- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #399.321
Etkilemiyor canimArkadaşlar alt takımda olanların verdikleri kilo takım başarısını etkiliyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilemiyor canimArkadaşlar alt takımda olanların verdikleri kilo takım başarısını etkiliyormu
Teşekkür ederimEtkilemiyor canim
Rica ederimTeşekkür ederim
Iyiyim cnm tsk ederim guzel gecti yogun bir gun daha bitti sen nasilsin iyisin ins. Brayada ugrayamadim kusura bakmayin aktif gunler bu ara
25 kaldı canımKizlar umarim guzel gecmistir haftaiciniz bakamadim ama size güveniyorum yarin guzel eksiler göreceğime eminim
Ortim seni de yalniz biraktim bu hafta. Haberim olsaydi misafirden ortilikten muaf olurdum kusuruma bakmabu hafta guzel bi eksi bekliyorum senden de cok guzel bir hafta gecirdin
@SanSebastianCheesecake
muhursuzpusula canim ben 2 yasinimi okudum 2 daha alayim.kac kaldi?
Canım geçmiş olsun. Ben bir yerde aç karnına içerseniz tansiyonu düşürür diye okumuştum ama bildiğim kadarıyla soda da yüksek tansiyonda önerilmiyor.Selam kızlar nasılsınız
Cherry Mom canım dün rahatsızlandım oruç tutmuştum ve migrenim atak yaptı. Açlığa hiç gelmiyor zaten hem baş ağrım hemde midem çok kötüydü. Bugün doktora gittim hemde diyetisyene oradım. Dukan birası içtiğimi söyledim oda tansiyon sıkıntın yoksa içebilirsiniz dedi yani tansiyon yükseltiyormuş 2 3 gündür iyi değildim bana iyi gelmedi sanırım
Çok geçmiş olsun canım
Sen bu azimle yaz gelmeden fit olacaksın inşallah
Salı 7000adimim vardı galiba
O da ayıp etmiş yahu kavgada denmez öyle![]()
Ben de iyiyim canım. Allah kolaylık versin. Senin meslek neydi. HatırlayamadımIyiyim cnm tsk ederim guzel gecti yogun bir gun daha bitti sen nasilsin iyisin ins. Brayada ugrayamadim kusura bakmayin aktif gunler bu ara
İnşallah kuzum.Kizlar umarim guzel gecmistir haftaiciniz bakamadim ama size güveniyorum yarin guzel eksiler göreceğime eminim
Ortim seni de yalniz biraktim bu hafta. Haberim olsaydi misafirden ortilikten muaf olurdum kusuruma bakmabu hafta guzel bi eksi bekliyorum senden de cok guzel bir hafta gecirdin
@SanSebastianCheesecake
muhursuzpusula canim ben 2 yasinimi okudum 2 daha alayim.kac kaldi?
Selam canım çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız
Cherry Mom canım dün rahatsızlandım oruç tutmuştum ve migrenim atak yaptı. Açlığa hiç gelmiyor zaten hem baş ağrım hemde midem çok kötüydü. Bugün doktora gittim hemde diyetisyene oradım. Dukan birası içtiğimi söyledim oda tansiyon sıkıntın yoksa içebilirsiniz dedi yani tansiyon yükseltiyormuş 2 3 gündür iyi değildim bana iyi gelmedi sanırım
Yaaa senin oğlunda mı emreÖzlemek güzel
Ama ben de yeğenlerime bakardım. Gerçekten çok güzel tecrübe oluyor.Çok seviliyor yeğen ya. Ben çok özlüyorum valla
Oyy ağzın bal yesin kuzu
Ama kilo olmasın
Ya sorma. O filmlerdeki sakin çocuklara da hastayım
Ay hikaye de çok acıklıymış yahiç izleyemem öyle şeyleri ben
Bu arada benim oğlum da emre![]()
Yarın başlarmıym bilmiyorum canımmSabah
Omlet
Peynir zeytin 1 dilim ekmek
Akşam
Kebap. Onda diyeti bozmamıştım aslında amaasonra eşim tatlı yerken eşlik ettim, dışarıdaydık.
Begonya2 ikimiz de yarın 1. Günden tekrar başlıcaz
![]()
Üst takıma girmek için düzenli burda yorum yapılmalı ve menü, hergün paylaşılmalı kilo herhafta bildirilmesi gerekiyor,Teşekkür ederim
Günü misafirlikte olmana rağmen güzel geçirmişsin canımSahur yok
Akşam
2 kaşık sulu köfte (orucum diye yemek koydu)
3 mercimek köftesi
1 kase tavuklu şehriye salatası
1 çatal tatlı ama vallahi 1 çatal(şekersiz 21 gün gitti)
Yarında oruç tutucam inşaAllah sahur yapmam
Cherry Mom @azaydidem
Bugün bile araya sıkıştırdım hemen yaptım yoga günüydü bugünyok canımm bırakmazsıın hareketler çok yorarsa dinlenerek yap arada, sonra molasız bile yaparsın alışınca![]()
Poğaçalar ağlayan pastalar kurabiyeler vardı yemedim kaptanımGünü misafirlikte olmana rağmen güzel geçirmişsin canım![]()
Sakınn düne takılıp üzme kendini yarına odaklan ve rahatla canım herhafta 1 kilo gidecek diye bir şey yok, panik oldukça daha çok odaklanamazsınValla ya hep kötü gidiyorm modundaym çok kötü oluyo psikolojim böyle olunca
Ama bu hafta gerçekten çok üzüldüm kaçamak olmadığı halde saha 200 gr eksideym normalde bu yemeye en az - 1 olmalıydım inşaAllah regl yüzündendir
Yoksa metammı yavaşladı
Ay ben sizinde modunuzu düşürüyomym böyle![]()
Evet o huyumu bırakmam lazm çok evhamlıyım eksi görmediğim zamanSakınn düne takılıp üzme kendini yarına odaklan ve rahatla canım herhafta 1 kilo gidecek diye bir şey yok, panik oldukça daha çok odaklanamazsın
Teşekkür ederimÜst takıma girmek için düzenli burda yorum yapılmalı ve menü, hergün paylaşılmalı kilo herhafta bildirilmesi gerekiyor,
Spor ödem yapar mı diye endişe ettim amaBugunku menum
08:00- karabugday unundan ve 2 yumurtadan1 krep, 100gr haslanmis sebze ustune bir yk zeytinyagi, maydonoz, 8 zeytin.
11:00- 1 tabak sebze corbasi, 100gr firinda balik, 3yk firinda patates.
14:30- 250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi.(1 gun once yapip beklettim dolapta).
17:00- 1 buyuk tabak somonlu salata. (80gr somon, 200gr taze sebze).
Su:3,5lt
Spor:30dk HIIT - 150p
10000 adim- 100p
Toplam: 250puan
Cherry Mom @hawar @birsevgi @SanSebastianCheesecake
Güzel menü canım yarına artı gelme ihtimali mi var neden öyle sordun bakalımÖğle
7 kaşık menemen ( 1 tk yağ az tuz)
1 dilim ekmek
Ara
1 fincan nescafe
Ara
1 fincan nescafe
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
Akşam
1 çatal bonfile
2 kaju
Ara
Çay
Su 3,5 lt
1 saat yürüş biraz hareket
Harikasın yine canım11 Mart Perşembe
Sabah sirkeli su
12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir
16.45
2 adet Fırında kendi yağında tavuk but, 1 kase yoğurt, 1 Izgara köfte
Su: 2 lt devam
800 ml dukan birası
Spor: 10.000 adım (100 puan)
Cherry Mom @_Reyyan
Mathilda03 @SanSebastianCheesecake @birsevgi
Nohutlar inşallah gaz yapmaz diyoruz11 mart perşembe
11.00
Yulaf lapası yarım muz
15.00
Elma
18.30
Köfteli nohut yemeği ve yoğurt
Su : 2.5lt
Spor : yok
Cherry Mom @_Reyyan @birsevgi @Kendinin en iyi hali ol
Güzel menü canım11 Mart 2021
11.30
2 kaşık kadar sucuklu yumurta
2 dilim beyaz peynir
Salatalık, domates
16.30
Sade soda
17.45
1 tabak kıymalı kabak
5-6 kaşık biberli yoğurt
1 dilim ekmek
18.30
Sütlü türk kahvesi
1 kare çikolata
2 litre su
3 fincan yeşil çay
3 fincan maydanoz çayı
Cherry Mom @_Reyyan @lotuscicegii
1 çatal cısı görmezsek güzel menü kuzum11mart
12.30
Yarım dlm tahıllı ekmek
Domates maydanoz
1 parça çeçil peyniri
1tane eti form çikolata kaplı
14.00
Sade kahve
1 çatal kadayıf
17.00
Yarım lavaş tavuk döner
Ayran
Su:1 lt olmadı sanırım bugün ölçemedim
Spor :8500 adım 85p
Cherry Mom @Just a perfect day
Çok iyi canım11 Mart perşembe
Sabah 08:45
1 dilim unı denge peynir
1 yumurta zeytin
ara
1 armut
2 ceviz, 2 gün kurusu
akşam 16:30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
ara
2 yaprak mor lahana
1 avuç beyaz leblebi
3 lt su ,2 fincan yeşil çay
12,300 adım
Cherry Mom @_Reyyan @DeryaOnDiet
Allah kabul etsin canım çok iyiPerşembe menüsü
Sahur pekmezli ağız 4-5 kaşık
İftar
Mercimek çorbası bir kase, karışık salata 3yk kadar(kızım yedi,az yapmıştım bana kalmadı), 4yk ıspanak, 1yk yogurtlumarnabahar(canım istemedi,yiyemedim)
Yeşilçay 3 bardak su.
11000 adım 600 zıp(iftar öncesi zıplamak istedim ama zorlanınca bıraktım)
Cherry Mom @_Reyyan @SanSebastianCheesecake @Anka
Kumsalve denizle biz ortağı aslında yorumlamam gerekirdi ortağımı bu hafta daha dikkat ederim@lotuscicegiiKumsalveDeniz sizlerde sadece menü yazıp çıkmayın kızlar
Ortaklarınız var
Onların menülerini kontrol etmeyi ve yorumlamayı unutmayalım birbirimize yaptığımız bu destekler çok önemli![]()