Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım hoş geldin 🤗🤗

Evet ya daha önce de az çıkmıştı ama bu sefer çok titretti :KK43:

Valla 8 8 hap atmak istemedim aslında ama geçmicek galiba yarın duruma göre gidicem artık :KK43:
Hoşbuldum canım 🤗 2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi 😂 doktora da yapıcam burda 😂

Sağol canım hoş geldin 🤗🤗

Evet ya daha önce de az çıkmıştı ama bu sefer çok titretti :KK43:

Valla 8 8 hap atmak istemedim aslında ama geçmicek galiba yarın duruma göre gidicem artık :KK43:
Git git kuzum 1 haftada geçse geçerdi yine bekledin kendin geçirmek için 😢 ama geçmiyor bak canım ilaçlar hafifletir en azından günlük işleri yapacak enerjin olur aşkım

Pazar
Sabah 14.00
2 yumurtadan lor peynirli omlet
Biraz salatalık ve domates
5 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 yk fıstık ezmesi ( biraz daha fazla olabilir emin degilim )
1 hurma
Akşam 19.00
1 küçük barbun
Çok az salata
1 soda
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi Şükür ki bitirdim 😂
Bugün bu fıstık ezmesi işini abarttım farkındayım :KK43:
Spor çok uğraştım ama her yerim agrıyor
6000 adım
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @Mathilda03 @karabiber01 @L O L @monarosaa KumsalveDeniz KumsalveDeniz
fıstık ezmesi de az kavrulmuşsa bi de, bütün kavanoz biter kuzum bi de tatlı oluyo ki şekersiz olsa da 😋 tüplerde satılanlardan mı alsan?

balpamuk balpamuk bugün benim spor günü değildi neyse ki 😉

Kızlar birkaç gündür çok düzensiz besledim. Eşimin hastane işleri vardı başka ilçelere gitmemiz gerekti, işler öğleden sonraya sarkınca gittiğimiz yerde yedik falan. Bir düzen oturtamadım maalesef. Velhasıl eşimin belinde fıtık başlangıcı çıktı. Onun da kilo vermeye ihtiyacı var. Bugün bana eşlik edeceğini söyledi ve düzenli beslenmeye başladık. Eğer bu hafta da dikiş tutturamazsam sizi daha meşgul etmeyeceğim söz 🙏🏻 Cherry Mom Cherry Mom Eki Görüntüle 2804155
Eki Görüntüle 2804158
Eki Görüntüle 2804159

Arada da sütlü kahve ve yulaf bar yedim.
Canım ben menü yazdınn sandım menü sayfasındaki Etikete bakmadım yeni gördüm bunuda insan bunu oraya mı yazar 😭
Çok geçmiş olsun eşine kilosunu atar ağır yük kaldırmaz ani hareketlerden kaçınırsa büyük ölçüde rahatlayacaktır bence 🤗
Birlikte diyete başlayacağınıza göre sık gel artık buraya buda son çağrım olsun herkes şahit :))
Kizlar naber, yoruldum bugün gezdik ettik eve gelince iş güç daha banyosu uykusu var bizim oğlanın, sonra da biraz bir seyler okurum.
Yeni gelen bütün arkadaşlar hosgeldiniz, ben de yeni sayilirim, insallah yaza kadar büyük yol katederiz :KK54: burasi motivasyon anlamında çok iyi bir takım, yani ben burada da kilo veremezsem artık umudum yok. Hem dostluk, hem disiplin, hem ortilik hem rekabet var daha ne olsun :KK53:
Zayıflamadan bırakmayız 🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️💃

Ben bugun biraz dagittim yeme isini diyete ara vermis gibiydim sabahki tartida gordugum rakamda beni cok demorolize etti sanirim 🙈 yarın isvec diyetine basliyorum 6 gun yapicam eger baktim alisirsam 13 gune tamamlicam bi soklamak lazim sanirim bünyeyi cunku 1 haftadir 71.2 nin altina inemedim ustune hafta sonuda koydum artilari yarin bildirim yapmasam ve size isvece baslarken ve sonundaki kilomu solesem olurmu kaptanim😊
Cherry Mom Cherry Mom
Öyle tatliş sordun ki zalımın kızı gelde olmaz de :KK14:
Tmm canım hadi hayırlı olsun isvecin 🙈🙈👀
Pazartesileri yine kilo kontrol bildirimi yapılıyor diymi?
1 günde ne kadar verdi isem tabi ... 😂
Aynen canım Pazartrsi bildirim yapıyoruz fotograflı flan değil sadece yazmak yeterli ama dediğin gibi sen zaten yeni geldin istersen tartılmayabilirsin

Hoşbuldum canım 🤗 2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi 😂 doktora da yapıcam burda 😂
Sen 2016 da gelmişsin ben napayım fosilleşicem buralarda :olamaz:
Git git kuzum 1 haftada geçse geçerdi yine bekledin kendin geçirmek için 😢 ama geçmiyor bak canım ilaçlar hafifletir en azından günlük işleri yapacak enerjin olur aşkım
15 gün oldu gitgide kötüleştim valla :olamaz: eşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz :( grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık :( hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var:( şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor:( böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen 😅😅

15 gün oldu gitgide kötüleştim valla :olamaz: eşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz :KK43: grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık :KK43: hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var:KK43: şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor:KK43: böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen 😅😅
O hastalığı Mehfam Mehfam çok çekti kuzum başka çeken Tempus Tempus :(
Dua edeceğim başkada birşey gelmez elden eşinden direk aldın herhalde virüs yükü denen şey var ya o çok olunca daha ağır geçiyormuş hastalık :( test gözünü çok korkutmasın öyle İnternette bahsettikleri kadar trajik birşey değil ya bir iki saniye ürpereceksin o kadar çok geçmiş olsun canım :(

15 gün oldu gitgide kötüleştim valla :olamaz: eşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz :KK43: grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık :KK43: hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var:KK43: şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor:KK43: böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen 😅😅
canım geçirenler genellikle çok uzun sürdüğünü anlatıyor ve evet viral enfeksiyon olunca kol eklem ağrısı vs olabiliyor antikorlar vücutta farklı yerlerde biriktiği için canıım :( ama hangi mikrop bilmiyoruz tabi
hem de 15 gün olmuş kuzum kesin test yaptırın ,2 hafta daha evde kalsa sana da destek olur canım ,değilse mecbur ilaç alıncak bebekim

Evet sen 2008 maşallah 😂 sen artık kk.dan emeklilik hakkı kazanırsın 🤣🤣 K.K Emeklisi😂

canım geçirenler genellikle çok uzun sürdüğünü anlatıyor ve evet viral enfeksiyon olunca kol eklem ağrısı vs olabiliyor antikorlar vücutta farklı yerlerde biriktiği için canıım :KK43: ama hangi mikrop bilmiyoruz tabi
hem de 15 gün olmuş kuzum kesin test yaptırın ,2 hafta daha evde kalsa sana da destek olur canım ,değilse mecbur ilaç alıncak bebekim
Canım biz zaten temaslıydık ya karantina bitti öyle başladı işe. Benim pek kafam basmadı zaten bu işe de eşimin yanındaki adamdan bulaştı başka da kimse yok diye gidiyor valla. Benim pozitif olsa bile karantina alırlar mı bilmiyorum bakalım sabah ola hayrola. Öksürük geçti çok şükür ona dua ediyorum öyle nefessiz kalacak kadar ağırlaşmadım elhamdulillah.

O hastalığı Mehfam Mehfam çok çekti kuzum başka çeken Tempus Tempus :KK43:
Dua edeceğim başkada birşey gelmez elden eşinden direk aldın herhalde virüs yükü denen şey var ya o çok olunca daha ağır geçiyormuş hastalık :KK43: test gözünü çok korkutmasın öyle İnternette bahsettikleri kadar trajik birşey değil ya bir iki saniye ürpereceksin o kadar çok geçmiş olsun canım :KK43:
Sağol canım merak edip sormanız bile çok iyi geliyor🤗🤗 kendimi değerli hissediyorum 🤗🤗

Back
X