Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar ❤️
Dün fena bir gündü. Sabahtan ben hastaydım. Sanırım pazar günü üşümenin etkisiyle karnım ve kasıklarım fena ağrıyordu. Bir Akşama yetiştirmem gereken ormanlıca ödevi vardı. Zor bela onu yaptım.
Sonra oğlumu hastaneye götürdük. Geçenlerde düşüp burnunu vurmuştu. Burnunun içi şişti. Bir türlü inmedi şişi. Biz de acaba kırık falan mı var diye korktuk. Yokmuş şükür. Hastanede işimiz çok uzun sürdü. Trafiğe de takıldık. Yolda izde Çok saçma sapan yedim dün :olamaz: Yani hafta sonu bile o şekil yemem. Nasıl halledeceğim bilmiyordum. Tek öğün mü yapsam, çorba diyeti mi yapsam, ölümlerden ölüm mü beğensem ne yapsam bilemedim :KK17:

Valla sınav mınav gitti. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️

Canım, biliyorsun pozitif bir insanım:KK23:
Beni pozitif haneye yaz sen 🥴🥴
Canım çok geçmiş olsun 🙁 kırık çatlak olmadığına da sevindim cnm merak etme o yaşta çabuk iyileşir;)

Demek sen de + bir insansın :D gel grubumuza o zmn :))

Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar ❤️
Dün fena bir gündü. Sabahtan ben hastaydım. Sanırım pazar günü üşümenin etkisiyle karnım ve kasıklarım fena ağrıyordu. Bir Akşama yetiştirmem gereken ormanlıca ödevi vardı. Zor bela onu yaptım.
Sonra oğlumu hastaneye götürdük. Geçenlerde düşüp burnunu vurmuştu. Burnunun içi şişti. Bir türlü inmedi şişi. Biz de acaba kırık falan mı var diye korktuk. Yokmuş şükür. Hastanede işimiz çok uzun sürdü. Trafiğe de takıldık. Yolda izde Çok saçma sapan yedim dün :olamaz: Yani hafta sonu bile o şekil yemem. Nasıl halledeceğim bilmiyordum. Tek öğün mü yapsam, çorba diyeti mi yapsam, ölümlerden ölüm mü beğensem ne yapsam bilemedim :KK17:

Geçmiş olsun canım
Dışarıda olunca ya da bir şekilde yemek saati aksayınca maalesef böyle şeyler oluyor
Toparlarsın sen

canım aslında @Mathilda03 menüsüne eklemeyi unutmuş galiba onda 1000 zıp vardı burda yazmıştı düzeltme süren geçmedi ise düzelt istersen

@DeryaOnDiet yapacağını söylemişti menü yazmamış yapmıştır diye düşünüyorum gelince yazar bakalım uyuya mı kaldı gece :)
Malesef kaptanim surem gecti. Burda yazilinca arada kaynamasi normal 🤷‍♀️

Sporumu sabah yaptm mortim yemekte şimdi yicem maalesef eşim geç geldi
Sen neler yaptn :KK11:
Canim ben dun pert oldum aksama artik ve sizdim yatakta, tek iyi yani karnimin aciktigini anlamadim, kacamak yapamadan yattim:KK48:
Suyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah 😍
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor
Canim sen vucudunun sifresini az cok bilirsin, yalniz tarti detoksu yapalim bence, sabah aksam ya da her su ictigimizde spor yaptigimizda tartilirsak dogru sonuc alamayabiliriz, sonucta onemli olan yag yakimi. Sen onumuzdeki hafta 7 leri gorursun bence:21:

Günaydınlaar🌺🌺
200 müüüğğ
Ben 100ü zor zıplıyorm tek seferde
MaşaAllah sana 🤭😂
Zorlamayla o kadar oluyor 😂

Günaydın kızlar ❤️

Canım hem sana hemde oğluşuna çok geçmiş olsun. Malesef evden çıkınca yemek işi biraz gümlüyor ama sorun değil cuma ya kadar menülerini sporla desteklersen eksiyi görürsün mutlaka

hawar hawar canim sana da kolay gelsin yogun bi gun 😘

Maalesef canım ben bi dibe battım resmen :olamaz: çıkarım inşallah dur bakalım :olamaz:
Canim sen niye listeye girmedin. Psikolojik yeme seninki kendimden biliyorum. Ben listedeyim diye 3 gunde sinirladim kendimi. Sinirlamasaydim 80e dayanirdim.Keske listeye girsen sen de insan sorumluluk alinca daha iyi oluyor.bi yerde tutuyor kendini

Sabahtan dersimi yaptım şimdi kaldı öğleden sonra okula gideceğim
Aklamada tekrar 1 saat online ders var

şimdi oğlumu uyutuyorum sonra kalkıp yemek yağmam lazım evi toplamam lazım sonrada okula
Akşam görüşürüz kızlar
görüşürüz canım kolay gelsinn aşı oldun mu bu arada sen merak ettim :)
Maalesef canım ben bi dibe battım resmen :olamaz: çıkarım inşallah dur bakalım :olamaz:
Canım ertleme hiç ben seni dün toparlamaya başladın sanıyorum
kaçamak diyette sorun değil ki elbet olacak kazananlar kaçamak sonrası devam edebilenler haydii hiç birşey olmamış gibi devam edelim Ankacım
Yok ben de spor yok kaptanim maalesef. Menum iyiydi onu da yazmamisim, bugun toparlaniyorum hemeno_O
belmayne belmayne
gecmis olsun canim sana da ogluna da.
tmm canım o halde bugün vaktin olursa güzel bir spor bekliyoruz senden :)

Günaydın kızlarr :KK200:dün çok erken uyudum 9 buçuk gibi çok yorgundum spor da yalan oldu.o_O her yerim agrıyor eşim diyor ki covid biterken biz covid olmayalım :KK70:
ayy kuzum nerde kovid bitiyor ya hiç bitecek gibi durmuyor valla ://
senin spordan ağrıyordur belki Allah korusun hasta olmasın kimse :(

Canım ertleme hiç ben seni dün toparlamaya başladın sanıyorum
kaçamak diyette sorun değil ki elbet olacak kazananlar kaçamak sonrası devam edebilenler haydii hiç birşey olmamış gibi devam edelim Ankacım
Gündüzleri iyi de gece gidiyor 🤦‍♀️

Canim sen niye listeye girmedin. Psikolojik yeme seninki kendimden biliyorum. Ben listedeyim diye 3 gunde sinirladim kendimi. Sinirlamasaydim 80e dayanirdim.Keske listeye girsen sen de insan sorumluluk alinca daha iyi oluyor.bi yerde tutuyor kendini
Yıllardır listedeyim biraz free deneyeyim dedim :)))

Gündüzleri iyi de gece gidiyor 🤦‍♀️
önemli olan gece zaten if e başla if e bence o seni durdurur inan
bende gündüzleri çok iyiyim akşam olunca acıkıyorum meyve yiyorum süt içiyorum galeta yiyorum karnım dolu yatağa giriyorum ne anlamı kalıyor arkadaş ol bana birlikte başlayalım :))

Back
X