Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dengeli beslen lütfen aç kalma
Sana burada ben dahil stres yaptıran kimse yok olsa kendimize dikkat edelim diyeceğim ama düşünüyorum yok 👀
Tmm hadi kıza yazık stres oldu çıkartalım diyeceğim ama bu şekilde kiloda koruyamayacaksın çok belli
Çünkü daha dengeli beslenme olayını kafada oturtamadık cuma cumartesi yerim pazar Pazartrsi salı az az kaçamaklı gidelirim çarşamba perşembe ölüm diyeti ve sporu yaparım kafasında gidiyor senin haftalar :KK43:

A canım hatırlıyorum o mevzuyu hâlâ devam ediyor mu :KK43: sonu iyi bitsin inşallah ya 😘

Canım yeşil çay varsa iç sıkıntı yapma yarın imkanın varsa biraz ödem attıktan sonra tartıl
Evet maalesef devam ediyor Esra’cım. :( Sağol canım benim. Bitse de kurtulsam...

18 subat persembe
12:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 kucuk dilim kiymali borek

15:30 1 elma yarim kivi

18:30 ton balikli salata (80 gram ton balik)

su 2.5 litre
Spor 5200 adim 20 dk leslie

balpamuk balpamuk Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
8 mart-15 mart 10.000 adım + listeden extra spor tablomuz :KK200:

24 mart
Isvec diyetk 4. Gun
Sabah
1 tam bugday ekmegi turk kahvesi

Oglen
1 haslanmks yumurta
1 havuc
50 gr kadr peynir

Ara
yarim yagli sütlü nescafe(bu diyette yoktu)

Aksam
3 kasik yogurt
Yarim portakal
2 catal ispanakli yumurta ( buda diyette yoktu portakalda 2 dilimdi yarim yedim)

Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
1 yesilcay

Spor yok
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar @olvidos
Ayy Didem sen İsveç mi yapıyorsun!? 😂
2 gün önce başlamaya niyet edip yok yapamayacağım galiba diye bıraktım. Ah senin de başladığını bilsem dişimi sıkardım!🙈
Vallahi 5. Günden başlarım yarın seninle hahahah😂😂😂
Bakalım ne kadar vermiş olacaksın yarına. Halsiz hissetmiyor musun, zorlanmıyor musun peki?
Nasıl geçiyor anlatsana ? 😃
Ay beni de motive et hadi yaa yine birlijte yapalım🙈😂

Yapilir tabi canim 👍 ne dersen 1 tabata 8 dk ve 1 karin calismasi tabata 9 dk en az hergun biree tane. Yarindan itibaren .
Anlaştık canım, en az bir diyelim ama artırmaya da çalışalım🤗
Acaba benimde mi spordan oluyo ki
Diyete başladktan sonra oldu Bayadır olmuyordu
Bide kilo alıp vermedede olablyomş öylede okumuştum
Bilmiyorum ama ben hoplamali sporları fazla yapıyorum normal diye düşündüm
Yarın için hiç şansın yok özür dilerim :))

Biz test yaptırmadığımız için her hangi bi karantina durumu yok ama çıkmıyor hazır söylüyor canım. Ama normalde de o önden hasta olduğu için 10 gün dolunca çıkılıyormuş aile hekimi öyle demiş. Bizim binada 7-8 aile karantinada 10 günü dolan çıkıyor içerde yeni hastalanan kalıyor böyle değişik bir olay var ortada :))
Anladım canım,burda da öyle o ilk zamanlardaki keskin kurallar çok kalmadi
Nerdeyse 3 yıl önce bir güzellik salonunda çantamdan altın ve para çalınmıştı Suskun'cum. Sanık mahkemeye gelmediği için uzadıkça uzuyor böyle işte. geçen sefer zorla getirme kararı çıkarıldı bakalım ne olacak bu sefer getirilecek mi.... stresliyim o yüzden. sabahın köründe yollara düşeceğim yine.
Yaa😱 elinizde o kişiye dair kesin deliller var ki zorla getiriliyor ama kesin delil varken neden 3 yıl sürdü😔ah bu hukuk sistemi😔
Güzel haberlerini alalım inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun💜

Kızlar pazar günü kızımın doğum günü ama hem yediklerimi eritebileyim hem de reglim biterse oruç tutabileyim diye bugün bir iki komşuyla kutlayacağız.Dun hazırlıkla uğraştım,bugün de devam ederim zira bire kadar dersim var.Aralarda iş yaparım hep.ilk fırsatta girip bakacağım inşallah sonuçlara🤗 güzel eksilerin geleceği bir gün olmasını diliyorum 💜

O benimmmmmm t
Canım senden düzgün bir bildirim alamadım ki maalesef alt listedesin
Geçe hafta hiç foto paylaşmadın unuttun herhalde 🙈
Ondan öncede tarih mi yoktu nick mi

Canım senden düzgün bir bildirim alamadım ki maalesef alt listedesin
Geçe hafta hiç foto paylaşmadın unuttun herhalde 🙈
Ondan öncede tarih mi yoktu nick mi 👀
O benim kaptanım resim unutan sonraki :KK70:haftada tarihi 2021 yerine 2020 yazmışım benim akıl 2020 de kalmış hala Allahtan bugünde eşimde gördü tarih yazıyorum 27 mart 2021 yazıyordum ne 27 martı ben çift günlerde çalışıyorum 26 sı dedı olmasa yanımda bu seferde 27 yazıyordum

Geçen hafta 72.9
Güncel 71.9
Yüzde %1.37

Eklentiler

• IMG_20210326_070310.webp
    IMG_20210326_070310.webp
    19 KB · Görüntüleme: 20
Geçen hafta 72.9
Güncel 71.9
Yüzde %1.37
Çok güzel eksi canım harikasın 😍😍
Günaaydıınn ❤️

Geçen hafta:85,2
Bu hafta:84,70
Fark: 0,5 gr
Yüzde: % 0,586
Haftaya hedefim: 84

Eki Görüntüle 2809735
Hedefime ulaşamışım kendime kesicem cezayı bu hafta demektir 😂😂😂

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis Mathildablue Mathildablue blonde ambition blonde ambition
Tebrik ederim canım 😍😍
Günaydınlar kızlar 😍
Çok korkuyordum şükür çok kötü degil :KK200::KK68:
Geçen cuma 64.6
Bu cuma 64.0
Fark -600 gr
% 0,92
Cherry Mom Cherry Mom
Güzel sonuç kuzm üzülüyodn bak iyi geldi 😍
Günaydın kızlar hayırlı cumalar 😘
GeçenCuma 90.3
Bugün 89.6