaç doktora görünmekte fayda var bence

Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula kızlar bence affetme meditasyonundan ziyade, kendi hatalarını affedip kendini suçlamayı bırakma meditasyonu olmalı ve uyum bulamadığımız insanları düşünmeyi bırakmak, onlara mesafe koymak
sonuçta bağışlamak Allah'a mahsus yani biz kimiz ki diye düşünüyorum :) zaten dizlerine kapanıp af dileyen biriyle de karşılaşmadım, dizilerde filmlerde olur öyle şeyler :KK70: :KK70: :KK70:
Yok kuzum ya affetme meditasyonu değil, geçmişteki kötü düşüncelerden arınma ve yeni bir başlangıç amaçlı baktım bide dün dolunaydı ya onu fırsat bilip yapayım dedim :) kötü düşünceleri kağıda yazdım yaktım :KK70: :KK70:

Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadı:KK43: bütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım:KK43: sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım :KK43: çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var :KK43:
Çocukların kaç yaşında canım merak ettim 🙈?

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanım ben dün bölgesel yapmistimda yazmayı unuttum 200 sağ bacak 200 sol bacak açma plates bandiyla benim problem kalça olunca orayı geliştiriyorum hep bugünde yaparım muhtemelen

Canım senin mizacın kuru soğuktur belki, mizacı kuru-soğuk besinler tüketirsen daha da kurutur bedenini. mizacı sıcak nemli besinler tüketirsen dengeler. Dün o yüzden sormuştum sık tükettiğin gıdaları yazar mısın diye.
burçtan mı bulunuyor bu kuzum? ateş burçları kuru sıcak di mi

Valla daha yeni yapıyorum kaptanım birazcık daha zaman geçsin bakalım görücem :) bağ kesme falanda yapmaya başladım o ex kişisiyle ama bunları yapıyorum diye midir nedir rüyalarımda sürekli görmeye başladım ama kötü hissetmiyorum kendimi bu da iyi birşeydir diye düşünüyorum.

Nasıl yani canım ? Tehlikeli derken neyden bahsediyosun ne gibi tehlikeler ?

Çok geçmiş olsun canım inşallah hamladığın içindir. Seni korkutmak istemiyorum asla ama bi tanıdığım 2 3 kez test yapıp negatif çıkmasına rağmen göğüs filminde çıkmıştı. Testlere de pek güven olmuyor maalesef ama sen kendini dinleyip kontrollü davranırsan bence sıkıntı olmaz. Sürekli spor yapan sağlıklı beslenen birisin bu yüzden bence bağışıklığında iyidir diye düşünüyorum.

Kaptanım egzama gibi de ama bilemedim yani, bir kaç doktora görünmekte fayda var bence

Yok kuzum ya affetme meditasyonu değil, geçmişteki kötü düşüncelerden arınma ve yeni bir başlangıç amaçlı baktım bide dün dolunaydı ya onu fırsat bilip yapayım dedim :) kötü düşünceleri kağıda yazdım yaktım :KK70: :KK70:
yakmak da negatif bir olay derler hani suda kağıdın çözünmesi daha iyiymiş mesela :)

Ç

19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

Hedefini tutturan @Nikinik @belmayne @Tempus azaydidem azaydidem @birsevgi @Kendinin en iyi hali ol süpersiniz kızlar :KK74: tebrikler 🤩🤩

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
76.8​
76.3​
❌
75.6​
75​
❤️
66.2​
65.7​
❤️
67.1​
66.5​
❌
81.6​
80.6​
❌
70.2​
69.8​
❤️
52.7​
52.5​
👀
76.50​
75.50​
❌
57​
55.9​
❌
65.3​
64.6​
❌
73.6​
72.9​
❤️
76.85​
75.9​
❤️
84.6​
83.5​
❌
54​
???​
72.7​
71​
❌
67.1​
66.5​
❤️
69.3​
68.3​
❌
69.9​
68.5​
❌
Canım kaptanım ben cuma 75.9 gelmiştim tabloda geçen haftaki kilom var 😊
Canım bende o aşırı ağrılardan başka bir belirti yoktu o da şimdi çok çok az iyiyim yani bir sıkıntım yok hepsi chloe yüzünden😂
Öyleyse yarına birşeyin kalmaz canım 😘

Yok canım benim bünye alışık pazartesiye artı çıkıp cumaya eksi çıkmaya. Bu sabah sabittim tartı bu dünkü menüden sonra süper oldu.
Bence de bu rakip işi takım arasında güzel oldu herkes Bi çalışma işinde inşallah cumaya çoook güzel eksiler görürüz canım
Aynen canim hadi bakalim😊
azaydidem azaydidem canım nerelerdesin sen dün menü de yazmamışsın. Neler yedin sevineyim mi üzüleyim mi 😄
Agla canim bu sabah eksi bile ciktim😂😂😂
Kosmaya calisiyom da olmuyor rakibim yaa. Ne yapayim az az da olsa gitsin bari. Bakalim dun karnim agrisi sanki yumurtlama agrisi gibiydi. Insallah tegli olursam duzene girer belki. Dogumdan beri hala regli olmadim.
Regl cok onemi var canim insallah olunca hizlica gidicek kilolarin😍

Back
X