Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence en az 1 ay dene canım ,dediğin gibi birsürü alerjin varmış :KK43: belki kolesterol için hergün kırmızı et tüketmezsin sadece
Haklisin canim. Bugün diyetisyen de dedi önemli olan sağlıklı kilo vermek filan. Aman konuştu da konuştu. 45 dk tam. Hızlı kilo verip yeterli beslemezsen ilerde kemik erimesi olur kolestrol kalp sorunu olur .... sütünün yağı şuanda kesin çok azdır bebeğini de düşün kiloyu 6 aylık olduktan sonra da verirsin ayda 2 kg vermek yeter filan.... kadına son 1 hafta yediklerimi söyleyince sanki açlık orucundaymisim gibi davrandı:p

Dogru canim haklisin. Burda çocuk az. Burda evlet genelde 38-70 m2 aradı mesela. Oyle 100 kusur metre kare her sitede yok bile. Bazılarında var onlar da çok pahalı.
Oyyy :confused:nasil sigiyorsunuz. Gerci biz istanbulda lojmandaydik orasi da 96 metrekareydi gayet sigdik. Gecen sene 3 kere lojman cikti asagi yukari metrekareleri o civarda biz sigamayiz diye kabul etmedik:KK48:Insan buyuk eve alisinca kucuge sigamayacakmis gibi geliyor.ama ben sevmiyorum bu kadar buyuk evi temizlik falan cok uzun suruyor.

kuzum 30 dk workout cardio mu leslie mi pilates mi :)

Nikinik Nikinik kuşum belmayne ye 1, 5 ve 6 yazıyorum leslie boosted ı adıma ekleyip doğru mudur :)

ay ben unuttum , ayrıca bak artık :dondurma:

kuzum geliyor musun 10 bin artı listeden 1 spor daha yapmaya? ekleyim mi :)
Ekle canım
Menü yazarken spor için seni mi etiketleyelim

Oyyy :confused:nasil sigiyorsunuz. Gerci biz istanbulda lojmandaydik orasi da 96 metrekareydi gayet sigdik. Gecen sene 3 kere lojman cikti asagi yukari metrekareleri o civarda biz sigamayiz diye kabul etmedik:KK48:Insan buyuk eve alisinca kucuge sigamayacakmis gibi geliyor.ama ben sevmiyorum bu kadar buyuk evi temizlik falan cok uzun suruyor.
Bizim evimiz 64 m2 :) ki burda orta büyüklükte bu evler. 2 oda 1 salon

96m2 sığdınız mi. Eee bir de sığmayaydınız:)

Canim turkiyedeki evleri biliyorsun bir aile icin kucuk 64metrekare.

Oyle deme ya 😂
Artik orda da yeni evler kuculmeye baslamis canim. Yeni binalarda 55m2 den başlıyor genelde. Şaşırdım gecen sene anneme ev bakınca gördüm. Ama dediğin gibi Türkiye için küçük metraz. Temizliği kolay oluyor o ayrı:)

Bugün yok olmak istiyorum kızlar :KK43: yok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim :KK43: kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim :KK43: her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum
Olsun ortim yedin geçti gitti düşünme daha kafa oraya odaklı olunca ilerisini düzgün kafayla düşünemiyorsun😑😑

Artik orda da yeni evler kuculmeye baslamis canim. Yeni binalarda 55m2 den başlıyor genelde. Şaşırdım gecen sene anneme ev bakınca gördüm. Ama dediğin gibi Türkiye için küçük metraz. Temizliği kolay oluyor o ayrı:)
Evet artik yeni siteler 1+1 2+1 yapiliyor genelde

Canim turkiyedeki evleri biliyorsun bir aile icin kucuk 64metrekare.

Oyle deme ya 😂
Biz evi alirken baktığınızda bizim sitede en büyük ev 80m2 idi. Ama burda işte fiyat m2sine göre evlerde. Oyle olunca cok pahali gelmisti o ev. Bugün olsa onu alirdim ama işte 10 sene oncesi maaslarimiz da daha düşüktü o zaman. Çok yüklü kredinin altına girmek istemedik. Normalde yetiyor da şu evden çalışma olunca işte bir çalışma odamız olsa super olurdu yani. Ben salondan çalışıyordum eşim çocuk odasından. Bakalım şu korona ne zaman geçecek. Bu yıl sonuna kadar annelik izindeyim. Ama sonra işbaşı da evden mi ofisten mi göreceğiz.

Yettim gari :KK54: yemek pisir cocugu okuldan al simdi de mutfagi topladim, bu aradaeltim covid olmus onunla telefon trafigi fln. Bugun yememde sikinti yoktu ama tatlı yiyemedim icin sanki, aksam porsiyonum biraz buyuktu. Simdi adimlarimi tamamlayacagim.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ben sabah kardio yaptım 44 dk
Onun adımı 4000 dü artı 10.700 de yürümüşüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 23
Sagom canim.
Bugun diyetisyen cok az yiyorsun dedi. Ya iyi de cok yiyince kilo veremiyorum offf.
Ben de diyetisyene gittiğimde ayni sey oldu cok yediriyor diyette degilim hissi olustu. Sonra zaten tasinmistik devam edemedim.
Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;

Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle

15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Yani bana da cok geldi okuyunca ama cesit cok sanirim miktardan ziyade. Totalde zaten 2000 caloriyse emziren icin gayet normal. Spor yapiyorsun merak etme, az kilo da versen siki durursun.
Yarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim :skandal: 11 kisi 3te biz 14 kisi:rolleyes: 3-4 gun ayni evde :KK17:
Hey masallah, 14 kisi ne yemek yer simdi. Memleket neresi fogu tarafi mi. Icli kofte, kuru dolma fln ne yapacaksiniz menüde ne var:KK53:
Bugün yok olmak istiyorum kızlar :KK43: yok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim :KK43: kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim :KK43: her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum
Hic bozma moralini regl yaklastigi icindir o bol su ic, kaldigin yerden devam et cnm, belin icin de kafana takip uzulme, pers ye iyi almissin, burada olsa 1 hafta en az surer.
Dogru canim haklisin. Burda çocuk az. Burda evlet genelde 38-70 m2 aradı mesela. Oyle 100 kusur metre kare her sitede yok bile. Bazılarında var onlar da çok pahalı.
Canim nerede yasiyorsunuz?

Ben de diyetisyene gittiğimde ayni sey oldu cok yediriyor diyette degilim hissi olustu. Sonra zaten tasinmistik devam edemedim.

Yani bana da cok geldi okuyunca ama cesit cok sanirim miktardan ziyade. Totalde zaten 2000 caloriyse emziren icin gayet normal. Spor yapiyorsun merak etme, az kilo da versen siki durursun.

Hey masallah, 14 kisi ne yemek yer simdi. Memleket neresi fogu tarafi mi. Icli kofte, kuru dolma fln ne yapacaksiniz menüde ne var:KK53:

Hic bozma moralini regl yaklastigi icindir o bol su ic, kaldigin yerden devam et cnm, belin icin de kafana takip uzulme, pers ye iyi almissin, burada olsa 1 hafta en az surer.

Canim nerede yasiyorsunuz?
Aklina ilk yemek mi geldi :KK70: diyarbakirdayiz ama icanadoluluyuz bulgur pilavi bi de tarhana yeter :KK48::KK48:

Back
X