Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolun kızlar ❤️❤️ belmayne belmayne herhalde ay sonuna kadar buralardayım 😍

Ayy sevgi nasıl alıntıladıysam 🤣🤣 İstanbulun tadı mı kalmış kuzum virüs almış başını gitmiş çok birşey yapabileceğimizi sanmıyorumda işte annemi babamı ablamı gördüm 😍
Oh ne güzel canım. Hasret gideriyorsunuz😍 benim de Ay sonu Ablalarım gelecek. Dört gözle bekliyorum 😍

Kizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki :KK53:
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdiler:işsiz: dun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin:olamaz: benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.
Selam canım
Lütfen kendini bu yoksunluğa sokma kendine yiyebileceğin meyveli kakao soslu tatlılar yap
Onlardan mahrumsun onlara ihtiyacın varmış gibi hissetme vücudumu zararlı şeylerden arındırırıyorum de.

Kızlar regla son 3 gün 🥺 canım çok şey istiyor 🥺 yemekten sonra yarım tb ekmek 1 tk bal yedm 🥺 doyumsuzluk var
Cocukta o saatlerde uyumuş oluyor bir rahatlık çöküyor abur cubur çekiyor canın sanırım açlıık değil tamamen boşluk bence
O saatlerde başka şeyler yapsan düzenli takip ettiğin bir dizi kitap film vs sonrada usluca yat uyu ☺️☺️

Napcamı şaşırdım ya daha yolun başındayım ama yorulmuş hissediyorum
Hiç aklıma gelmedi ayran aklımda bulunsun inşaAllah
Eşim şuan çayın yanına çok sevdiğim bisküviden koydu 🥺 zalım kilolar gidin biran önce 😭
Canım regl yaklaşırken de insanda bir karamsarlık, bıkkınlık oluyor. Ama geçici bir dönem olduğunu hatırlat kendine olur mu. Başı sonu yok maalesef ara ara geliyor o bıkkınlık hissi. Hayatımızda çok büyük alışkanlıkları değiştirmeye çalışıyoruz. Kolay değil. Ama çok güzel gidiyorsun. Sakın kendini iradesiz hissedip vaz geçme. Hepimizin oluyor böyle zamanları ❤️

Bugunku menum
08:00- karabugday unubdan 1 krep, 40 gr tutsulenmis somon, 100gr salatalik.
11:00- 40gr pilav, 120gr tavuk firinda, 1 tabak sebze.
14:30- 250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi.(1 gun once yapip beklettim dolapta).
17:00- 1 buyuk tabak tavuklu karabugdayli salata.

Su:3,5lt
Spor:30dk cardio - 150p
10000 adim- 100p
Toplam: 250puan

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar @birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım menün de sporunda çok iyi

dünkü kardiyodan sonra benim bacaklar ağrıyordu bu gün ama bu hissi seviyorum

bu günde yapacaktım ama ev internetinde sorun var o yüzden zıpladım bende

Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı melemen
2 yemek kaşığı biberli çökelek
3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
3 ızgara baget
Bol salata

2 litre su
Ve yürüyüş ve spor hareketim agility x 2. Günün hareketleri tam 30 Dakka ama başka adı ney bilmiyorum proğram da bunu yaptım, yürüyüşte dokuz bin küsürde kaldı
kuzum 10 bin olmuştur evdeki diğer adımlarla ;) olmasa bile saydım ben :KK200:

ben geldim cnm :KK66: neli çikolata dolgulu filan mı? :rolleyes:
Praline ve marzipan vardi:olamaz: bir paketli bir acik verdi
hastalik gercekten canim cok haklisin. Ama yememissin bak ne guzel 👍 boyle iradeli olursak fit olacagiz. Baska yolu yok. Bugun yaptigim sporda adam diyir fit olmak o kadar kolay olsaydi herkes olurdu diye, cok begrndim bu sozu 😉
Evet artik ya su ömrü hayatımda bir kere fit olayım ölsem de gam yemeyecegim, adam dogru demiş.
Reglin yakın olduğu içinde zorlanırsın canım. Ne güzel kendini tutmuşsun yememişsin. Bu arada 21 gün şekersize katılmışmıydın sende.
Evet katıldım zaten katılmayan kesin yemiştim. Onlari aksam yemegi yerine yerdim muhtemelen.
Selam canım
Lütfen kendini bu yoksunluğa sokma kendine yiyebileceğin meyveli kakao soslu tatlılar yap
Onlardan mahrumsun onlara ihtiyacın varmış gibi hissetme vücudumu zararlı şeylerden arındırırıyorum de.
Dogru kelime arindirma, haklisin kaptanim. Odul gibi olunca, ulasilmasi gereken nihai hedef gibi oluyor bilinçaltında. Sonra oruc bitince insan mutlulukla çikolataya saldırıyor, beyin de bunu guzel bir sey olarak algılıyor o zaman da bag kuvvetleniyor.
Bir diyetisyen kitabında anlatıyordu, ta çocukluktan beri tatli ödüldür. Uslu durursan cikolata alırsın, bayramda tatli, dogumgununde pasta vs. Hep olumlu pekiştiren oluyormuş bunlar. Bu mantigi kırarsan onunde yas pasta var diyelim ki, bir catal yiyip bırakabilirsin, esiri olmazsın diyor. Ben önümdeki pastayı bakıp bir catal alip bıraktığım gün ermiş olurum zaten artik:KK70:

Cocukta o saatlerde uyumuş oluyor bir rahatlık çöküyor abur cubur çekiyor canın sanırım açlıık değil tamamen boşluk bence
O saatlerde başka şeyler yapsan düzenli takip ettiğin bir dizi kitap film vs sonrada usluca yat uyu ☺️☺️
Aslında eşim çayın yanına bişe istemese sıkıntı olmıcak görünce çok canım istiyor
Canım regl yaklaşırken de insanda bir karamsarlık, bıkkınlık oluyor. Ama geçici bir dönem olduğunu hatırlat kendine olur mu. Başı sonu yok maalesef ara ara geliyor o bıkkınlık hissi. Hayatımızda çok büyük alışkanlıkları değiştirmeye çalışıyoruz. Kolay değil. Ama çok güzel gidiyorsun. Sakın kendini iradesiz hissedip vaz geçme. Hepimizin oluyor böyle zamanları ❤️
Çok güzel yazmışsın ❤️ sonu güzel olacak inşaAllah sadece biraz sabır 😍

Back
X