Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim eşim aslan ve benim elime imkan verseler aslan doğma ihtimali olan çocukların erken alınması yasası çıkarırım :KK70: kadın erkek farklıdır tabii. Kadınlara bişey diyemem.

ya aynen öyle canım dedim ya bir sürü çöp bilgi doldu kafama. Karatay Üzerine çoruhlu üzerine aidin salih ve en üzerine marifetname okuyunca yediğim her şeyi zararından geç günah gibi gelmeye başladı ben kaçtıkça içinde buldum yemicem dedikçe battım. Hele bi de saklı seçilmişler var ki akıllara zarar :confused: İnanılmaz bir durumun içindeyim. Çıkmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum Barış Muslu okuyup beynime format atasım var :KK53:
Valla aidin Salih bnde okuyorum yerken vicdan azabı çekiyorum ama yiyorum :olamaz:
Barış musluyuda biliyorum deniyorum ama olmuyor 😂

18 Mart Perşembe
(saygı ve minnetle)

Sabah sirkeli su

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, beyaz lahana, turp, yeşil çay

Ara
1 sütlü Türk kahvesi(200ml), 10 leblebi, 1 kaju

17.30
2 tabak tavuklu kereviz yemeği(göğüs etinden), 1 kase salata

Su: 2lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 1 ve 6 yapıldı
(10.000 adım, 15 dk zumba. Toplam 145 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Harika bi perşembe menüsü olmuş canım sporunda yakıyor

Valla aidin Salih bnde okuyorum yerken vicdan azabı çekiyorum ama yiyorum :olamaz:
Barış musluyuda biliyorum deniyorum ama olmuyor 😂
şu an okuduğum kitap deniz egece diye birinin. O da diyor ki aslında yediklerinizin kilo yapacağını düşünmeseniz yapmaz. Yiyeceklere anlam yüklemeyin hareketi çoğaltın diyor. Tabii kitap 950 sayfa buna benzer şeyler söylüyor :D

Benim eşim aslan ve benim elime imkan verseler aslan doğma ihtimali olan çocukların erken alınması yasası çıkarırım :KK70: kadın erkek farklıdır tabii. Kadınlara bişey diyemem.

ya aynen öyle canım dedim ya bir sürü çöp bilgi doldu kafama. Karatay Üzerine çoruhlu üzerine aidin salih ve en üzerine marifetname okuyunca yediğim her şeyi zararından geç günah gibi gelmeye başladı ben kaçtıkça içinde buldum yemicem dedikçe battım. Hele bi de saklı seçilmişler var ki akıllara zarar :confused: İnanılmaz bir durumun içindeyim. Çıkmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum Barış Muslu okuyup beynime format atasım var :KK53:
o da biraz ağır oldu :KK11:
bence 50lere nasıl indin onu hatırla, eşine sor ne bilim kahvaltı alışkanlığın var mıydı, akşam genelde sebze mi yenirdi
çocuklar doğduktan sonra ve gece çok geç yatınca mı abur cubur tatlı isteği başladı vs

o da biraz ağır oldu :KK11:
bence 50lere nasıl indin onu hatırla, eşine sor ne bilim kahvaltı alışkanlığın var mıydı, akşam genelde sebze mi yenirdi
çocuklar doğduktan sonra ve gece çok geç yatınca mı abur cubur tatlı isteği başladı vs
Yok yok diyorum ya kadın erkek farklıdır illaki:-) ama bana ben neyim desen yengeç derdim 🙈🙈 böyle yengeç enerjisi alıyorum senden çok da anlamam ama :KK70:

tamam bu konuyu da çalışcam :5: ama inmekte iş yok ki koruyamadıktan sonra:))

şu an okuduğum kitap deniz egece diye birinin. O da diyor ki aslında yediklerinizin kilo yapacağını düşünmeseniz yapmaz. Yiyeceklere anlam yüklemeyin hareketi çoğaltın diyor. Tabii kitap 950 sayfa buna benzer şeyler söylüyor :KK70:
çok zorlaştırıyosun bu işi bence :) akrepsin zoru seviyosun tamam da :KK54:, senin esas gücün ailen kuzum, 5 kişiyi çekip çevirmen,herşeyle ilgilenmen ve bence beslenme konusunda da bilgilendin,başka konulara bak ne hoşuna gidiyorsa, osmanlıca öğrenebilirsin, tariih romanlar ne bileyim biyografiler yani biraz zihnin dinlensin sonra istersen devam et ;)

Off anladim seni iste benim de bugun benzer bir duygu oldu, bir icten ice hiddetlendim, ya yaza dogru millet gaza geldi tabi, kis gobekleri gitmis, ben yerimde saydim biraz kiziyorum kendime icten ice.

Tok, su icip, aksam ustu, giyinik vs. Tartilma cnm yanlis cikar bosver sen onu. Sabah bakarsın kalkınca.

Amman zormuş biraz ya, ne yapacaksin bebis icin her sey, bulunsun bari bir an once neyin alerjisi oldugu.

O da ne bicim saka sakaysa, hic sevmiyorum boyle yargi dagitan, komigim dobrayim tadinda patavatsızlik yapanlari:KK11:
Canim sabaha 71.2 ciktim 100 gr almistim sadece ama diyettende cikmadim sporumuda yaptim sozde🙈
Didem ben detokstayım ama bugün biraz kafama göre oldu. Yarın da yine sebzeli bir gün yapayım diye düşünüyordum. Ama haftaya sp yapalım artık net başlasın.
Tamam canim ben bu hafta yaptim dun sebzeprotein bugun safprotein ama ceyrek zuberle bozulmus oluyo sanirim😂
15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE15 mart 17 mart20 martsonuç
@hawar1+61+2+6
@belmayne1+51+5
@Amor-a------- 1
@balpamuk 7--------
@Suskunhanim1+51+5
@DeryaOnDiet------------
ummhnisa ummhnisa 1+75+7
azaydidem azaydidem 77
Anka Anka ------------
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 22+6
@Kendinin en iyi hali ol 11+6
Begonya2 Begonya2 ------2+5+7
@Mathilda03------ 1
@muhursuzpusula 4-------
@birsevgi-------------
@whitetea-------1+5
@olvidos 1 1
@karabiber01 1------
@KumsalveDeniz------------
@Just a perfect day------ 2
@monarosaa-------------
@Mathildablue------1+7

Canlar pztsi çrş cmts beni etiketlerseniz sevinirim 🤗 Niki izne ayrıldı ve merak edip gelmesin bildirimleri 🤗
azaydidem azaydidem kuzum en az 30 dk leslie 2 numaradan sayılıyor bilgine 😉 geçen de sordum hatırlarsan sadece 20 dk mı yaptın diye :)
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım kolay düzenledim senin söylediğin şekilde teşekkürler 😚
Tamam canim anladim 😉

Yok yok diyorum ya kadın erkek farklıdır illaki:-) ama bana ben neyim desen yengeç derdim 🙈🙈 böyle yengeç enerjisi alıyorum senden çok da anlamam ama :KK70:

tamam bu konuyu da çalışcam :KK5: ama inmekte iş yok ki koruyamadıktan sonra:))
evet anaç özelliğim ortaya çıktı 30dan sonra :D güvercinleri bile kuzum canım diye seviyorum çiçekleri bile :D iyi mi kötü mü bilmiyorum ondan mı uzun ilişkim olmuyo acaba :D

Yanii katiliyorum kaptancim, hic kacamak filan yok ben 500 gorsem havalara ucarim 😁
İnşallah görürsün canım 🤩🤩
Haklisin kaptancim. Insallah haftaya o bir carpim da olmayacak. Emege saygimiz sonsuz.
🤗🤗
Benim boyum 1.72 değilmiş :olamaz:
Eşim 1.66 ölçtü
Ben 1,69
Hangisi doğru bilmiyorum :olamaz:
Kim bana 1,72 dedi :KK14::olamaz:
Hobaaa gelsin yeni stres kaynağımız 🤭🤭
Ama hâlâ bizden uzunsun üzülme 🤣🤣🤣
Evet arkadaşlar herkese 1 72 dediğim boyum 167ymiş :olamaz:
1,72 diyorm bende herkese hey Allahım bana kim dedi acaba 172 diye kendim mi yanlış ölçtğm acaba bekarkene
Hadi bakalım bilim adamları bunu açıklasın 🤣🤣
Bu gün sipariş verdiğim kitapta da şöyle yazdığını söylemişler o yüzden sipariş verdim :KK70: ne geliyorsa başıma her şeye atladığımdan geliyor :KK70: şubattan beri 3 kursa birden yazıldım daha 1 tanesinin dersine katılmadım :olamaz:
Bu söz tam senlik anka 🤭🤭
Kızlar yarın cuma :KK17:
Kız durup durup yarın cuma diyor :confused: kendi gibi tüm ekip stresteen çatlasın istiyor 🤭🤣🤣🤣
İyi akşamlar kızlar daha önce hiç yamuna tayt yada korse kullandınız mı ? Sitesinde çok güzel yorumlar var ama bilemiyorum bi size sorayım dedim 😊
Yamunayı bilmiyorum canım ama sauna tayt kullananlar vardı daha önce grupta çok iyi terletiyormuş memnunlardı
Şimdi hesap yaptım arkadaşlar
70 kilo olanlar uyurken saatte ortalama 66 kalori yakıyormuş
Bende 79 kiloyum ortalama 75 kalori yakmam lazm
Saat 12 de uyusam sabah 8de kalksam 8 saatte 600 kalori civarı yakmış olacağım
Şuan kilom 79,2 yatana kadar 79,0 olsa
Sabaha - 500 600 görürüm :KK71::KK71:
o_O şu kadar bardak su içtim şu kadar işedim baskül de şu kadar çıktımdan sonra buda iyi bir araştırma olmuş :KK64: :KK70:
Aaaa ben sok🤭🤭 kız ben bizimle yasitsin sanıyordum ya😭😭 Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom lütfen takıma yaş sınırı koyalim :KK70: :KK70: durduk yere yaslandım yine ya🤭
:KK70:
Ne ablasi yahuu yas 35 eskiden yolun yarisiymis simdi yolun baslangici daha 😉
yaş 34 olarak evet evet yolun başındayız :halay:
Dimi kesinlikle:KK70: bi ara eşime heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyorum 35 e kadar kararlarım diye seneye 35 sin biliyorsun dimi dedi küçük bi şoka girdim :KK70: ben hala 32 lerde geziyordum :KK70:
Bugün yaşımızla yüzleştik desenize 🤣🤣
Kilo bildirimini en geç kaça kadar yapmalıyız . cumaları hep uyanınca geç kaldım diye korkuyorum :confused:
Öğlen 12 1 canım ekstrem bir durum olursa bilgi verirseniz biraz daha bekleriz tabi

Kuzum sen o kadar çok şey biliyorsun ki o bilgi içinde nerden başlasam diye başlayamıyorsun başlasan bile bozulduğu zaman kendini kötü hissedip bırakıyorsun 🙈🙈 keşke biizm gibi cahil olsan :KK70:

Ben hedefime ulasamicam bu hfta malesef😓 oysa cok istedim 70.5 dusmek 3 gun spor yaptim ust uste bu hafta saf protein sebze proteinde yaptim ama olmicak snirim sabha bu sabahki kilomda yani 71.2 ciksam o bile yeticek bana🙈 2 haftada 1.3 vermis olucak malesef cok az😪
Canım şimdiden tebrik ederim
2 hafta diye bakma olaya evet zaman olarak 2 hafta ama sen bunun 1 haftasında kendi evinde değildin normal şartlarda o hafta başka biri artı bile gelirdi sen bu hafta verdiğin kiloya odaklan.. onuda çok iyi vermişsin başarısızlık giibi beynine sinyal gönderme 🤩🤩

İnşallah görürsün canım 🤩🤩

🤗🤗

Hobaaa gelsin yeni stres kaynağımız 🤭🤭
Ama hâlâ bizden uzunsun üzülme 🤣🤣🤣

Hadi bakalım bilim adamları bunu açıklasın 🤣🤣

Bu söz tam senlik anka 🤭🤭

Kız durup durup yarın cuma diyor :confused: kendi gibi tüm ekip stresteen çatlasın istiyor 🤭🤣🤣🤣

Yamunayı bilmiyorum canım ama sauna tayt kullananlar vardı daha önce grupta çok iyi terletiyormuş memnunlardı

o_O şu kadar bardak su içtim şu kadar işedim baskül de şu kadar çıktımdan sonra buda iyi bir araştırma olmuş :KK64: :KK70:

:KK70:

yaş 34 olarak evet evet yolun başındayız :halay:

Bugün yaşımızla yüzleştik desenize 🤣🤣

Öğlen 12 1 canım ekstrem bir durum olursa bilgi verirseniz biraz daha bekleriz tabi

Kuzum sen o kadar çok şey biliyorsun ki o bilgi içinde nerden başlasam diye başlayamıyorsun başlasan bile bozulduğu zaman kendini kötü hissedip bırakıyorsun 🙈🙈 keşke biizm gibi cahil olsan :KK70:
Uyumadan önce güldürdün kaptanım sağol :KK70:

Canım şimdiden tebrik ederim
2 hafta diye bakma olaya evet zaman olarak 2 hafta ama sen bunun 1 haftasında kendi evinde değildin normal şartlarda o hafta başka biri artı bile gelirdi sen bu hafta verdiğin kiloya odaklan.. onuda çok iyi vermişsin başarısızlık giibi beynine sinyal gönderme 🤩🤩
Yaa evet aslinda cok dogru yazmissin bende biandan ole dusunuyorum mutlu oluyorum ama cok istemistim hedefime ulasmak ondan biraz canim skldi 2 3 gün sabit kaldi mesela kilom bu hafta spor yaptigim gunlerde bide 200 gr gitse yarina hedefime ulasmistim ayyy ne blimmm yarin gorucez artik ak koyun kara koyunu😂😭😭😂😭😂

Back
X