Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor hayatımızda Herzaman olmalı aslında

Hayır canım sabahları kıyafetsiz tuvaletten sonra

Evet ayağı belli oldu giydiklerim daha rahat

Teşekkürler canım

Oy, kıyamam

İnşaAllah

Depresyonun bile çok tatlı yaaa senin

Sahur çok az değilmi nasıl dayanıyorsun akşama kadar
Canım sadece elma ve süt vardı niyetimde ama nedense yine olmadı🙈
Ne yersem yiyeyim acikacagim zaten ama süt ve kahve öyle bir tıkadı ki gündüz aklımın kalmayacağını bilsem muzla kaymağı yemezdim düşün zorla yedim🙈 elhamdülillah zorlamadi da

📢DUYURU📢

Kızlar bildiğiniz üzere Pazartesi ekibin yarısından fazlası artı geldi gün oldu çarşamba ama hâlâ bizde ki kaçamaklar cıslar coslar bitmedi :duduk::duduk:

Bundan sonra cuma - cumartesi / pazar en geç sabah menüsünde kaçamak hakkınız olabilir hergünn değil haaaaaa yanlış anlaşılmasın olacak ise bugünlerden birinde olsun diyorum 👀

Olaki Pazar akşamı yada hafta içinde başka birgün menüde kaçamak var ortağı cezasını verecek 🤩 ( menü 1.sayfadaki ceza Tablosundan ) ortak ise menüsünde mutlaka ceza sporu yapıldı diye en geç ertesi gün belirtecek 🕵️‍♀️

Namaria Namaria
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
hawar hawar
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
Anka Anka
@whitetea
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Begonya2 Begonya2
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
balpamuk balpamuk
muhursuzpusula muhursuzpusula
Amor-a Amor-a
birsevgi birsevgi
@olvidos
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Mathildablue Mathildablue
M monarosaa

Uygulama an itibariyle başlamıştırr kaçamak varsa basın cezayıııı 🤭🤭🤣🤣🤣

Çok haklısın bu aralar evde değilim dışardayım dışarda menü almayıp yanımdakilerden tırtıkladığım için kötü oluyor
Bir de üstüne bugün doğum günümdü menüyü yazmasam daha iyi her şeyden yedim az da olsa
Ama şu 2 gün dikkat edip mutlaka eksi çıkıcam.
Hazır yemek konusunda yapabileceğim bi şey yok 2 ay koşturmaca devam :KK43:
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara inşallah ♥️♥️

Koşturmacanı anlıyorum :( ama yapabildiğin kadar planlı ilerlersen sıkıntı olmaz atıyorum o gün yeni evde düzenleme vardır oraya tam Buğday sandviç götür çantana at evden çıkmadan.. yanında taze kuruyemiş ceviz badem kayısı vs bulundur acıktıkca kahve + onlar baya tutar seni 🤗

📢DUYURU📢

Kızlar bildiğiniz üzere Pazartesi ekibin yarısından fazlası artı geldi gün oldu çarşamba ama hâlâ bizde ki kaçamaklar cıslar coslar bitmedi :duduk::duduk:

Bundan sonra cuma - cumartesi / pazar en geç sabah menüsünde kaçamak hakkınız olabilir hergünn değil haaaaaa yanlış anlaşılmasın olacak ise bugünlerden birinde olsun diyorum 👀

Olaki Pazar akşamı yada hafta içinde başka birgün menüde kaçamak var ortağı cezasını verecek 🤩 ( menü 1.sayfadaki ceza Tablosundan ) ortak ise menüsünde mutlaka ceza sporu yapıldı diye en geç ertesi gün belirtecek 🕵️‍♀️

Namaria Namaria
belmayne belmayne
ummhnisa ummhnisa
hawar hawar
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
Anka Anka
@whitetea
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Begonya2 Begonya2
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
balpamuk balpamuk
muhursuzpusula muhursuzpusula
Amor-a Amor-a
birsevgi birsevgi
@olvidos
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Mathildablue Mathildablue
M monarosaa

Uygulama an itibariyle başlamıştırr kaçamak varsa basın cezayıııı 🤭🤭🤣🤣🤣
İşte bu çok iyi olacak inşaAllah 😍😍 harika düşünmüşsn kaptanımmmmm

Kızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari

Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum

Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..

Sporda varsa iyi canım ✌️

Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm.. 🤩

Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok 🙈

Harikasın canım 🤩🤩

Menüde sporda çok iyi canım 🤩

Süper Edacım 🤩🤩

Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun 🤩

Ooo detoks mu yaptın Esracım ya 🙈

Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi ✌️

Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx 🤩

Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr 💃💃💃💃

Bu menüye yorum yapmıştım 🤭🤭🤣

Çok iyi menü canım sporda var harikasın 🤩

Bravo canım menü spor harika 🤩

😍 Harika afiyet olsun canım

Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun ✌️
Yürüyüş kaptanım

Ballı lokumum yememissin bı şey🙈 artıda misin?

Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsun🥰

🥰🥰🥰

Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadar 🤭
Ay evet regl oldum suskuncum🙈 Biliyorsun nasıl artı geliyorum hem de... Cumaya güzel bir eksi bekliyorum ama.... Bugün de ananas diyeti yaptım.

Kızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari

Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum

Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..

Sporda varsa iyi canım ✌️

Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm.. 🤩

Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok 🙈

Harikasın canım 🤩🤩

Menüde sporda çok iyi canım 🤩

Süper Edacım 🤩🤩

Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun 🤩

Ooo detoks mu yaptın Esracım ya 🙈

Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi ✌️

Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx 🤩

Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr 💃💃💃💃

Bu menüye yorum yapmıştım 🤭🤭🤣

Çok iyi menü canım sporda var harikasın 🤩

Bravo canım menü spor harika 🤩

😍 Harika afiyet olsun canım

Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun ✌️
Evet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden.🙈 Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.

Ay evet regl oldum suskuncum🙈 Biliyorsun nasıl artı geliyorum hem de... Cumaya güzel bir eksi bekliyorum ama.... Bugün de ananas diyeti yaptım.
Ay seninki geldiyse benimki nerde kaldı😭birlikte oluyorduk diye hatırlıyorum🤭 iki günü iyi değerlendirirsek eksiye geçersin Allah'ın izniyle🤗 bakayım da ben de yapayım ananaslı yarın .Bugün çiğköfte yapacağız komşuda. O yüzden kahvaltı yapmasam tek öğün mu olsa diye düşünüyorum ya bakalim
Evet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden.🙈 Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.
Hah işte bu👏👏 süreci uzattikca bıkkınlık oluşuyor.Sinan Canan'in irade ile ilgili bı videosunu izledim dün,dur bulursam atayim

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım bebek ishal derken günde kaç defa yapıyor yani bebekler çok yaparlar ya o yüzden sordum

gerçekten çok zor onu yeme bunu yeme insan şaşırıyor allahtan diyettesin
Degisiyor canim. Bazen 1-2, bazen 4-5 kere. Ama hep sivi. Insallah duzelir dikkat edecegim meyve sebze yumurta sut urunu cikarayim bakalim nasil olacak.

Kaptanım ben puanlamada hata yapıyorum galiba diye düşündüm şimdi :)) spor günlerinde bir tanesini yaparsak sporun kendi puanı hariç +100 puan kazanıyorduk değil mi ? Bende dünkü menümü yazarken sporu bu ekstra puanı ekleyerek hesaplamıştım ama şimdi 100 puan daha fazlası. Acaba eksik mi hesaplıyorum diye düşündüm bir an :)))

Havalar bir sıcak bir soğuk olmaya başladı tam dengesiz havalar muhtemelen ondan olabilir canım ;)
Bizim burda hep soguk, isinsin artik su havalar

Back
X