Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim Izmirdesin demek ne guzel, kac cocuk var, ben de bir oglan var 4 yasinda. bizim de haftasonu yogun geciyor kosturmaca bir Park, acik muze bulup fln geziyoruz. Ben 10.000 adim atabildim, aksam da biraz bir seyler yapacaktim ama mecalim kalmadi.
Evet canım İzmir deyiz. 11 yaşında kızım var 5 yaşında da oğlum var. Sen yurtdoşındasın sanırım değil mi.
Ben spor yapamadım malesef hep dışarıda olunca bugün de Bi arkadaşım gelecek onun doğum günü sürpriz hazırladım.
Canim cok kotu degil de iste sabah 1 dilim eksik olsa daha iyi olabilirdi. Ekmek arasi kofte ceyrek mi yarim mi? Kilo verdirmez de aldirmaz da bu menu. Ben olsam bu menu de hemen arti 500 gelir. Su icsem yariyor arkadas :KK53:
Ayy merak etme ben de senin gibiyim canım hemen yansıyor tartıya inşallah bugün arkadaşlarla yemeden durabilirim de pazartesi çok artı çıkmam
6 mart cumartesi
Sabah 11
1 dilim kepek ekmegi, 2 dilim kasar,2 ceviz domates salatalik, 4 zeytin, 3 kucuk top mozerella peynir, sade cay
Aksam 18.00
1 kase salata, 1,5 avuc ici kadar biftek
Su 2lt
Spor 1 numara 10.360 adim
Aralarda sade kahve
ummhnisa ummhnisa
Cherry Mom Cherry Mom
Nikinik Nikinik
@_Reyyan
Canım menün harika sporunda iyi

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(05-12 Mart )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Amor-a Amor-a @balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
Gunaydin ortim hawar hawar

Canlar bahar kaptan tartı bildirimleri için son uyarısını yaptı bundan sonra en ufak bir eksiklikte sormadan etmeden acaba mı demeden bildirimsiz geçilecek bilginiz olsun dikkat edelim olur mu

05 mart yerine 04 mart yazıldı kişi hiç kilo bildirmemiş gibi sayılacak maalesef.Bu sebeple sizden ricam dünde oldu bazen benimde gözümde kaçıyor hepimiz uyanık olalım x arkdaşımız fotoğraf mı paylaşmadı eksik diyelim, tarih mi yanlış hemen uyaralım belki o arada kahvaltı yapmadı vs yeniden tartılma imkanı olur kurtarırız :KK200:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Özellikle liste ve deneme sürecindeki arkdaşlar için konu çok önemlidir.

hawar hawar
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
ummhnisa ummhnisa
azaydidem azaydidem
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Anka Anka
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Begonya2 Begonya2
Mathilda03 Mathilda03
S Suskunhanim
muhursuzpusula muhursuzpusula
birsevgi birsevgi
@whitetea
lotuscicegii lotuscicegii
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
@balpamuk
Amor-a Amor-a
Tamamdir kaptancim

26 ŞUBAT - 05 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

Hedefini yakalayan Nikinik Nikinik belmayne belmayne hawar hawar Begonya2 Begonya2 @Tempus DeryaOnDiet DeryaOnDiet Mathilda03 Mathilda03 @whitetea tebrik ederim kızlar

Önümüzdeki hafta hedefni yakalayan sayımız çoğalsın diye umuyorum :)
Cuma günü için hedefini yazmayan beni etiket yapabilir yeni gelen kızlarımız dahil :)

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.9​
75.3​
❌
75​
74.7​
❤️
65.6​
65.3​
❤️
66.9​
66.3​
❤️
81.3​
80.5​
❤️
68.9​
68​
❤️
52.7​
52.5​
❌
76.25​
75.50​
❤️
56.3​
55.5​
❌
64.9​
64​
❌
72.6​
72.3​
❌
66.1​
65.3​
❌
68.5​
67.5​
❤️
86.7​
84.6​
❌
72.7​
72​
❌
69.5​
69​
❌
75.15​
75.50​
❌
95​
93.5​
❤️
wuuwuu ilk defa hedefime ulastim.

Günaydınn :KK72: kenarda köşede unuttuğum 2 şişe hindistan cevizi yağı varmış. Neler yapabilirim diye baktım da kahve olayı geldi yine önüme. Kahveyle karıştırıp içince iyi geliyormuş metabolizmaya diyolar.Pek umudum yok ama meraktan deneyeyim bakayım onu da:KK53:
bir ara ben de ekliyirdum canim kahveye. Guzel oluyor tok tutuyor.
Ama istersen saca ve cilde de cok iyi geliyor. Ben duzenli kullaniyorum sacima. Sacina sur, 1-2 saat bekle. Sonra normal yila sampuanla canlilik veriyor.

Guunaydin kizlar bebis gorme ziyaretimiz vardi giremedim. Gec gitti komsular sonra esimpe hafi dedik kalktik oyuncaklari toola, bulasiklari makineye diz, artan yenekleri kucuk kaplara koyup kaldirma kizima kitap okuma derken uyudum. Menu yazamadim ama hiic de kotu birsey yemedim. 😉

Back
X