Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bilgisi olan bi bakabilir mi acaba ? :KK43:
En son ölçüldüğümde açken kan verdiğimde insülin 14.82 ymiş
Bugün 13.99 çıktı hala yüksek galiba canan karatay 5 ten yüksek olmamalı demiş. Bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız :KK43:
Doktorum izne çıkmış yerine başkası bakıyor onu da hiç sevmedim kovaladı resmen odasından
Hiç bilmiyorum canım ,niye Dr öyle yaptı ki😡

Sabah şekersiz nescafe
15:00 hurma pestil
16:00 çay bardagi nesfit
18:00 küçük mandalina
20:00 yarım kase şehriye çorbası 1 tabak patlıcanlı kıymalı yemek 2 3 kasık salata
1 litre su spor yok 5000 adim
Menün güzelmiş canım afiyet olsun. Adımı da 10.000 e tamamlasaydın süper olurdu. Bugün spor günü ya 🙃

Kendi hastası degilim ya canım:KK43: pazartesi günü doktorum gelirse gidecegim yanına
Yani öyle bile olsa tahlil sonucunu bı degerlendirseydi.Kendi hastası değilse almayacak odaya da.O odaya girebiliyorsan bakilabilmelisin😔 Covid sürecinin yorgunluğuna ve yoğunluğuna bağlıdır inşallah bu durum yoksa hiç insanı değil😔

Yani öyle bile olsa tahlil sonucunu bı degerlendirseydi.Kendi hastası değilse almayacak odaya da.O odaya girebiliyorsan bakilabilmelisin😔 Covid sürecinin yorgunluğuna ve yoğunluğuna bağlıdır inşallah bu durum yoksa hiç insanı değil😔
Canım inan işleri de çok yoğun degildi :( neyse zaten ben kendi doktorumdan başkasına da pek güvenmem :( öyle oldu geçti . Kandilin mübarek olsun canım Allah hayır dualarınızı kabul eylesin .

Carsba menüsü
(Sabaha güvenmektwnse şimdi yazayım dedim🤭)

Sahur mercimek çorbası 2 kepçe, roka, 1 yumurta, sütten yapılan ağız var ya onu pekmezleyip yedim tatlı niyetine🤭çok faydalı diye biliyorum umarım öyledir 😅

İftar
2 kepçe tavuk çorbası, bı tabak karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt,
Tatlı niyetine yine pekmez ve ağız

Sis hissediyorum kendimi,belki şimdi bı soda içerim🙈 adimim da 10500(artarsa yazarım)

Şu icemedim sistigim için😔

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Nikinik Nikinik Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Anka birsevgi birsevgi
kuzum başka spor da var mı? ;)

Bugunku menum
08:00- karabugday unubdan ve 2 yumurtadan1 krep, 100gr taze biber marul, maydonoz, 10 zeytin.
12:00- 40gr karabugday haslama 120gr somon, 1 tabak sebze.
16:30- 250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi.(1 gun once yapip beklettim dolapta).

Su:4lt
Spor:30dk cardio - 150p
10000 adim- 100p
Toplam: 250puan

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar birsevgi birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım menüde sporda gayet güzel
Ben bu gün çerezi kaçırdım yine😞

Back
X