Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok zorlaştırıyosun bu işi bence :) akrepsin zoru seviyosun tamam da :KK54:, senin esas gücün ailen kuzum, 5 kişiyi çekip çevirmen,herşeyle ilgilenmen ve bence beslenme konusunda da bilgilendin,başka konulara bak ne hoşuna gidiyorsa, osmanlıca öğrenebilirsin, tariih romanlar ne bileyim biyografiler yani biraz zihnin dinlensin sonra istersen devam et :KK66:
Aynen canım son aldıklarım bitsin de artık ben de aynısını düşünüyorum. Elimde zayıflamada son söz var.

Buğday göbeği
egoist beyin ve kilo var sırada da 🙈🙈

Yaa evet aslinda cok dogru yazmissin bende biandan ole dusunuyorum mutlu oluyorum ama cok istemistim hedefime ulasmak ondan biraz canim skldi 2 3 gün sabit kaldi mesela kilom bu hafta spor yaptigim gunlerde bide 200 gr gitse yarina hedefime ulasmistim ayyy ne blimmm yarin gorucez artik ak koyun kara koyunu😂😭😭😂😭😂
Olsun bence bizim için yine de ak koyunsun 🤗🤗💕 emeğin isteğin yeter 🤩🤩 kalanıda öbür hafta gelsin yine bizim olur alırız biz onu :halay:

Kuzum sen o kadar çok şey biliyorsun ki o bilgi içinde nerden başlasam diye başlayamıyorsun başlasan bile bozulduğu zaman kendini kötü hissedip bırakıyorsun 🙈🙈 keşke biizm gibi cahil olsan :KK70:
Yok canım ne cahili sizin tahsilatınız yeter benimki ordan burdan okuduklarım gereksiz bilgi gördüğün gibi ne bana bi kazancı var ne bi işimi görüyor :D
Bu söz tam senlik anka 🤭🤭
aynen ben de okuyunca aaa ben dedim :D

Travmayı buldun mu sen peki Begonya2 Begonya2
Bence benim travmam kızımın doğumu. Ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum kitabı okumadım daha.

Bulamadım sadece mesaj vermeleri yaptm ama bi değişm olmadı

Aaa bu hangi kitap ? Konu sanki bir ilgimi çekti ama anladığım kadarıyla barış muslu beynine format at 'tan mı bahsediyorsunuuzz :) benimde geçmişimde bir travma var ama ne olduğunu bulamadım henüz :eek:

Aaa bu hangi kitap ? Konu sanki bir ilgimi çekti ama anladığım kadarıyla barış muslu beynine format at 'tan mı bahsediyorsunuuzz :) benimde geçmişimde bir travma var ama ne olduğunu bulamadım henüz :eek:
Evet canım onun kitapları
Beynine format at
Sağlığına format at
Yıka beynini

sanırım üç kitabı var. Ben okumadım daha. Format falan diyince emin olamıyorum yanlış birşeyler silinir falam :D

Kızlar yarınki listemiz eksilerle dolsun inşallah ♥️

Lütfen bildirimlere dikkat edelim
Fotoğraflı
Tarihli /19.03 yıla gerek yok
Ve nick'li olacak şekilde paylaşalım

***5.Takım 718. Etap ***

hawar (65.6/
Suskunhanim(55,85/
DeryaOnDiet(74.40/
azaydidem(72.5/) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü
Ummhnisa (75/0
L O L (79/
SanSebastianCheesecake(63,6/

Kendinin en iyi hali ol (64,9/
Belmayne (65/)
Mathilda03(65,3/
Anka (71,8/
Just a perfect day (68,8/

Whitetea (89.7/ ) hedef kilo revizesi yeni hedef 79

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Namaria ( 80,5/ ) 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(70,2/
Amor-a ( 54,3/) mezun üye.
muhursuzpusula( 87,05/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75,5/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
karabiber01 (75.2/ )603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
KumsalveDeniz (98,5/ 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (77/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Monarosaa ( 95 / ) yeni üye başlangıç tarihi 14.03.21 başlangıç kg 95 hedef kg 58
mathildablue ( 62,2/ ) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Eski nick blume90

Evet canım onun kitapları
Beynine format at
Sağlığına format at
Yıka beynini

sanırım üç kitabı var. Ben okumadım daha. Format falan diyince emin olamıyorum yanlış birşeyler silinir falam :KK70:
Ben şuan baya baya olgunlaşma evresine doğru ilerlediğimi hissediyorum. Bugüne dek çünkü arkadaşlık, ilişkiler vb. ikili ilişkilerde genel olarak yaptığım hatalar var ve bunların altında hep yalnız kalma, terkedilme, sevilmeme gibi korkular var. Bunlarında altında muhtemelen bazı travmalar var onları bulup temizlemem lazım yeter gari beynim çöplüğe döndü :KK48:

Kızlar yarınki listemiz eksilerle dolsun inşallah ♥️

Lütfen bildirimlere dikkat edelim
Fotoğraflı
Tarihli
/19.03 yıla gerek yok
Ve nick'li olacak şekilde paylaşalım

***5.Takım 718. Etap ***

hawar (65.6/
Suskunhanim(55,85/
DeryaOnDiet(74.40/
azaydidem(72.5/) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü
Ummhnisa (75/0
L O L (79/
SanSebastianCheesecake(63,6/

Kendinin en iyi hali ol (64,9/
Belmayne (65/)
Mathilda03(65,3/
Anka (71,8/
Just a perfect day (68,8/

Whitetea (89.7/ ) hedef kilo revizesi yeni hedef 79

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Namaria ( 80,5/ ) 714.etapta mezun olan üye kilosu mezuniyet kilosu altında.79.1**
balpamuk(70,2/
Amor-a ( 54,3/) mezun üye.
muhursuzpusula( 87,05/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75,5/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
karabiber01 (75.2/ )603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
KumsalveDeniz (98,5/ 621.etapta mezun olan üye başlangıç tarihi 05.03.21 başlangıç kg 102.5 hedef kg 57
Olvidos (77/) 650.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü başlangıç tarihi 12.03.21 başlangıç kg 77 hedef kg 55
Monarosaa ( 95 / ) yeni üye başlangıç tarihi 14.03.21 başlangıç kg 95 hedef kg 58
mathildablue ( 62,2/ ) 698.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Eski nick blume90
Kilomla ilgili küçük bi detay vermek isterdim ama sonra yarın aynısı çıkmaz falan riske atmayayım hiç :KK48::KK48::KK48::KK48:

Yok canım ne düşmanlığı benim bütün yakın arkadaşlarım ikizler. Ama kararsızlar aslında. Senin yükselenin farklıdır belki. Bi de çok söz kesiyorlar. Sonra lafımı tamamlayamadığım için ne demek istediğimi anlamıyorlar sonra sen söylemedin oluyor:KK70: yani benim tanıdığım öyle. Sen öyle değilsindir. Yoksa akrepler için de hiç güzel şeyler söylemezler malum:KK53:

ben karar veremiyor değilim karar veriyorum ama hayat şartlarım izin vermiyor. Ben çok sosyal bi insandım 4 çocuğa geçince hayatım şimdi herkesin şikayet ettiği karantina hayatına döndü. kafamdaki yapmak istediklerimi yapacak imkanım ve enerjim yok maalesef:KK43: işler ve çocuklar arasında geçen boş bir hayat istemiyorum:KK43:
Yok canım hiç ondan söylemedim. Laf bir şekilde ikizlerin değilkenliğine gelir ya hep ona gönderme yapmıştım. 😂😂 Yoksa benim burçlar ilgimi çeker ama çok da takılmam. Bizi etkileyen milyon tane şey var. Bence burçlar oldukça gerilerde.

Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir şeylerle meşgul olmak istiyor. Ben Tek çocukla tezime odaklanamıyorum, günler boş geçiyor diye depresyona giriyorum resmen. 4 çocukla eminim çok daha zordur. İnsan kendisi için bir şeyler yapmak istiyor. Gayretin süper 😍
Eski ortim ya sana nickini soracaktım, neden belmayne?tabi özel değilse?
Yok canım hiç özel değil hatta çok saçma 😂😂
yüzüklerin efendisi nde bir çiçek vardı symbelmayne diye onu yapacaktım ama hiçbir versiyonunu kabul etmedi site. Ben de kırptım 😂😂
biliyorum cnm,çoğu kişininkini biliyorum grupta :KK70:

ne peki? baktın mı haritana :KK70:

canım aslında önyargı sadece güneş burcuna bakmaktan geliyor, öyle çok etken var ki biliyorsun :KK66:

ben de aslanım deyince Niki :KK17:moduna girmişti o da akrep :KK70: mesela bana aslan der miydin söyle :KK70:
neden ikizler dedim biliyor musun, öğrenmeye heveslisin,kitap okumayı çok seviyosn ve birden fazla konuyu aynı anda öğrenmeye çalışıyosun ama bi tavsiye verebilirim o da şu ki bu ortoreksiye gidebilir, mesela komplo teorilerini dinlemeyi çok severdim siyaset filan ,ilk başta aa ilginç,bilmiyodum oluyosun ama sonra bu moda geçiyosun cnm :KK53: ya şu da o yüzdense,beni izliyolarsa, yarın dünyayı patlatırlarsa vs vs
Beslenme konusu da öyle,ilgimizi çekiyor a glutenin şu zararı varmış şeker öldürüyomuş aman, işte sudaki plastik kısır yapıyomuş ve en sonunda %0 hatayla beslenmeye çalışıyosun ve bu imkansız, hayatı normalleriyle kabul etmek gerekiyor canım :KK66: :KK19:
Tabi canım biliyorum. Benim için espri sadece. Ben de dalga geçiyorum burcumla 😂😂
Bütün burçları seviyorum galiba ben.😂😂 Etrafım akrep dolu hepsini severim. Kocam aslan onu da severim 😂 oğlum yay. Ona da bayılıyorum 😂 terazi var, başak var var da var 😂😂
evet anaç özelliğim ortaya çıktı 30dan sonra :KK70: güvercinleri bile kuzum canım diye seviyorum çiçekleri bile :KK70: iyi mi kötü mü bilmiyorum ondan mı uzun ilişkim olmuyo acaba :KK70:
Ya otuz ilginç bir yaş gerçekten. Hayata bakışı değişiyor insanın. Sevdim ben otuzlu yaşları. 36 mı 37 mi bir şeyim ben de😂😂 tam bilmiyorum 😂
Aynen canım son aldıklarım bitsin de artık ben de aynısını düşünüyorum. Elimde zayıflamada son söz var.

Buğday göbeği
egoist beyin ve kilo var sırada da 🙈🙈
Kuzu şimdi sakince bırak o kitabı elinden ve güzel bir romana başla 😂

Kuzu şimdi sakince bırak o kitabı elinden ve güzel bir romana başla 😂
Roman uzun zamandır okumuyorum kişisel gelişim ve beslenmeye sardım son 2 yıldır :D gerçi onları da roman gibi okuyorum uygulamaya geçemiyorum :D
Yok canım hiç ondan söylemedim. Laf bir şekilde ikizlerin değilkenliğine gelir ya hep ona gönderme yapmıştım. 😂😂 Yoksa benim burçlar ilgimi çeker ama çok da takılmam. Bizi etkileyen milyon tane şey var. Bence burçlar oldukça gerilerde.

Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir şeylerle meşgul olmak istiyor. Ben Tek çocukla tezime odaklanamıyorum, günler boş geçiyor diye depresyona giriyorum resmen. 4 çocukla eminim çok daha zordur. İnsan kendisi için bir şeyler yapmak istiyor. Gayretin süper 😍
Aynen canım burçlardan önemli mizaçlar ve ennegram var. Onlar daha önemli kişilik için.

Back
X