Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar🌷🌷

Gunaydin hanimlar, regl oncesi şişkinliği var ustumde, dun yeme anlamında çok da iyi gitmedi, o yuzden bugun biraz detoks tarzi beslenecegim, bakalim artik :işsiz:

Günaydın canlarrr 🤗🤗 çok aktif olamadım bu hafta. Eşim baya toparladı gibi inşallah daha iyi olur bakalım. İşe başlamadı hala tabii evde. Pazarları bile çalışınca uzun zamandır bu kadar evde kalması kötü oldu:-)
Günaydın kızlar ❤️❤️
Anka Anka çok sevindim canım 😘

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim ve kizlar yarin cok erken kalkacagim ve tum gun telefona bakabilecegimi sanmiyorum yarin aksam misafirlerim de gidiyor.spor listesinj ancak aksam yapabilecegim.simdiden kusura bakmayin.cok karisik ve ondan bundan tirtiklama modunda yedigim icin menulerimi de yazamadim spor yapmadım ama adimlarim 10bini gecti.ufak tefek kacamaklar oldu ama cok hareketli oldugum icin sanirim vucut tolere etti.kucuk bilgilendirme yapip yatayim dedim. Herkese iyi geceler 😘
Kolay gelsin tatlım tamamdır hiç sorun değil ♥️

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim ve kizlar yarin cok erken kalkacagim ve tum gun telefona bakabilecegimi sanmiyorum yarin aksam misafirlerim de gidiyor.spor listesinj ancak aksam yapabilecegim.simdiden kusura bakmayin.cok karisik ve ondan bundan tirtiklama modunda yedigim icin menulerimi de yazamadim spor yapmadım ama adimlarim 10bini gecti.ufak tefek kacamaklar oldu ama cok hareketli oldugum icin sanirim vucut tolere etti.kucuk bilgilendirme yapip yatayim dedim. Herkese iyi geceler 😘
Tabi canim baya kalabalik misafirlerin eminim hic oturamamissindir. Sen ordan oraya kostura kostura baya kalori yakmissindir 😉

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur ben hiç anlamıyorum insanın başına gelmeden pek ilgisi olamıyor herhalde bu konularla :/
Çok teşekkür ederim kaptancım :( biraz fazla evham yaptım galiba artık daha çok dikkat edicem

😭😭Uyuyakalmisim, misafir vardı.Sahura kalkıp tekrar yatınca(aslında kızımı uyutacaktim,onu uyuturken yine uyuyakalmisim), sabah da uyanamadim derse on dk geç girdi oğlum😔 ilk carpm vatana millete hayırlı uğurlu olsun🤭😅
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak adımı da tamamlayamadim😔7000 de kaldı
Bu salı içindi di mi cnm
Sagol ortim. Inan surekli yerimde zipladim kostum yine. Hala zorkaniyirum 10000 adimi tamamlamaya ama ibsallah zamanla kolaylasacak.
😍😍😍👏👏👏
Canim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycem 😁 ohh miss onlar yesin sagliksiz gida istiyorlarsa ki gerci ben misafire de sekersiz tatli, unsuz biskuvi kek filan yapiyorum ama onlari bile yemiyirum artik. Bosuna kalori almaya gerek yok.
Arkadaslarin birinin evinde toplanacaksa yoyebilecegin bir iki cesit salata tarzi birseyler hazirla gotur sen de yersin. Yok disarda cafede bulusacajsaniz kahveni soyle ic.restauranfa bulusacajsaniz etini salatani soyle ye, her mekana her toplantiya care var 😘 yeterki uzme kendini. Gidecek o kilolar tikir tikir gifiyor da zaten
Çok çok güzel tavsiyeler kuzum 😍😍😍
Acaba benim tabatalarım, yürüyüşlerim hiç spordan sayılmıyor mu ?@SanSebastianCheesecake Cherry Mom Cherry Mom 🙄
Bi daha bakıcam akşam cnm
Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?

Bu salı içindi di mi cnm

😍😍😍👏👏👏

Çok çok güzel tavsiyeler kuzum 😍😍😍

Bi daha bakıcam akşam cnm

Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?
Dün yürüyemedim Yoga yapmaktan, işten güçten😂 Ama önceki akşam gece 11 de kalktım yürüdüm valla vicdan azabından. Her ne kadar 10.000 i yakalayamasam da da 5000 adım yürüdüm 😍 o saatte iyi performans bence😃

S Suskunhanim
Suskun’cum spor 1. Si olmuşsun tebrik ederiiimmmm😍 Çok güzel gelişmeler var sende biz ayrılalı😂 Olsun yine de kalben ekürim sayılırsın. 😍 Sen eridikçe ben mutlu oluyorum😂
Nasılsın, nasıl gidiyor? Bu aralar listelerine hiç bakamadım. Nasıl durumlar?

Back
X