Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin inşallah istediğim tek şey o cidden🤗🤗🤗
Biliyorsundur tabiki ama yine de bilgin olsun linkedln uygulamasi araciligiyla cogu is ilanina ulasabilirsin. Veya insan kaynaklari yazip istedigin sirketlerin insan kaynaklari rlemanlarina arkadaslik istegi gonder linkedlnden gonder, boylelikle senin profilin yani cvin onlarin elinde olur ve ne zaman eleman ihtiyaci olursa direk irtibata gecerler seninle.

Ay tavşan eti hiç yemedim neye benziyor ki tadı😆ve menün ve sporun çok güzel canım🤗

Menün çol güzel canım ama sporun gözlerimi doldurdu kız o ne öyle🤣bu arada fazla spor beni şişirir aman dikkat et yarını kendine off günü ilan et bence🤣

Oh oh maşallah çok güzel canım benim afiyet olsun🤗akşam yemeğin de tam bir gaz deposu olmuş sanki😂😂
Valla dün gece öyle acıktım ki. Adet yakınken böyle oluyorum. O yüzden sağlam yedim akşam yemeğini 🤭 karnabahar pilavının içine taze nane, taze soğan ve turşu koydum. Efsane oldu. Bayıldım 😍

Biliyorsundur tabiki ama yine de bilgin olsun linkedln uygulamasi araciligiyla cogu is ilanina ulasabilirsin. Veya insan kaynaklari yazip istedigin sirketlerin insan kaynaklari rlemanlarina arkadaslik istegi gonder linkedlnden gonder, boylelikle senin profilin yani cvin onlarin elinde olur ve ne zaman eleman ihtiyaci olursa direk irtibata gecerler seninle.
Evet evet biliyorum canım teşekkür ederim😍😍

Evet evet biliyorum canım teşekkür ederim😍😍
Onemli degil canim. Is gorusmesine gitmeden once kesinlikle hazirlikli git. Internetten sirketin tarihcesini ve bulabildigin butun bilgilerini oku canim. Hatta kiminle gorusecegin belliyse o kisinin/mudurun profilini incele. Ortak konu bulabilirsin. Unutma her mudur en basta kendisiyle iyi gecinecek calisana bakar, gunumuzun 8 saati isyerinde geciyor kimse negativ, sIKIci anlasamayacagi biriyle calismak istemez. Cekinme gorusmede kendine guvendigini goster. Isi yapmak da onemli tabiki ama inan bunlar da cok onemli eleman seciminde.
Ve internet sitelerinde is gorusmesindeki klasik sorulara en iyi cevaplar var onlara da hazirlan canim. Hazirlikli oldugunda cok rahat gecer gorusmen.

Onemli degil canim. Is gorusmesine gitmeden once kesinlikle hazirlikli git. Internetten sirketin tarihcesini ve bulabildigin butun bilgilerini oku canim. Hatta kiminle gorusecegin belliyse o kisinin/mudurun profilini incele. Ortak konu bulabilirsin. Unutma her mudur en basta kendisiyle iyi gecinecek calisana bakar, gunumuzun 8 saati isyerinde geciyor kimse negativ, sIKIci anlasamayacagi biriyle calismak istemez. Cekinme gorusmede kendine guvendigini goster. Isi yapmak da onemli tabiki ama inan bunlar da cok onemli eleman seciminde.
Ve internet sitelerinde is gorusmesindeki klasik sorulara en iyi cevaplar var onlara da hazirlan canim. Hazirlikli oldugunda cok rahat gecer gorusmen.
Çoç çok teşekkür ederim canım😍😍🤗🤗

Çarşamba menüsü

Filitre kahve öncesinde sirkeli su

Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine

Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim

Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba😔
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım💜💜) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake @muhursuzpusula @Mathildablue @fitblonde yarimuhendis yarimuhendis
Kısa ve öz muhteşemsin😍😍😍

belmayne belmayne Namaria Namaria azaydidem azaydidem @olvidos
Kızlar biz ailecek göçtük bebek ben büyük kızım üçümüz de bayağı kötüyüz spor yapamayacağım
Yememede dikkat edemedim önceki günlerde malum iyi değildi şimdilik tek derdim cuma artı gelip sizi takımı zor surumda bırakmamak😔
Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede iyilesirsiniz. Kotu olmus hepinizin hasta olmasi. Iyiles insallah o zaman yine devam eder guzel kilolar verirsin

Çarşamba menüsü

Filitre kahve öncesinde sirkeli su

Kahvaltı
2 h yumurta, roka, 9 yeşil zeytin,1 dilim tb ekmegi, 1kk Ezine

Ara Filitre kahve
Akşam yoğurtlu brokoli salatası,içine iki ceviz ekledim

Akşam yaptım bugün sporu,sabah yapınca faydasını göremiyorum galiba😔
1050 zıp, 10000 adım, 24 dk tabata (8*3 enginciimm) @deryaondiyet (Allah razı olsun, sen olmasan bugunkini falan eş geçerdim ama tabata başlayınca bölgesel ve zıp falan derken bı saat spor yaptım💜💜) 100 göbek hareketi( çapraz diz ile dirsek değdirme) + 5 dk telefona indirdiğim programdan bölgesel
2 lt su, 2 yesilcay
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake @muhursuzpusula @Mathildablue @fitblonde yarimuhendis yarimuhendis
Masallah canim menun de sporun da bir harikaaa 🧿
Ne yapalim cumadan itibaren baska bir spor secelim mi ne dersin canim?

Ben yarin off verecegim, hafif birseyler yapacagim dans veya leslie tarzi.

,y, akşamlar canım geçmişi okuyuarak geldim ama ben bugün çok yoğundum benim oğlanın sınav tarihleri belli oldu ve harıl harıl ders çalıştırıyorum sınav haftaya cuma bitcek
Kolay gelsin canim. Zihni acik olsun insallah hep bildigi yerden gelsin sorular 🙏
Ne guzel ilgili annesin canim masallah 🧿 oglusun cok sansli.

Canım çok geçmiş olsun. Lustral de ağır bir ilaç aslında. İlk alındığında çarpıntı falan yapabilir diye biliyorum. Sen düzenli ölç bu gece tansiyonunu. İnşallah önemli bir şey değildir 🙏

İyi akşamlar kuzum. Benim de boynum tutuk öyle robot gibi geziyorum.🥴 Biraz spor ve sıcak duş iyi geldi. Sen nasılsın 😘
gecmiş olsun canım dikkat et kendine :/
ben de iyiyim canım yorgunum biraz koşturmacalı geciyor günler:KK200:

Back
X