Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsun ♥️♥️ tebrik ederim çok güzel eksi 💕💕

A hedef yine gelmedi nerde 5 i bir yerde 55.5 :))
Ama senin kilon için çok güzel eksi canım tebrikler 🤩🤩

Eline sağlık kuzummm 😘😘

Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor :-)
Tebrikler canım harikasın 🤩🤩

Çok iyi eksi canım süpersinnnn 😎😎

E birazcıkkkk gelmiş ama hızlıca gider ooo hiç sorun değil 😘😘🤗

Süper eksi canım bravo 🤩🤩🤩

Wuhuuuu sonunda istenilen rakam bile aşılmış harikasın canım tebriklerrr 🤩

Teşekkür ederiz ✌️ haftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu 🤗

Valla bende böyle böyle mezun oldum 🤭🤭 100 verdiğim haftalarda çok oldu ❤️

Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim :KK76::KK76:

Artıları yok edip eksiyi görmen harika burcummm tebrik ederim ❤️❤️❤️❤️

Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başla 🤩🤩🤩 cuma kutlama yapalım 😎😎
Canim benim cook sagol. Metabolizmamin yavasligi degil ben kazandim 😁

Telefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildim🤭 çok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum🎉🎉🎉
@Tempus mezun olmuş gidiyorsun🤩gitmiyorsun,gitme🥰 kiracina da sevindim kaç kaç😅

DeryaOnDiet DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim🎉🎉🎉 kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah🥰🥰
@SanSebastianCheesecake eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem🤩

Cherry Mom Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye😅 ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım😭 spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi🤪🤪 ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara😂😂
Cook sagol canim ortim 🥰

Oyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsun ♥️♥️ tebrik ederim çok güzel eksi 💕💕

Eline sağlık kuzummm 😘😘

Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor :-)

Teşekkür ederiz ✌️ haftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu 🤗

Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim :KK76::KK76:

Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başla 🤩🤩🤩 cuma kutlama yapalım 😎😎
Nasil mutlu oldum anlatamam kaptancimm 🥰🥰 sukurler olsun. Galiba bundan sinra gider duzenli

Telefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildim🤭 çok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum🎉🎉🎉
@Tempus mezun olmuş gidiyorsun🤩gitmiyorsun,gitme🥰 kiracina da sevindim kaç kaç😅

DeryaOnDiet DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim🎉🎉🎉 kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah🥰🥰
@SanSebastianCheesecake eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem🤩

Cherry Mom Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye😅 ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım😭 spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi🤪🤪 ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara😂😂
Biz de 7.30 da canavarcılık oynuyoruz canım 😂😂 o da güzel oluyor 🥴🥴

2 hafta önce cuma : 52.7
Bu cuma : 53.8
Fark : +1.1
Yüzde : -%2.08
Haftaya hedef : 53.5
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım her cezaya açığım😭

Eklentiler

• 20210305_112008.webp
    20210305_112008.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
Cuma 64.9 kg
Bugün 64.8 kg fark -100 gr
Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2795613
İşte kızgın kumlardan serin sulara dalan bir ekip üyesi daha 😂😂
Tebrikler kuzucum . Eksi eskidir 😍
Benden 73,4 maalesef. :KK43: Bu kadar muhteşem eksilerin arasına artıyla katılmak istemezdim :KK43:

geçen hafta 72,7
Bu hafta 73,4
Fark +0,7
İşte canım 3 gün toparladın hemen gördün eksiyi. 😍Tam gaz devam inşallah 💪💪

Eline sağlık kuzummm 😘😘

Ama yaşadığını hissettiriyoruz fena mı. 😂😂
Ya şaka bir yana da ben de çok sıkıldım bu dalgalanmalardan 🥴 kaçamak yapsam da oluyor yapmasam da. Neyse ki cuma görüyorum eksiyi. Ben de ona odaklanıyorum artık 🤷‍♀️
Geçen hafta:75.9
Bu hafta :75.5
Fark:400gr
Yüzde:0.527
Haftaya hedefim: 74.9 olsun kaptanım
Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem nerelerdesin canım
Çok güzel canım. Tebrik edrim ❤️
Sabah tartı : 102 ,5
Diyetime başladım Cuma gününe kadar kaç kilo gidecek bakalım
Hadi Hayırlı olsun taze başlangıcın. Azimle, sabırla kurtulalım inşallah fazlalıklarımızdan. 🙏Tekrar hoş geldin 🤗
Toplam verilen kilo 15.9 :KK71:
Bu ayin 27sinde 4. Ayim bitiyor ve hedefim 20ye tamamlamak :rolleyes:hedef 69.1
Vuuu maşallah sana kuzu.🤩 Baya hızlı verdin. 🧿🧿Aynı hızla devam inşallah 🙏😘
2 hafta önce cuma : 52.7
Bu cuma : 53.8
Fark : +1.1
Yüzde : -%2.08
Haftaya hedef : 53.5
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım her cezaya açığım😭
Kuzu hiç bozma moralini. Göndereceksin onları haftaya 💪💪

İşte kızgın kumlardan serin sulara dalan bir ekip üyesi daha 😂😂
Tebrikler kuzucum . Eksi eskidir 😍

İşte canım 3 gün toparladın hemen gördün eksiyi. 😍Tam gaz devam inşallah 💪💪

Ama yaşadığını hissettiriyoruz fena mı. 😂😂
Ya şaka bir yana da ben de çok sıkıldım bu dalgalanmalardan 🥴 kaçamak yapsam da oluyor yapmasam da. Neyse ki cuma görüyorum eksiyi. Ben de ona odaklanıyorum artık 🤷‍♀️

Çok güzel canım. Tebrik edrim ❤️

Hadi Hayırlı olsun taze başlangıcın. Azimle, sabırla kurtulalım inşallah fazlalıklarımızdan. 🙏Tekrar hoş geldin 🤗

Vuuu maşallah sana kuzu.🤩 Baya hızlı verdin. 🧿🧿Aynı hızla devam inşallah 🙏😘

Kuzu hiç bozma moralini. Göndereceksin onları haftaya 💪💪
Ben hizli vermezsem pes etme ihtimalim cok yuksek 🙄 sabrim hic yok. 70in altina ineyim bi sonrasi yavas gitse de olur

Amin canim. Verelim su fazlaliklari da hafifleyelim insallah hep beraber.
Canim yaa birsey danisayim. Simdi ben kendimce yeme duzenimi oturttum gibi bu hafta alerjanlari da cikarttim listemden. Boyle iyi gidiyorum gibi. Pazartesi gunune diyetisyen randevum var (ucret odemeden senede 3 kere ozel klinikte hakkim var, bu son hakkim olacak). Diyorum acaba pazartesiyi iptal etsem de takilinca veremeyince mi gitsem. Simdi hazir yeme duzenimi oturtmus kilo verirken devam edeyim boyle. Hic duzenimi bozmayayim. Ne dersin? Senin de ben gibi cok diyetisyen deneyimjn var, merak ediyorum fikrini
Evet daha sonra ödeme sıkıntısı yaşayacaksan böyle daha mantıklı olur canım. Ama ödemede sıkıntı yaşamam dersen bu süreci uzmanla geçirmen de daha kolay olur gibi geldi bana.

Back
X