Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen yaa amann aslanlar gibi apam var benim ben onun dediğini yapcam :KK70: :KK70: ayy görmemişim yaa çok fazla etiket ve özel mesaj vardı hepsine bakmaya çalıştım ama atlamışım demek ki kusura bakma 🤗🤗

yaa kilo verenleri gördükçe neşem yerine geldi dün kaptanlıktan alışkanlık kilo verenlerle halay çekiyoruz :KK70: :halay:
Teyyy teyy kuzum apa şerefine gelsin o zaman :halay::halay::halay:

Teyyy teyy kuzum apa şerefine gelsin o zaman :halay::halay::halay:

orient-gif.1318487

çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.

Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş :KK74: 1.4 kg ı sen 1 günde verirsin :KK66: en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence :KK66:
Oyy canim benim sabah etiketledim seni de zaten 🥰🤗 insallah askkusum hedefim 67 zaten sure sinirim yok 🙃💞
Sen nasilsin canim

Aynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin için🤗🤗 aynen 77 gördüm en son alıp verip duruyorum işte aralıktan beri alman artık inşallah 🤗🤗
Her zaman desteklerim seni canım 💕
eyvaaaahh herkes sığınaklara kızlar :skandal:sirenler çalıyo gözyaşı kasırgası geliyooo :KK17::KK17::KK17:

Oluur canım hangisi sana daha iyi geliyosa :KK66:

rica ederiz canım :KK200:iyi ki geldin ve bir şans verdin :KK66:

tamam cnm menü sayfasında paylaştın mı?

harikasın canım :KK9:

Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş :KK74: 1.4 kg ı sen 1 günde verirsin :KK66: en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence :KK66:

Ayyy çok sevindim valla bana bile iyi geldii :rolleyes:

oooo maşallah kuzum :KK9:

ben de +1 ile uyandım :KK5:ama moral bozmak yok kuzum elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam :KK5:

Tamamdır :KK66: o zaman ben haftalık challenge a devam edeyim? pzts çrm cmts de toplu listeden yazayım?

1 tane de bugün okudum kuzum :KK66: -1

Canım hoşgeldiiin seni görmek ne güzell :KK74:arkisine motivasyon da verirmişş :KK37: yine 55 olcak bu yazaaa :KK8:@Anka

Ardından da kayısı var ahfshfg :KK70: :KK70: :KK70: bi kendine pro diyor di mii :KK70: :KK70: kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba :KK66: ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu :KK70: :KK70: :KK70:
Hoşbulduk canım 😍
Nick mı değişti senin ?
İnşallah ortin yaza istedigi ve koruduğu kiloda olur😍ona güvenim sonsuz💕@anka

Merhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı ya 🙄 menü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu 😂 bıraktım listeyi 😂😂
mmm :KK64:biri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı :ıslık:
Hani kuşlar ağaçlar moduna gecmissin canim 🤣🌺💞 ask mi o ne diyette yeniyo mu🤣 🙃
Neden bosverdin balim sinavi
canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon :D :D

evet güzellik :KK66: benim amatördiyetçin :KK70: :KK70:
Deli kız insan bir haber verir😂😂😂
Ben de senin topige baktım bir ara 🤪🤪
Ne ara değiştin 😁😁

Hele gizli gizli benim adım mesajına beğeni atıyor 😁 bende diyorum bu kim 🤪🤪

Naptın görmeyeli kilon kaç?

Eski orti 😂 eskimeyen orti mı desem 😁😁

Anka Anka mı da kendine orti yaptın he 🤪🤪

Deli kız insan bir haber verir😂😂😂
Ben de senin topige baktım bir ara 🤪🤪
Ne ara değiştin 😁😁

Hele gizli gizli benim adım mesajına beğeni atıyor 😁 bende diyorum bu kim 🤪🤪

Naptın görmeyeli kilon kaç?

Eski orti 😂 eskimeyen orti mı desem 😁😁

Anka Anka mı da kendine orti yaptın he 🤪🤪
hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha :D :D :D
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldum :D vay sen misin buna değiştiren :D duymadığım laf kalmadı :D ama alıştılar :KK8:
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım :KK51:
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı :D
canııım sen daimi ve ilk ortimsin :KK74::KK74::KK200:

mmm :KK64:biri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı :ıslık:

canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon :KK70: :KK70:
ahaha merak ettşm aşkkuşum ondan :D

Back
X