Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim inan yiyemedim bugun yani kasitli yapmadim. Dun herkes az yemissin yazinca biraz daha artirayim bugun dedim ama doluyum yani, ac degilim. Ee kendimi neden zorlayayim yemek icin hazir bur tokluk hissederken.
Ben oldum olasi gece tok yatamam zaten. Normalde de en gec yedigim aksam yemegi 18filandir. Degilse uyuyamiyirum.
Zorlamiyacagim kendimi. Yemek istedigim kadar yiyeyim bakalim sonuc ne olacak. Belki vucudumun sesini dinlersem boyle kilo verebilirim.
Allah'ım aynısından istiyorum,lütfen🤲🤲🤭
Kizlaaar ve ozellikle sevgili rakibim S Suskunhanim tabata zamaniii 😉 canim kollarim 2-3 kat battaniye oldugu halde aciyor, senin nasil oldu dirseklerin?
Ama aci yoook dumduz bir karin ve selulitsiz bacaklar vaar 🤩🤩
Bugün daha iyi,iyice kabuk bağladı bı görsen😂evde kısa kolluyla dolaşırım hep, komşular falan soruyor goruncece🤭🤭
Evet belli tabii 20-22 arası zaten dersten sonra direk yataktayım :KK70::KK70:Eve gel, yemek ye, az dinlen dediğim an dinlenemeden ders başlıyo :KK70: Ahh ahh izinliyken evde rahat rahat yapabiliyodum ama işe giderken derslerimin olduğu günler biraz zor. İzinliyken yaptığım spor hariç hiç hareketim yoktu en azından işe gelmek, işte vs yine hareketim baya arttı bakma adımda az duruyo çünkü telefon elimde olduğu zamanları sayıyor akıllı bileklikle değil sayılmamış adımlar var yaniiiiii :KK70:
O zaman erken kalk balım,spora bahane olmasss🤗
S Suskunhanim canim yarin da bir aksilik olmazsa yapacagim tabata ana persembe gununu off vermeyi dusunuyorum. Duruma gore ya hic spor yapmayacagim ya da hafif birsey lesli boosted filan tarzi.
Bugün tenefuslerde 3 yaptım😂birazdan bı tane daha yapayım demiştim ama yavrular uyumadı.ben de kalkmam artık yataktan.Yine gecemedim seni🤭😂😂
Ben 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredi 🤣 squat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz🤣 canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun 👏👏💪
O hareket beni de bitiriyor ama bugün şunu keşfettim daha iyi ayakta duruyorum: kollarında denge sağlamaya ve hız kazanmaya çalışmak.Baya kolaylastirdi
Gecen hafta internette cok guzel bir sirket gordum, son kullanma zamani yakin olan ve normalde cok pahali olan urunleri uygun fiyata satiyor. Hemen siparis verdim birkac krem: kolagen krem, c vitaminli serum, selulit icin serum filan siparis vermistim. Bugun geldiler hemen baslayayim kullanmaya, gozalti kremine ve kolagen kreme ozellikke 3 gubden sobra etkidini gosteriyir yazmis herkes, bakalim dogru mu 😉
Beğendiklerini paylaş bizimle de canim

Çok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canım

Kızlar menüleriniz de çok iyi blonde ambition blonde ambition trileçe olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş canım🤗🤗
Ama o trileçe yi ben yemedim ki 😂 mathilda yemiş

Sali

7.30
2 dilim eksi mayali ekmek
Yesillik salatalik 2 dilim beyaz peynir
2 ceviz

12.30
1 kase sut 2 yk yulaf 1 elma

15.30
6 cig findik 2 kuru kayisi

18.00
6 yk pazi kavurma 2 dal brokoli
4 yk yogurt salata

Aralarda 2 bitki cayi sekersiz nescafe
Aksam da 1 bardak chai latte

Su 2 lt
Spor 13200 adim 132 p.
20 dk chloe cardio 80 p.
topl. 212 p.
belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake @Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Spor da menü de Çok güzel canım maşallah sana 😍 ya ne zamandır canım chai çekiyor. 😋😋 Pek severim
Ama o trileçe yi ben yemedim ki 😂 mathilda yemiş
Ee bu hafta ortinin yedikleri de sana yazılıyor canım 😂😂

Allah'ım aynısından istiyorum,lütfen🤲🤲🤭

Bugün daha iyi,iyice kabuk bağladı bı görsen😂evde kısa kolluyla dolaşırım hep, komşular falan soruyor goruncece🤭🤭

O zaman erken kalk balım,spora bahane olmasss🤗

Bugün tenefuslerde 3 yaptım😂birazdan bı tane daha yapayım demiştim ama yavrular uyumadı.ben de kalkmam artık yataktan.Yine gecemedim seni🤭😂😂

O hareket beni de bitiriyor ama bugün şunu keşfettim daha iyi ayakta duruyorum: kollarında denge sağlamaya ve hız kazanmaya çalışmak.Baya kolaylastirdi

Beğendiklerini paylaş bizimle de canim
Tamam canim deneyeyim birkac gun paylasirim en cok begendiklerimi.
Ohh masallah canim sana yine 3 yaptim geride kalmam diyorsun yani 😉 yok canim benden 4 cikmaz. Cok zor 4 yapmak. Belki birkac ay sonra anca.
Bu hafta insallah guzel eksi gorursem bunda cok emegin var canim, gaza getirdin beni. sayende bu haftam hep tabatayla gecti 🌸

Tamam canim deneyeyim birkac gun paylasirim en cok begendiklerimi.
Ohh masallah canim sana yine 3 yaptim geride kalmam diyorsun yani 😉 yok canim benden 4 cikmaz. Cok zor 4 yapmak. Belki birkac ay sonra anca.
Bu hafta insallah guzel eksi gorursem bunda cok emegin var canim, gaza getirdin beni. sayende bu haftam hep tabatayla gecti 🌸
Canım ben de senin sayende tabatasiz atlamadimcok çok sağ ol🥰🥰🥰 kilo olarak fark etmedi ama reglden dolayı olabilir. Ancak bacaklarım falan acayip sikilasti🤩

Salı menüsü
Filitre kahve

Kahvaltı fotosu ektedir.
4.30 gibi 3 YK bulgur pilavı, 1 YK taze fasulye, koca bir tabak salata yemiş dişlerimi fircalamis akşamı kapatmıştım ki kader ağlarını ordu😭 7 gibi içli köfte getirdi komşum.Yedim😔
Gün içindeki acligima dayanmisken bunu yemek üzdü beni😔

1100 zıp , 3 tabata(8dk) DeryaOnDiet DeryaOnDiet , 6000 adım.
Bitki çayı,2 lt su

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @muhursuzpusula yarimuhendis yarimuhendis @SanSebastianCheesecake @Mathildablue blonde ambition blonde ambition
Sporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.

23.03.2021

Sabah 09:00

Double sade türk kahvesi

Ara 10:30
1 muz

Öğle 13:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (nane,pul ve kırmızı biber)
1 domates, 1 salatalık

Ara 15:00
1 bardak yeşilçay

Akşam 17:30
1 tabak hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek

Su
2,3 lt

Spor
8000 adım (80 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @Mathildablue blonde ambition blonde ambition
Menun cok guzel olmus canim. Ayyy hamsi cok severim. Burda yok ne yazik ki. Afiyet oldun canim 🤤🤤 adimlarini 2000 daha atip 10000 e tamamlasan super olurdu, ama yine de cok iyi adimlarin 👍

Sporun yine bir harika canim. Ama o icli kofteleri keske kaldirip yarin yeseydin. Gerci belki gec yatiyorsan eritebilursin yatana kadar. Tuhh be guzel erkenden kapatmayi planlamissin da gununu.
Nerdeyse ağlaya ağlaya yedim zaten😭😂 kaç zamandır canım istiyordu ama yapmıyordum bilerek, sıcak sıcak gelince dayanamadim.Artik bana tarçınlı sut elma yolu göründü akşamları🙈
Yedikten sonra oğlumla yastık savaşı karete falan yaptık.niyetim zumvaydi ama yenice uyudu kızım.Oglum beni uyutacak bu gidişle🙈sabah 3 tabata yapar 1000 de zıplarim insallah

Sabah
1 türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı soğanlı çökelek
Domates
1 sivri biber
3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
1 kase mantar çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak kavurması

2 litre su
Spor yok
Spor yok ama en azindan az kalori almisssin. 15 dakika bile olsa hergun spor eklesek iyi olur aslinda canim. Ozel bir durum mu vardi da spor yapmadin bugun?

Salı menüsü
Filitre kahve

Kahvaltı fotosu ektedir.
4.30 gibi 3 YK bulgur pilavı, 1 YK taze fasulye, koca bir tabak salata yemiş dişlerimi fircalamis akşamı kapatmıştım ki kader ağlarını ordu😭 7 gibi içli köfte getirdi komşum.Yedim😔
Gün içindeki acligima dayanmisken bunu yemek üzdü beni😔

1100 zıp , 3 tabata(8dk) DeryaOnDiet DeryaOnDiet , 6000 adım.
Bitki çayı,2 lt su

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @muhursuzpusula

23.03.2021

Sabah 09:00

Double sade türk kahvesi

Ara 10:30
1 muz

Öğle 13:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (nane,pul ve kırmızı biber)
1 domates, 1 salatalık

Ara 15:00
1 bardak yeşilçay

Akşam 17:30
1 tabak hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
7
Su
2,3 lt

Spor
8000 adım (80 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @Mathildablue blonde ambition blonde ambition
Kızlar menüleriniz ve sporlarınız çok güzel tebrik ederim🤗🤗

Nerdeyse ağlaya ağlaya yedim zaten😭😂 kaç zamandır canım istiyordu ama yapmıyordum bilerek, sıcak sıcak gelince dayanamadim.Artik bana tarçınlı sut elma yolu göründü akşamları🙈
Yedikten sonra oğlumla yastık savaşı karete falan yaptık.niyetim zumvaydi ama yenice uyudu kızım.Oglum beni uyutacak bu gidişle🙈sabah 3 tabata yapar 1000 de zıplarim insallah
Anladim canim. Ne diyelim o zaman afiyet olsun hiiic yag olmasinlar 😉 yarinki spor planin supermis. Benim bebis hasta hala yarin doktora goturecegiz, biraz gec yaparim sporu yarin ama cok da gec aksama birakmam. Canim istemiyir o zaman. En gec igleden sonra yapiyorum ben hep, sabah daha iyi olur sen en iyisini yapiyorsun da benim bebisin hiic gunduz uykusu yok. Sabahlari da esimin hep toplantilari var laptop basinda.

Back
X