Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşey

Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herş
Merhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı ya 🙄 menü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu 😂 bıraktım listeyi 😂😂
Valla ben yazdım menü hergün ve hiç bozmadım

13 Mart Cumartesi

13.00
Salçalı Tost (2 dilim tam buğday ekmeği ve 30 gr beyaz peynirle), 1 tk sade fıstık ezmesi, maydanoz, taze nane, marul

17.00
Beyaz peynirli yeşil salata, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, yarım avuç leblebi

Not: birazdan Çayın yanında biraz kuruyemiş yiyeceğim

Su:2 lt devam
Spor: gece yapabilirsem yazarım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @ummhnisa @birsevgi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
oyy ben de bayılırım salçalı tostaa :rolleyes:afiyet olsun canım çok güzel bir gün olmuş ;)

Çok güzel eksiler görelim inşaAllah ortim :KK50:
Düğünün mü var ne güzel tatlı telaşlar, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaAllah 😍😍😍
Tesekkur ederim :KK60: koronadan dolayı belirsizlik var o biraz yıpratıcı oluyor. Biz nikah yapalım geçelim diyoruz aileler oynama olmasa da en azından müzikli düğün salonu olsun diyolar ortalık karışık. Bakalım nolcak artık:confused:

Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşey
Gercekten cok guzel olmus canim. Iyiki gitmissiniz canim. Sukurler olsun ki annen iyilesmis.

Yarın kayınvalidem bize gelecekmiş Bir hafta bizde kalacak Biz ayrı yerlerdeyiz Onun için aktif olamayabilirim Oğlumunda sınavları var kısaca yoğun bir hafta sadece Pazartesi ve Cuma bildirimde bulunsam Arada belki girebilirim
Ogluduna sinavinda basarilar canim. Kayinvalidenle de bol sohbetler. Tabiki misafir olunca telefon elde ayip olur.

İyi akşamlar herkese günlük menülerimizi diğer konuya yazıyoruz anladığım kadarıyla kimler kontrol ediyor kimleri etiketleyeyim
İyi akşamlar canım

Evet menüler buraya

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Menü kontrolü kaptan yardımcılarımızdan Mehfam Mehfam da :) onu beni ve ortağını etiketeyebilirsin ✌️

Back
X