- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #399.421
Tebrik ederim canım. Hafta içi her tartıldığında bu anı hatırla olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kilon baya az ya ondan da vermek zor olur. Arti degilsin ya o da superSporsuzlugun sonucusabitim
-300 hedefimi bile tutturamadim.Nasil bir fakirlikse 5i bı yerdeyi (55.5) göremedim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5![]()
Ayy insallah canim. Inan hatirlamiyorum en son ne zaman seker yedim.Tebrik ederim canım. Eksi eskidir
Süpersin canım. Açıldı artık. Pıtır pıtır gidecek bundan sonra inşallah
Vuu süper eksi canım tebrikler
Tebrikler canım. Güzel bir eksi
Vuu muhteşem kuzu
Tebrik ediyorum.
Tebrik ederim canım çok güzel
E senin mezuniyet olmuyor mu![]()
He evet bende nick benzerliği sanmiştım mezun olmuşsun oradan gördüm düzelteyim o halde sağol canımEvet 10, takımda asıl listedeydim Birde bireyselde birinciliğim var kaptanım Aynı isim yalınız şimdi birleşik o zaman ayrı yazılıyordu Kumsal ve Deniz di Hatırladığım kadarıyla
Telefonum adimlarimi sayiyor gunluk 5000-6000 adim oluyor ama spor olarak hic eklemedim yani gunluk spor diye yazayim mi? Biraz az gerci 10 bin olmuyor :)Anlamadım canım tam olarak ne sorduğunu![]()
Uykum geldiği içinde olabilir affet![]()
Bu günlük kaç adım sayılıyor ?
Gel canım sabitler olarak sarılalım sıkı sıkıSporsuzlugun sonucusabitim
-300 hedefimi bile tutturamadim.Nasil bir fakirlikse 5i bı yerdeyi (55.5) göremedim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5![]()
Anladım canım. Mezun olup dinlenseydin daha iyi olurdu sanki ama kendini de en iyi sen bilirsin tabiYok canım 51.8 benim mezuniyet şimdi vücut olarak yorgunum kendimi mezuniyete iyi hazırlayabilmek için izin istiyorum zorlayamayacağım şu aralar kendimi![]()
Evet canım kesinlikle. Aslında ben böyle vücudumun verdiği kiloya alışa alışa gitmesinden memnunum ama listeye bir katkım olmadı ona üzüldümOlsun canim artidan iyidir.
Merhaba. Hoş geldinherkese merhabalar daha öncesinde cuma zayıflama yarışmasında ciddi kilolar vererek mezun oldum ama yeniden başlamaya ihtiyacım var yine kilolarını vermek için yarışabilir miyim acaba
Canım regle rağmen bu eksi bence harika tebrik ederimGecen hafta 69.3
Bu hafta 68.8
Fark 500gr
%0.72
68.5 i gormustum aslinda sanirim su an regl den dolayi belki de bilemeyeceğim. Pzt daha sağlıklı sonuc olur diye umut ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerimGecen hafta : 54.2
Bu hafta : 54.3
Oran : +%0.18
Cok uzgunumCherry Mom ;( reglime 1 gun var onun da etkisi var sanirim. Cunku yemek konusunda dikkatliydim. Ekstra artik okula da gittigim icin hareket halindeydim. Bilemiyorum insallah adet olunca biraz toparlar. Su an hastanedeyim mr icin randevu aldim beyinde lezyonlarim artmis mi azalmis mi bakilacak. Goze de bakildi gozluk gerekiyormus o yazildi. Hastane ana baba gunu covid degilsen bile cok rahat o kalabalikta kapilir.
hoşbuldum teşekkür ederimMerhaba. Hoş geldin![]()
Cok tesekkurler :) Buraya agirlik vermek istiyorum aslinda. Bir turlu mesajlari takip edemiyorum. Irade guclendirme egzersizleri yapmaliyim.Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim![]()
Hoşgeldin canımherkese merhabalar daha öncesinde cuma zayıflama yarışmasında ciddi kilolar vererek mezun oldum ama yeniden başlamaya ihtiyacım var yine kilolarını vermek için yarışabilir miyim acaba
Canim sana da tebrikler bu arada sekersiz hayat spor baya etkiliyor degil mi, ne guzel incelme de hissediyorsan.Sukur canim ya. Spor da super oldu. Acayip incelme hissediyorum. 3 hafta sonra olculerimi yine alacagim vakalim arada ne kadar fark olacak![]()
Tebrik ederim canımResim yan çıktı düzeltemedim kilom 75.2hedefşme son 200 gr
Harika eksi canımmm
Günaydın
Geçen hafta : 102,5
Bu hafta : 98,5
Fark: 4
Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortalaGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,6
Fark: -200
Yüzde: 0,304
Haftaya hedef: 65
Çok iyi canım tebriklerrrGünaydınnn
Geçen hafta 92.2
Bu hafta 89.7
Fark 2.5
Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sanaGeçen hafta cuma 65.4
Bu cuma 64.9
Fark -500
%0.76
Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaaGeçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0
Cherry Mom @azaydidem
Burcummm çok sevindimm adınaaaGünaydınngeçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kgCherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm
Eki Görüntüle 2800231
Canım izin hakkın var ama .. ama işteGeçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum
![]()
Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur muÇok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdımkoşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu
doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım
belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum
bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar
![]()
Ay evet ilk sabit olsun kuzumGünaydın kızlar
Listeye girdiğimde beri ilk sabit bildirimimi yapıyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Geçen cuma: 65
Bu cuma: 65
Fark: 0
Hedef: 64,5
Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeeeSporsuzlugun sonucusabitim
Cherry Mom
Hedefim yine 55.5![]()
Çok iyi canım tebriklerrrGecen hafta 69.3
Bu hafta 68.8
Fark 500gr
%0.72
68.5 i gormustum aslinda sanirim su an regl den dolayi belki de bilemeyeceğim. Pzt daha sağlıklı sonuc olur diye umut ediyorum.
Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruzherkese merhabalar daha öncesinde cuma zayıflama yarışmasında ciddi kilolar vererek mezun oldum ama yeniden başlamaya ihtiyacım var yine kilolarını vermek için yarışabilir miyim acaba
Çok geçmiş olsun canımGecen hafta : 54.2
Bu hafta : 54.3
Oran : +%0.18
Cok uzgunumCherry Mom ;( reglime 1 gun var onun da etkisi var sanirim. Cunku yemek konusunda dikkatliydim. Ekstra artik okula da gittigim icin hareket halindeydim. Bilemiyorum insallah adet olunca biraz toparlar. Su an hastanedeyim mr icin randevu aldim beyinde lezyonlarim artmis mi azalmis mi bakilacak. Goze de bakildi gozluk gerekiyormus o yazildi. Hastane ana baba gunu covid degilsen bile cok rahat o kalabalikta kapilir.
amin inşallah hep beraber atalım yüklerimizi vücudumuz bi rahat etsinHoşgeldin canımyine ciddi kilolar vererek hedefine çabucak ulaşırsın inşaAllah
![]()