Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta ( yağsız tava)
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 zeytin

Ara
1 fincan nescafe

Öğle
2 yumurta
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 yağsız gevrek

Ara
1 fincan nescafe

Akşam
Tavuk göğüs ızgara
2 3 elma dilimi patates
Domates biber salatalık
Soda

Ara
Çay

Su 3,5 lt
15 dk yürüş

Canim suyun ve sporun iyi olmus. Sporsuz olmaman cok guzel. Ama o 2 gevrek cok fazla olmus. Onun yerine 1 gevrek yeseydin ve bir tabak yogurt, ayran ekleseydin veya salatayi daha cok yeseydin. Oglen ogunun cok karbonhidrat olmus canim. Ama aksam ve sabah cok iyi.
Oglen ve ogleden sonra saatleri de kan sekerimizde cok oynama oluyor genelde sen de aclik hissediyorsan bir ara ogun ekle. Mesela 1 kase yogurt icibe 3yk yulaf, ustune 10 findik, ustune 1 elma kesip karistirip yiyebilirsin.

12 Mart Cuma

Sabah sirkeli su

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, maydanoz, beyaz lahana, turp

18.00
1 kepçe kıymalı tarhana, 1tabak yoğurtlu karnabahar pilavı, salata, 10 kaju

Su: 2,5 lt devam
Gece yeşil çay inş
Spor: 10.000 adım(100 puan)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak (ekstra listeden bir şey yaparsam yazarım canım)
Masallah canim, spor da menu de cook iyi olmus 👍

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar
Ortim çok iyi gidiyorsun tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım, aslında biraz daha dikkat edebilsen daha iyi gidebilir 😍

Tebrik ederim canım 😍

Çok güzel gitmiş maşaAllah canım harika gidiyorsn sakın bozma 😍😍
Evet biraz zorlanmaya başladım artık
Birde regl oldum bu gün sanırım birazda onun şişkinliği vardı
Ortim bayaa dikkat etmissin masallah.

Eksi olsun bizim olsun ortim. Tebrikler 👍

Masallah canim cok iyi bir yuzde
Her gün yapabilsem süper olacakta
Tebrik ederim canım ❤️ haftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı :KK43:
Harika eksi canımmm 🤩🤩🤩🤩

😎😎😎

Geçen hafta biraz fazla vermiştin hemen ortala 🤭🤭 tebrikler :))

Çok iyi canım tebriklerrr 🤩🤩deneme süren bitti asıl listeye girmek ister misin canım ?

Ah canım hasta hasta bırakmadın ipin ucunu helal sana ❤️❤️

Oooo bak sen şu ağlayan kızaaaaa 🤭🤭🤩🤩🤩 tebriklerrr canım

Burcummm çok sevindimm adınaaa 🤗🤗🤗 tebrik ederim harika eksi emeklerinin karşılığını aldın ✌️

Canım izin hakkın var ama .. ama işte :KK43: emin misin :KK43:
Tebrik ederim ❤️

Canım benim çok geçmiş olsun hafta sonu dinlenmeye çalış biraz olur mu :KK43: bizde seni seviyoruz ❤️❤️

Ay evet ilk sabit olsun kuzum 💕

Aaa nereye kaçtı bu 55.5 iki haftadır naz yapıyor bizeeee 🤭🤭

Çok iyi canım tebriklerrr 🤩

Merhaba hoşgeldiniz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu dolduruo buradan paylaşırsanız sizi tanımış oluruz 🤗

Çok geçmiş olsun canım 😔
Öyle kaptanım nenyapayım hiç yoktan iyidir diyorum artık
Bi de bu sabah regl oldum sanırım az birazda onun şişkinliği var

Tebrik ederim canım ❤️ haftaya diğer kızlar gibi notlu bir şekilde rica deriz yarışmanın yeni kuralı :KK43:

Anlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?

Sagol ortim, sukur cabalarim bosa gitmedi bu hafta da 🙏

Hicbir zaman unutma en onemli kisi su hayatta sen kendinsun. Onceligi hep kendi isteklerine ver. Cunku sen mutlu olmazsan senin isteklerin yeti e gelmezse kimseyi de mutlu edemezsin. Ufak seyleri basarmak bizim hayatta birseyler basaracagimizi gosterir ve o yuzden bize guven veeir ve boylelikle daha buyuk hedefler belirleriz.

Hadi bir hedef koy. 3 gun boyunca hergun yataktan kalkar kalkmaz spor yap, gune zinde basla (tabi seni engelleyen bir dis etken yoksa, enerjisuzlik isteksizlik bunlar sayilmaz). Ne dersin kac dakika? O dakikaya uygun bur spor videosu bulalim ana 3 gun her sabah yapacaksin.
Ve o 3 gun boyunca hiic seker yeme, canin tatli isteyince meyve ye. Kakaolu sut ic. Ne dersin? Ufak bir hedef koy kendine.
Her gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.

Her gün başta 10 dk bile yapsam kardır benim için. Bi sayfa buldum her gün zoom üzerinden ücretsiz yoga yapıyolar ona da katılmak tamamını yapamasamda en azından 5-10 dk bile olsa katılmak yapmak istiyorum.
Cok iyi canim. Zoom uzerinden yani canli en iyisi. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma 😉

Bugunku menum
08:00- karabugday unundan ve 2 yumurtadan1 krep, 100gr domates, maydonoz,terr, 10zeytin.
11:00- 1 tabak sebze corbasi, 150gr kirmizi et, 40gr pilav, 1 tabak salata.
15:30 -250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi. 2 avuc cekirdek ici

Su:3,5lt
Spor:60dk cardio- 300 p
10000 adim- 100p
Toplam: 400 puan

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar @birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Menü süper
Spor süper ötesi ortim
1 saat kardiyo helal valla
Anlamadim ortim. Haftaya notlu bir sekilde rica mi? O ne?
Canım mesaj yazarken bir yerde yanlış yazısı sildim bu deha fazla silmişim başka alıntıladığım bir mesajın içine girmiş yazdıklarım
Karışmış
Yani bizimle alakası yok

Menü süper
Spor süper ötesi ortim
1 saat kardiyo helal valla

Canım mesaj yazarken bir yerde yanlış yazısı sildim bu deha fazla silmişim başka alıntıladığım bir mesajın içine girmiş yazdıklarım
Karışmış
Yani bizimle alakası yok
Tamsm anladim ortim ben de dedim yeni kural neymis 😉
Sagol ortim 😍

12 Mart cuma
Sabah 09:00
Sabah 1 dilim uno denge 1 dilim tam buğday
Peynir zeytin domates biber
3 çatal tahin helvası

Ara
1 elma

akşam 16:30
Izgara kanat 4-5 tane
Köz salatası
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran

ara
2 avuç fıstık
1 avuç çekirdek
2 çiğ köfte

su 2 lt
Spor yok
Ama 12.000 den fazla adım atmışım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Adimlarin super canim masallah 👍. Menun de gayet iyi

😁😁 valla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne 🤪🤪.
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.

Ilk deda bu kadar kararliyim diyette canim. Spora tamam lafim yok yillardir duzenli spor yapiyorum ama cook yiyordum ondan da birbitini gotutuyordu bir versem bir aliyirdum hep.
Cok sagol canim ya benim sonunculiklarimi bile bile hala o kadar motive ettin. Inan hakkin odenmez 😘

Canım ne demek ön yargılı olmamak lazım sadece başta bir eyvah dedim ama sonra seni tanıdıkça olacak bu iş dedim sana inandım tabiki motive edeceğim 🤗
Benim için önemli olan kişinin isteği ve takımı bırakmaması devamı elbet geliyor 💕
Derecede istersen olur ama şuan emzirdiğin için tavsiye etmem yoksa bu sporla günlük 800 kalori beslen 1 hafta bak nasıl geliyor derece ama dengeli beslenmek şu aşamada daha önemli 😘😘

Sahur yok

Akşam
2 kaşık sulu köfte (orucum diye yemek koydu)
3 mercimek köftesi
1 kase tavuklu şehriye salatası
1 çatal tatlı ama vallahi 1 çatal 😟(şekersiz 21 gün gitti)

Yarında oruç tutucam inşaAllah sahur yapmam

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canim Allah kabul etsin menude gzel🥰
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar
Yaa super masallah canim🥰
Sagol canim rakibim. Sukurler olsun 75i geride biraktim. Darisi 70in basina 😉
Hadi insallah😉
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Ortim supersin tebrik ederim seni😍😍
***5.Takım 717. Etap ***

hawar (65.8/65.6/0,2/%0,304)
nikinik (73.2/71.9/1,4/%1,776) izne ayrılmak istiyor.
Yarimuhendis (53,8/52,9/0,9/%1,673) izne ayrılmak istiyor
Suskunhanim(55.8/55,85/+0,05/-%0,090)
DeryaOnDiet(75.15/74.40/0,75/%0,998)
azaydidem(72.5/) bildirimde bulunmadı
Ummhnisa (75,5/75/0,5/%0,662)
L O L (79,8/79/0,8/%1,003)
SanSebastianCheesecake(64.8/63,6/1,2/%1,852)

Kendinin en iyi hali ol (65,4/64,9/0,5/%0,765)
Belmayne (65/) sabit
Mathilda03(66,3/65,3/1/%1,508)
Anka (73.4/71,8/1,6/%2,180)
Just a perfect day (69.3/68,8/0,5/%0,722)

Whitetea (92,2/89.7/2,5/%2,711) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69

5.takim ortalaması: %1,067

Alt liste:
balpamuk(71.2/70,2/1/%1,404)
Amor-a (54,2 / 54,3/+0,1/-%0,185) mezun üye.
muhursuzpusula( 86.2/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (76,55/75,5/1,05/%1,372 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
karabiber01 (77 /75.2/1,8/%2,338) )603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii (92,65 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 92,65 ,hedef kg 60
KumsalveDeniz (102,5/98,5/4/%3,902) 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (77/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Yuzde süper herkesi tebrik ederim kizlarrr 🥰🥰 herkes kilo vermis masallah😍👏🧿

Hicbir zaman unutma en onemli kisi su hayatta sen kendinsun. Onceligi hep kendi isteklerine ver. Cunku sen mutlu olmazsan senin isteklerin yeti e gelmezse kimseyi de mutlu edemezsin. Ufak seyleri basarmak bizim hayatta birseyler basaracagimizi gosterir ve o yuzden bize guven veeir ve boylelikle daha buyuk hedefler belirleriz.

Hadi bir hedef koy. 3 gun boyunca hergun yataktan kalkar kalkmaz spor yap, gune zinde basla (tabi seni engelleyen bir dis etken yoksa, enerjisuzlik isteksizlik bunlar sayilmaz). Ne dersin kac dakika? O dakikaya uygun bur spor videosu bulalim ana 3 gun her sabah yapacaksin.
Ve o 3 gun boyunca hiic seker yeme, canin tatli isteyince meyve ye. Kakaolu sut ic. Ne dersin? Ufak bir hedef koy kendine.
Ben yüreklendim bu yazıyla :KK71:
Kızlar grev mi yapsak ne yapsak muhursuzpusula muhursuzpusula sıyrılsa artık şu kabuğundan çıksa En Büyük KK:KK9::KK9::KK9:

Kızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar :(
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu

Back
X