• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım menülerim de özellikle akşamları hafif geçirmeye çalışıyorum. Bu hafta öyle aç uyuyorum ki sorma. Bunlar hep bu hafta regli olacağım için onun şişliğini dengelemeye çalışıyorum. Ayrıca bu kaçamak cezaları iyi oldu da ben simitimi yemiştim gördüğümde 🙈🙈

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım menülerim de özellikle akşamları hafif geçirmeye çalışıyorum. Bu hafta öyle aç uyuyorum ki sorma. Bunlar hep bu hafta regli olacağım için onun şişliğini dengelemeye çalışıyorum. Ayrıca bu kaçamak cezaları iyi oldu da ben simitimi yemiştim gördüğümde 🙈🙈
Canım hiç doyurucu birşey yokki bir iki abur cubur atıyorsun onlar seni daha kötü yapıyordur haklısın
Simit konusunda artık tam yendi ise belmayne belmayne ortağın bilir vereceği cezayı 🤭🤭

Canım hiç doyurucu birşey yokki bir iki abur cubur atıyorsun onlar seni daha kötü yapıyordur haklısın
Simit konusunda artık tam yendi ise belmayne belmayne ortağın bilir vereceği cezayı 🤭🤭
Cezalardan ceza beğeneyim ben en iyisi.
Evet doymuyorum ama bugün tartı da harika şeyler gördüm canım böyle olunca da o karın guruldamaları falan çok zevkli geliyor 😂😂

Kızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari

Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum

Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..

Sporda varsa iyi canım ✌️

Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm.. 🤩

Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok 🙈

Harikasın canım 🤩🤩

Menüde sporda çok iyi canım 🤩

Süper Edacım 🤩🤩

Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun 🤩

Ooo detoks mu yaptın Esracım ya 🙈

Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi ✌️

Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx 🤩

Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr 💃💃💃💃

Bu menüye yorum yapmıştım 🤭🤭🤣

Çok iyi menü canım sporda var harikasın 🤩

Bravo canım menü spor harika 🤩

😍 Harika afiyet olsun canım

Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun ✌️
1000 zıplama. Nasıl 10 yazmışım anlamadım :olamaz:

Günaydın kızlar ❤️
Saymadım canım ama çok değildi. Ben bu hafta hiç doymuyorum malesef ve hep bişeyler yeme isteğim var kendimi zor tutuyorum.
Ya al benden de o kadar. Bu hafta hep açım. Çok sinirim bozuluyor. Sürekli bir direnme modundayım. Ama geçici biliyorum o yüzden sabrediyorum😬

Canım simit neredeydi ben kaçırdım sanırım 😂 dün mü yedin simiti

Tünaydın canlar ❤️
+500üm 😟 göndercen artıyı bu gün inşaAllah giderse kendileri
Bu cuma az bi eksi ile gelebilirm ama olsun demi olabilir böyle şeyler
Ooo cumaya birşey kalmadı bugün yarın detoks tarzı beslenmeye çalış canım
Dürümler faln filan görmeyelim artık menülerde
Hamur 0 olsun
Sebze - yoğurt
Salata - çorba iki günü böyle geçir ancak böyle gider tamm mı ✌️ ve bugün güzel bir spor hadi bakalım 💃💃

Ooo cumaya birşey kalmadı bugün yarın detoks tarzı beslenmeye çalış canım
Dürümler faln filan görmeyelim artık menülerde
Hamur 0 olsun
Sebze - yoğurt
Salata - çorba iki günü böyle geçir ancak böyle gider tamm mı ✌️ ve bugün güzel bir spor hadi bakalım 💃💃
İnşaAllah kaptanm bu 2 gün 0 karbon inşaAllah

Güne limonlu ılık su ile başladım daha bişe yemedim ne yesem bilmiyorummmmm
Seni uzun süre tok tutacak birşey kellys flaan filan olmasın lütfen fasa fiso onlar
Yumurta haşla maydonuz zeytin yeşil çay biraz peynir 1 dilim tam buğday akşama kadar tıkar seni ✌️

Back
X