Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artik bana heryer spor salonu heryer kalori yakma yeri 😁😁 klinikteyiz, test icin bekliyoruz. Aldim bebisimi elime bir saga adim bir sola, tam 1200 adim atmisim 😁 bebisin de cok hosuna gidiyor. Bekleme odasinda fonda da cok hos bir muzik var jazz tarzi hem ona eslik ediyoruz hem adim atiyoruz

Selam kızlar.
Eşim oğlumu alıp dışarı çıktı. Ben de bugün tam gaz ders çalışacağım. Çok bakamam muhtemelen. Spor da yapabilir miyim bilmiyorum 🤷‍♀️ Bana dua edin olur mu :KK36:
Vallahi ben çok beğendim takım içinde takımcıklar turnuva gibi birşey olur 🤩 dahada geliştirirz bunu ✌️ herkes kendi takımına isim bulur zevkli olur 😂😂

Şuan 20 21 kişiyiz 4 erli 5 takım yapsak karışık 2 alt listeden 2 üst listeden mesela 🤩

Ben şimdi ortakları açıkladım ortaklar içinde bu gitmez haftaya kadar bunu geliştirip haftaya cuma buna başlayalım bence .. ben çok beğendim aklına sağlık sizce nasıl kızlar ???
Kaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimizi 😍
Aha artı uyandım :skandal:
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Kuzu erken başladın bu hafta 😂😂
@karabiber01 canım gel tanisak kaynasak🤗

Şaka😂ben var şok olmak🤭 önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek😔kızlar hadi bı canlanalim bakalım🤗 @SanSebastianCheesecake canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Ay ben bu hafta sporda aştım kendimi valla. Sabit geldim gerçi ama ne yapalım 🤷‍♀️
Günaydın mutlu haftasonlari canlar 💞🌺 Cherry Mom Cherry Mom Esraam nasilsin kaptanim 💞😍 internetim de baglandi dün itibariyle 💞 işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi 🙃 tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim 🌺
@_Reyyan belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake Nikinik Nikinik canlar siz nasılsınız
Hoş geldin kuzucuğum😍
Minicik bir artı. Tebrik ediyorum valla. Hemencecik gönderirsin sen onu :KK36:
Günaydınlar💐💐
belmayne belmayne canım bu hafta beraberiz mükemmel bir hafta olsun bizim için.

Namaria Namaria canım senin adına çok sevindim. Herşeyi yoluna koyduğuna göre tekrar aramıza hoşgeldin.
Selam orticiğim 😘
Güzel bir hafta olsun inşallah.

Günaydınlar kızlar +1 ile uyandım:KK17::KK17: dün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. hawar hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor :KK43: kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Hosbuldum canimin ici 😍
İnsallah canim duzenimi kurdum ya elhamdülillah ise de basladim ucar gider insallah 💞🌺
Sen nasilsin kuzumm
Hoşgeldin canım nasılsın Seni kutluyorum bütün kiloları vermişin Büyük başarı Aynı anda başlamıştık Ama beklenmedik kayıp yaşayınca bıraktım şimdi tekrar başladım hayırlısı bakalım

Ya iyi hadi çok şükür canım 😍 sabaha güzel bir eksi görürsün inşaAllah
Canim hastanedeydik sabah gelince tartildim 71.7 geldi -800 gitmis😍 :21:
Sagol canim. Senin haftaya gekecek kilonu sabirsuzlikla bekliyorum 😉
Bende😂
@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim🥰 söyleyin kraliçe geri dondu :confused: :KK71: 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) :KK70::KK76::KK76:gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam🤭
Yaa süpersin enerjiye bakk😂😂 helal valla👏👏👏

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım bişey sorcam, bu tablo sporlarıyla normal puanları birleştirsek mi? yani mesela günlük 15 dk pilates de sıkılaştırır vücudu ama x atıyorum ya da 6000-7000 atabiliyodur mesela ve insan üzülüyor çarpı görünce :KK43:
Acaba şöyle mi olsa? haftalık toplam atıyorum 200 puan altına ceza, en yüksek 3 puanı yapanlara da 250, 200 ve 250 puan hediye
:KK36:
ben toplarım karar verirsen :KK66:
Canım dün uyumuşum 🤗
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yine ❌ yazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın 🤗
Günaydın mutlu haftasonlari canlar 💞🌺 Cherry Mom Cherry Mom Esraam nasilsin kaptanim 💞😍 internetim de baglandi dün itibariyle 💞 işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi 🙃 tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim 🌺
@_Reyyan belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake Nikinik Nikinik canlar siz nasılsınız
Canımmmmm hoşgeldin yuvanaaaa seni yeniden görmek ne güzel :KK68:
Yüzleşme zamani🙃
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum 💞😍
Ödem bile vardır ondan hemencecik gider 🤩🤩
Gecmis olsun canim hersey yolundadir insallah 🤲🏻💞 benim de bir aya yaklasti heralde ara ara girebildim Aynen canim döndüm artik 3. mezuniyetimi alacagim insallah 😍
:halay::halay:
Günaydın 5.takım ahalisine 🍀
Selamlar Cherry Mom Cherry Mom kaptana 🍀
Ben görene kadar tünaydın :confused: :))
Selam canım 💕💕
@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim🥰 söyleyin kraliçe geri dondu :confused: :KK71: 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) :KK70::KK76::KK76:gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam🤭
Ohooo sabah sabah 10000 nasıl tamamlandı kesin uyur gezersin :KK53: :-)
Kaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimizi 😍
A doğru diyorsun 4 ortak koyduk mu oluyor ama Ozamanda o 4 lü takım içinde 2li ortak yine ayrı olur gibi geliyor bölünme olsun istemem ..o yüzden haftaya full ortakları devreden çıkarıp yapalım derim karışmasın
Günaydınlar kızlar +1 ile uyandım:KK17::KK17: dün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. hawar hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor :KK43: kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum :KK43:
Canım menünde kaçamakta olsa mutlaka yaz olur mu yazacağını bilmek bile yerken elini çekmeni sağlar birşeylerden.. aman bugünde menü yazmayayım kafasında oturursan masaya ipin ucu kaçar gider. Spor düzenin eskisi gibi olamadığı için yediğin içtiğin bu dönemde çok önemli ... Amann ye yakarsın sporla diyemiyoruz o yüzden dikkat 💕
Anka Anka listeye girmişsin 💕 hayırlı olsun 💐 inşallah en kısa sürede hayalindeki kiloya inip korursun🧿çok sevindim🌹
🤗🤗Aynen geçen hafta girdi canım dünde güzel bir yüzde yaptı Anka Anka 🤩🤩

Yüzleşme zamani🙃
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum 💞😍
Yaa ben buna arti bile demem ödem derim😂 sen ne kilolar verdin bunuda 1 haftada geri gonderip eksiye düseceginden hic suphem yok😍

azaydidem azaydidem cnm eksiyle uyandın sanirim, ne guzel. Ben tartilmadim, regl oldugum icin saçma sapan bir sey görüp üzülmek istemedim.
Tunaydin ortim ben dun bildirim yapamadim butun hafta evde degildim ama ona ragmen 800 gr gitmis oyuzden mutlu uyandim smdide gevrekli yogurt yedim yesil cayimi iciyorum 😊
Bence en guzelini yapmissin pazartesiye kadar tartilip moralini bozma ama diyetine dikkat et bol yesil cay ve form cay iceblirsin bi engelin yoksa😉

Canım dün uyumuşum 🤗
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yine ❌ yazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın 🤗

Canımmmmm hoşgeldin yuvanaaaa seni yeniden görmek ne güzel :KK68:

Ödem bile vardır ondan hemencecik gider 🤩🤩

:halay::halay:

Ben görene kadar tünaydın :confused: :))
Selam canım 💕💕

Ohooo sabah sabah 10000 nasıl tamamlandı kesin uyur gezersin :KK53: :-)

A doğru diyorsun 4 ortak koyduk mu oluyor ama Ozamanda o 4 lü takım içinde 2li ortak yine ayrı olur gibi geliyor bölünme olsun istemem ..o yüzden haftaya full ortakları devreden çıkarıp yapalım derim karışmasın

Canım menünde kaçamakta olsa mutlaka yaz olur mu yazacağını bilmek bile yerken elini çekmeni sağlar birşeylerden.. aman bugünde menü yazmayayım kafasında oturursan masaya ipin ucu kaçar gider. Spor düzenin eskisi gibi olamadığı için yediğin içtiğin bu dönemde çok önemli ... Amann ye yakarsın sporla diyemiyoruz o yüzden dikkat 💕

🤗🤗Aynen geçen hafta girdi canım dünde güzel bir yüzde yaptı Anka Anka 🤩🤩
Hosbuldum Esramm yuvami takimimi çok özlemişim 😍💞
Yeni bir sehir yeni is yeni ev guzel bir enerjiyle hedefe devam canim benim 🥰
Sen nasilsin cok ozledim sizleri zaten tayin tasinma surecinde destegini hep hissettim canim benim 😍💞
Kaptan yardimcisi olarak da gorevimi idame ettireyim artik internetim de geldi nasil degisiklik var mi kaptanim sistemlerde🙃

Yaa ben buna arti bile demem ödem derim😂 sen ne kilolar verdin bunuda 1 haftada geri gonderip eksiye düseceginden hic suphem yok😍
Cok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillah ☺️ hedefe devam sen nasilsin 💞🌺
Evet canım 3 haftacık izin kullandım ve çok şükür aynı kiloyla dönebildim hemen.
Tebrik ederim canim 💞

Back
X