Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kizlarrrrr ben geldim :KK36:
2 gundur diyetteyim dun normal diyet yaptim sabah -1900 gordum. Bugun de hurma detoksu yaptim. Bakalim sabaha nasil bir sonuc alicam.

Baya odem tutmus vucudum mezun odugum kiloya donmek icin 2 kg kaldi ama veriyorum insallahh :dua:

regl olsam hemen rahatliycam bi o siskinlik var karnimda, yani kendimi hafif ama sis hissediyorum :KK70:

Namaria Namaria Bisey itiraf edeyim mi? Senin burda az otede olman bile bana yetiyormus, orda var oldugunu bilmek bile beni motive ediyormus. Cok ozledim seni:KK200:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim iznin olursa gunluk menulerimi paylasmak isterim hazir eksi 1900 gelmisken :KK70:
Canım canım çok özür dilerim ben aslında mesajını geçte olsa okumuş alıntılamıştım öylece kalmış 🙈

Hoşgeldin ne izni haydi başla menü yazmaya ipin ucu kaçmadan tedbir almak en güzeli 🤩🤩

Kızlarrrr bugün spor günü unutmadık değil mi listeden en az bir spor seçip menümüzde sevgili Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i etiketlemeyi unutmayalım 💃💃💃

cuma geldi çattı son sporlar bunlar haydiiii yapmayan kalmasınnnnn :rolleyes: :rolleyes:

Eki Görüntüle 2808638

Evetttt sporrr günümüzzzz kızlarrrrr 🏅🏅🏅
🏃‍♀️ 🏃‍♀️ 🏃‍♀️
Canlarım bu hafta ben izinli olsam nabzım otururken bile yükseliyor çarpıntım var bu hafta spor da yaparsam daha kötüye gidiyorum pazartesi onu farkettim

Canlarım bu hafta ben izinli olsam nabzım otururken bile yükseliyor çarpıntım var bu hafta spor da yaparsam daha kötüye gidiyorum pazartesi onu farkettim
Canım ölçtürdün mü tansiyonu? Ekstra kullandığın zayıflama çayı filan mı vardı normalde yüksek mi tansiyon? Ya da kan verdin mi bugünlerde canım
Geçmiş olsun zorlama bence de o zaman , karbonhidratı kıs bol protein ve yeşil çay,su iç cnm böbreklerinde de bişey yoksa
Siyah çay kahve alma aman diyim 😔

Canim aslinda nabzin yuksekse duzenli spor iyi gelir. Dusurur nabzini.
Canım bugün özellikle hem çarpıntı hemde elimde titreme var azcık hareket etsem daha da kötü oluyorum
Canım ölçtürdün mü tansiyonu? Ekstra kullandığın zayıflama çayı filan mı vardı normalde yüksek mi tansiyon? Ya da kan verdin mi bugünlerde canım
Geçmiş olsun zorlama bence de o zaman , karbonhidratı kıs bol protein ve yeşil çay,su iç cnm böbreklerinde de bişey yoksa
Siyah çay kahve alma aman diyim 😔
Canım yaklaşık 1 saat önce 14.4 e 7.5 çıktı nabzım da 123 ama çok kötü değildim ara ara çarpıntıdan çok rahatsız oluyorum. Ekstra kullandığım hiç bişey yok şu aralar yeşil çay bile içmiyorum. Dün sağlık ocağına gittim söyledim tahlil istedim ama yapmadılar. Trombosit üretimim 440 la 460 arasında 3 4 aydır onun hi etkisi olur mu bilemiyorum

Woowwww harikasın canım 2 günde 1.100 gitmiş 🤩 üstelik 60lara geçmeye sadece 1 kilo kalmış 🤩 darısı başımıza 💃
Yaa bende isde onun icin sabırsızlanıyorum😍
Yaaa didemmcimmmm :halay::halay:
Süpersinnn ama söz ver İsveç bitince kontrolü bırakmak yokkkk 🤗🤗 🤩🤩
Ahh kaptanim zarzor 6 li rakamlara inicem bidaha azıtıp geri alırmiyım o kilolari 🤭
hatta simdiden dusunuyorum bittigi gunun ertesi gunu nasil beslensem suan cok az besleniyorum oyuzden az az ustune koyarak ve dhaa fazla spor yaparak bi kac gunu atlatmam lazim almamak icin🥰

Canım bugün özellikle hem çarpıntı hemde elimde titreme var azcık hareket etsem daha da kötü oluyorum

Canım yaklaşık 1 saat önce 14.4 e 7.5 çıktı nabzım da 123 ama çok kötü değildim ara ara çarpıntıdan çok rahatsız oluyorum. Ekstra kullandığım hiç bişey yok şu aralar yeşil çay bile içmiyorum. Dün sağlık ocağına gittim söyledim tahlil istedim ama yapmadılar. Trombosit üretimim 440 la 460 arasında 3 4 aydır onun hi etkisi olur mu bilemiyorum
Canım tansiyon normalden yüksek ama senin ortalamanı bilmiyorum nabzın çok artmış ya :( kuzum bence acile gidin ✔
Birşeye mi üzüldün bugün?

Canım tansiyon normalden yüksek ama senin ortalamanı bilmiyorum nabzın çok artmış ya :KK43: kuzum bence acile gidin ✔
Birşeye mi üzüldün bugün?
Canım normalde tansiyonum düşüktür benim ama 1 haftadır böyleyim evde tansiyon aleti yoktu arkadaştan getirdim. Bugün arkadaşlarım da hep kızdı bakışların bile değişti sanki gözbebeklerin büyümüş dediler. Hatta o kadar ısrar ettiler ki diyeti bırak hastalanıyorsun diye ama benim iştahım da hiç yok zaten zar zor yiyorum bu hafta. Yarın kardiolojiye gideyim dedim. Evde lustral vardı belki sakinlerim diye onu da içtim sabah ama aynı.
Bu aralar üzüleceğim bişeyler de olmadı aksine sakin geçiyor 3 haftadır. Sadece çocuklarla ilgilenmek biraz yoruyor beni sanırım

Cok gecmis olsun canim. Doktir kintrolun ne zaman? Umarim hersey yolundadir

Canım normalde tansiyonum düşüktür benim ama 1 haftadır böyleyim evde tansiyon aleti yoktu arkadaştan getirdim. Bugün arkadaşlarım da hep kızdı bakışların bile değişti sanki gözbebeklerin büyümüş dediler. Hatta o kadar ısrar ettiler ki diyeti bırak hastalanıyorsun diye ama benim iştahım da hiç yok zaten zar zor yiyorum bu hafta. Yarın kardiolojiye gideyim dedim. Evde lustral vardı belki sakinlerim diye onu da içtim sabah ama aynı.
Bu aralar üzüleceğim bişeyler de olmadı aksine sakin geçiyor 3 haftadır. Sadece çocuklarla ilgilenmek biraz yoruyor beni sanırım
Gözbebekleri de mi büyüdü? Kuzum Allah korusun iç kanama bile olabilir bayılabilirsin şoka girebilirsin söyleyim :skandal:
Eşin de geldiyse acile gidin gözünü seveyim ya :KK35:

Canim benim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cok hakli. Allah gostermesin cok yuksekmis nabzin. Lutfen git hemen doktora. Git acile cok kotuyum filan de zaten nabzini gorunce geri gondermezler seni eve.

Gözbebekleri de mi büyüdü? Kuzum Allah korusun iç kanama bile olabilir bayılabilirsin şoka girebilirsin söyleyim :skandal:
Eşin de geldiyse acile gidin gözünü seveyim ya :KK35:
Canım eşim geldi ama çocukları bu saatte bırakabileceğim kimse yok malesef onlarla da şu durumda hastaneye gitmek istemiyoruz. Yarın sabah başhekimle görüşücez inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz. Gözbebeğimi de biz farketmedik ama arkadaşlarım söyledi belki anlık da olmuş olabilir
Canim benim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cok hakli. Allah gostermesin cok yuksekmis nabzin. Lutfen git hemen doktora. Git acile cok kotuyum filan de zaten nabzini gorunce geri gondermezler seni eve.
Canım adamını bulamazsan acilde doğru düzgün bakan olmuyor malesef. Yarın sabah gidicem inşallah yarın doktordan çıkınca yazarım size de

Back
X