Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 ay canımcım evet ama mezuniyet kgsinin altında olan istediği zaman devam edebiliyor namaria belmayne öyle yaptılar mesela
Üstü olanlar için 6 ay 🙈😘
Anladim canim bilmiyordum bunu. Cok sagol bilgi icin 😘 O zaman mezuniyet kilomuzun altinda mezun olmak en iyisi 😉

Bi şey olacak kredi alıyorum ben üni bitince çatır çutur borçlu başlayacağım hayata her ay ödeyeceğim işe yarar mı acep🤣🤣
Kiz sen zaten fitsin masallah. Insallah uni bitince hemen is bulur kisa surede odersin canim kredini.

Selam. O sure 6 ay canim, yanlis hatirlamiyirsam. Tabii kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom dzha iyi bilir, yanlis hatirliyorsam lutfen duzelt kaptancim.
Sen agustos ayinda mezun olmussan gecmis zaten 6 ay 😉
Ben de öyle hatırlıyorum, kaptan bilgi vermiş evet teşekkür ederim 🤩
5-6 kilonun üstüne çıkmamak ve hemen geri toparlamaya girmek gayrt iyi bir başarı tebrik ederim seni korumak zor gerçekten ve hedef rakamın benim de hayalimdeki kilo 🥰 Bu arada 10 kilo vermek istiyorsan bu rakam yarışa katılabilmek için çok uygun👍 Süre iznili iken iki hafta idi diye biliyorum ama mezuniyette daha farklı durum oluyor.Senin aradaki süren ve kilon uygun şuan yarış için ama Kaptanımız daha net bilgiler verir gelince 😊
Kilo korumak vermekten daha zor gerçekten 🤭 uzun süre korudum ama birkaç aydır kendimi tutamıyorum 😔 teşekkür ederim herkes ideal kilosuna hemen ulaşır inşallah sağlıkla 😍
Selam canım 🤗
6 ayı geçmişsin istediğin zaman istediğin takımda başlayabilirsin yüzde 10 min hedef ile yeniden yeni üye giibi takıma alınabilirsin 😍
Süper haber 😍 teşekkür ederim bilgi için 🥰

Bu arada çok tatlış ve neşeli bir takımsınız 🧿 en kısa sürede sağlıkla istediğiniz kilolara ulaşmanız dileğiyle 🙏🥰

Ben de öyle hatırlıyorum, kaptan bilgi vermiş evet teşekkür ederim 🤩

Kilo korumak vermekten daha zor gerçekten 🤭 uzun süre korudum ama birkaç aydır kendimi tutamıyorum 😔 teşekkür ederim herkes ideal kilosuna hemen ulaşır inşallah sağlıkla 😍

Süper haber 😍 teşekkür ederim bilgi için 🥰

Bu arada çok tatlış ve neşeli bir takımsınız 🧿 en kısa sürede sağlıkla istediğiniz kilolara ulaşmanız dileğiyle 🙏🥰
Teşekkür ederiz canım 🤗🤗🤩

Kızlarrrr bugün spor günü unutmadık değil mi listeden en az bir spor seçip menümüzde sevgili Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i etiketlemeyi unutmayalım 💃💃💃

cuma geldi çattı son sporlar bunlar haydiiii yapmayan kalmasınnnnn :rolleyes: :rolleyes:

IMG_20210131_194541.webp

Back
X