Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım nasılsın Seni kutluyorum bütün kiloları vermişin Büyük başarı Aynı anda başlamıştık Ama beklenmedik kayıp yaşayınca bıraktım şimdi tekrar başladım hayırlısı bakalım
Hosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harika 🌺🥰 basin sagolsun vanim bilmiyorum ne oldu ama 🥺
Canim hosgeldin. Ben ufak bi izne ayrildim dün.29undan mulakatim var vaktimi biraz idareli kullanmam gerek. Sonrasinda burdayim insallah🤗🤗
Nikicim mulakata mi cagirdilar cok sevindim canimm insallah cok güzel gecer insallah seni secerler dua edeyim reglim bitince 💞🥰

Hosbuldum canimin ici 😍
İnsallah canim duzenimi kurdum ya elhamdülillah ise de basladim ucar gider insallah 💞🌺
Sen nasilsin kuzumm
Ohh mis canım benim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni düzenin😍huzur, mutluluk getirsin inşallah. :KK36:
Ben de iyiym kuzu. Bir yaramazlık yok şükür. Tezi biraz gevşetmiştim ona yükleneceğim bu haftadan itibaren. Kilo vermem de son üç haftadır güzeldi ama bu hafta sabir geldim 🙃 ama önümdeki maçlara bakıyorum 😂😂
Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Yok yoookk rehavet yapmaz o, gaz verir orticim 😍

Ohh mis canım benim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni düzenin😍huzur, mutluluk getirsin inşallah. :KK36:
Ben de iyiym kuzu. Bir yaramazlık yok şükür. Tezi biraz gevşetmiştim ona yükleneceğim bu haftadan itibaren. Kilo vermem de son üç haftadır güzeldi ama bu hafta sabir geldim 🙃 ama önümdeki maçlara bakıyorum 😂😂

Yok yoookk rehavet yapmaz o, gaz verir orticim 😍
Çok sagol belmaynem Rabbim hepimize mutluluklar saglik huzur nasip etsin 😍
Tezin ikinci asamasindasin defil mi ilki guzel sonuçlanmışti sen her seyi yaparsin bu azimle kilo da gayet tuzel cok normal sabit gelmek cok sevindim balim 💞🥰

Hosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harika 🌺🥰 basin sagolsun vanim bilmiyorum ne oldu ama 🥺

Nikicim mulakata mi cagirdilar cok sevindim canimm insallah cok güzel gecer insallah seni secerler dua edeyim reglim bitince 💞🥰
Ayy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattik 🙈 muhursuzpusula muhursuzpusula sayiyordu 😊

Ayy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattik 🙈 muhursuzpusula muhursuzpusula sayiyordu 😊
5 martta ben de hataydan adanaya esya tasidim ☺️🌺 cok sevindim canim Allah hayirlara vesile etsin 💞 insallah reglim bitsin ben fetih suresi ilk ayetini okurum sana o kapali islerin açılmasında çok faydali yasin de okursam yazarim canim 💞😘

Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Super canim. Rehavet yerine tam terisini yap bebce hadi bakalim 1 kilodan fazla vermeye cAlis cumaya kadar👍

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimde 😂 hedefim cumaya 70.5😊
Amanin rakip buyuk bir eksiyle geliyor kalk Derya kalk ver bebegi esine haydi sporaaa 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Durmak yoook

Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende :cool::cool:

Çok sagol belmaynem Rabbim hepimize mutluluklar saglik huzur nasip etsin 😍
Tezin ikinci asamasindasin defil mi ilki guzel sonuçlanmışti sen her seyi yaparsin bu azimle kilo da gayet tuzel cok normal sabit gelmek cok sevindim balim 💞🥰
Ayy inşallah kuzum. Dua olsun.😍
Tezin 1. Bölümünü yazmıştım. Şimdi ikinciyi yazıyorum canım. Keyifli gidiyor şükür. Malum çocuktan dolayı vakit problemi yaşıyorum. Ben de hafta sonlarına yükleniyorum. Ama hava öyle güzel ki. Çağırıyor resmen 😂😂

Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım

Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Başınız sağolsun canım :(

Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun

Back
X