Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaarrr,

Farkında olmadan başladığım if diyetinin bir kaç özelliğini farkettim ki tam benlikmiş meğersee :)

52742964-90669780.jpg

İyiyim canım çok şükür, 3-5 kilo aldım son 2 ayda 🤭 kızımın uykuları çok düzensiz, ben de yediklerime hiç dikkat edemedim bu dönemde. Sıkı diyete de giremedim halim kalmıyor uykusuzluktan. Biraz düzene girersek tekrar diyete başlayacağım ben de 😍
haklısın canım bir düzene girince toparlar gidersin sen yaparsın :KK19: :KK200:

Hazır diyet grubuna gelmişken bir şey sorayım 😀 şimdi ben mezun olduğum kiloda değilim aldım biraz, ağustos ayında mezun olmuştum. Tekrar bir takıma girebilmem için herhangi bir şart var mı?
Mezun olduğumuz kiloda olmadığımız için burdayız canım 😂 bende kilo almış bir mezunum. 😪🙈 eski yarışmacı olarak genel kuralları biliyorsundur .Onlar dışın da bir şey yok 👍 Kaç kilo aldın ve kac kilo vermek istiyorsun? Hedef kilon kaç ?

Mezun olduğumuz kiloda olmadığımız için burdayız canım 😂 bende kilo almış bir mezunum. 😪🙈 eski yarışmacı olarak genel kuralları biliyorsundur .Onlar dışın da bir şey yok 👍 Kaç kilo aldın ve kac kilo vermek istiyorsun? Hedef kilon kaç ?
Belli bir süre tekrar takıma giremiyorsun diye bir şey hatırlıyordum kendi kendime sallamışım demek ki 😂 son günlerde hiç tartılmadım ama tahminim 5-6 kilo almışımdır, hedefim 57-58 dersek 10 kilo verirsem mutlu olurum 😀

Belli bir süre tekrar takıma giremiyorsun diye bir şey hatırlıyordum kendi kendime sallamışım demek ki 😂 son günlerde hiç tartılmadım ama tahminim 5-6 kilo almışımdır, hedefim 57-58 dersek 10 kilo verirsem mutlu olurum 😀
Selam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay 😉

5-6 kilonun üstüne çıkmamak ve hemen geri toparlamaya girmek gayrt iyi bir başarı tebrik ederim seni korumak zor gerçekten ve hedef rakamın benim de hayalimdeki kilo 🥰 Bu arada 10 kilo vermek istiyorsan bu rakam yarışa katılabilmek için çok uygun👍 Süre iznili iken iki hafta idi diye biliyorum ama mezuniyette daha farklı durum oluyor.Senin aradaki süren ve kilon uygun şuan yarış için ama Kaptanımız daha net bilgiler verir gelince 😊

Selam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay 😉
6 ay canımcım evet ama mezuniyet kgsinin altında olan istediği zaman devam edebiliyor namaria belmayne öyle yaptılar mesela
Üstü olanlar için 6 ay 🙈😘

Hazır diyet grubuna gelmişken bir şey sorayım 😀 şimdi ben mezun olduğum kiloda değilim aldım biraz, ağustos ayında mezun olmuştum. Tekrar bir takıma girebilmem için herhangi bir şart var mı?
Selam canım 🤗
6 ayı geçmişsin istediğin zaman istediğin takımda başlayabilirsin yüzde 10 min hedef ile yeniden yeni üye giibi takıma alınabilirsin 😍

Günaydın arkadaşlar
Dün koşturmamalı geçti hastane ev okul tekrar evde canlı ders ve doğum günü aile arasındaydı aslında ama eski ev sahibimiz oyuncak bir at alıp gelmiş kapıya onlarıda aldık pasta kesmeye
Ama dün çok yağmur vardı hatta ben üşüdüm arabada falan sanırım oğlumda üşümüş
Gece burnu bir tıkandı bir aktı doğru düzgün uyumadı
Şimdi bende öyleyim sanırım üşüttük yağmurda
Selam canım çok geçmiş olsun 😔

Back
X