Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım 🙏 sende iyi vermişsin canımcım sakın motiven düşmesin vucudun arada direnmesi çok normal . Bir kaç hafta da bir hepimizde böyle bir süreç oluşuyor ama devam edince tekrar normale dönüyor merak etme ❤

😍 Wooooowwwwww o nasıl bir düşüşdür :KK9: maşallah sana canım 🥰
Ben artidayim canim.

Yeminli kızlar. Menülerinize şimdi bakabildim. Dün gece yine yorgunluktan uyuya kalmışım. Tebrik ediyorum hepimizi. Temiz bir haftaydı 🤗

Maşallah canım çok güzel eksi 😍

500 gr iyidir canım. Bozma moralini 🤗

Tebrik edrim canım. Kilolarımı da eşitlenmiş 😍

Çok güzel canım tebrik edrim ❤️

Canım sakın bozma moralini. Az da olsa ekside olmak iyidir. Muhteşem kilolar versin. Tekrar göreceksin inşallah o güzel eksileri 🙏😘

Oyyy çok güzel eksi canım. Süpersin ❤️

Maşallah canım. Aynen devam etsin inşallah 🤗🙏

Kuzu çok güzel maşallah sana. Ama sağlığın nasıl. Daha iyi misin 🙏

Canım böyle gayret edip tartıda görememek sinir bozucu bilirim ama lütfen moralini bozma olur mu ❤️ sen elinden geleni yapıyorsun. En nihayetinde olacak bu iş 🙏

Canım tebrik ederim. Az olsun bizim olsun 🤗

Tebrikler kuzu. Zorlayıcı bir haftaydı senin için. Yine de gördün eksiyi 🤗 nasılsınız, daha iyi misiniz ailecek. 🙏
Insallah canim 🙏

Teşekkür ederim canım

Çok iyi canım senin kilona göre tebrik ederim

Tebrik ederim canım

Benimde en büyük korkum koruma kısmı canım. İnşallah sağlıcakla kiloları verip koruruz.

Canııım çok iyi kilo verdin tebrik ederim. İnşallah biran önce de sağlığına kavuşursun

Teşekkür ederim canım. Dün bütün tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başlandı küçük tansiyonum baya yüksekti. Tiroidlerim bozulmuş regli bile olamadım. Boğazımda da lenf nodları varmış anlayacağın baya ilaca boğuldum ama buna da şükür
Cok gecmis olsun canik.

Teşekkür ederim canım

Çok iyi canım senin kilona göre tebrik ederim

Tebrik ederim canım

Benimde en büyük korkum koruma kısmı canım. İnşallah sağlıcakla kiloları verip koruruz.

Canııım çok iyi kilo verdin tebrik ederim. İnşallah biran önce de sağlığına kavuşursun

Teşekkür ederim canım. Dün bütün tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başlandı küçük tansiyonum baya yüksekti. Tiroidlerim bozulmuş regli bile olamadım. Boğazımda da lenf nodları varmış anlayacağın baya ilaca boğuldum ama buna da şükür
Canım Allah kolaylık versin 😔 ne olduğunu bulmaları da iyi ama. Acil şifalar dilerim. 😘
Günaydın kızlar. Regl olduğumdan tartılmaya korkuyordum ama düşündüğümden iyi cıktı😊 hedefimi tutturamasam da eksi cıktım ondan memnunum sonuctan :)
Geçen hafta: 59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 0.6 kg
Yüzde: 1,00
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis muhursuzpusula muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition Cherry Mom Cherry Mom
Oo canım senin kilonda çok güzel bir eksi 👏👏
Canım arada öyle duraklamalar oluyor. Sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallah🙏😘
:KK50: kutlu olsun kardeşliğimiz 😂😂
Geçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım muhursuzpusula muhursuzpusula
Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Hep güzel eksiler 🤗❤️

Canım hiç üzülme bende 3 haftaya yakındır 64-65 aralığındayım gıdım gıdım gidiyor ben kaç yıldır bu kilolarda olduğum içino kilolar yerleşmiş zor bırakıyor vücut ama elbet pes edecek. Azmin elinden ne kurtulur. Bence sen güzel beslen bebek emzirdiğin için vücut az yediğinden her bulduğunu depoluyor olabilir. İstersen sana diyet listemi atayım. Pek uyamıyorum saatlerine çünkü iş ve ev düzenim baya farklı olduğu için. Lütfen kendini çok aç bırakma hazırda hep bir sebze yemeği ve çorban olsun.
Ac kalmiyorum canim aslinda. Ve ben hamilelik oncesi yani 1 yil oncesi 65-67 ydim. Aslinda bu kilo kisa suredir burda ama gitmiyot iste

Yavaş değil canım gayet ideal 😘😘
Hayyy yaşşa bee 😍😍😍😘😘😘
Canım Allah kolaylık versin 😔 ne olduğunu bulmaları da iyi ama. Acil şifalar dilerim. 😘

Oo canım senin kilonda çok güzel bir eksi 👏👏

Canım arada öyle duraklamalar oluyor. Sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallah🙏😘

:KK50: kutlu olsun kardeşliğimiz 😂😂

Canım çok iyi gidiyorsun maşallah. Hep güzel eksiler 🤗❤️
Çok sağol bebekim ben de seni tebrik ederim 😍😍😍

Cherry Mom Cherry Mom ben izine ayrılayım canım sağlık iznine ayırır mısın beni. Baya zor toparlanacağım ben büyük ihtimalle çok zor bi hastalıkmış gerçekten :KK43:
Çooook geçmiş olsun, nasıl oldun peki ? Ağrıları çok oluyo diyolar hep hatta her gün başka yerim ağrıyo diyodu bi arkadaşım. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz :KK74:

Tebrikler canım harika bu hafta çok adapte olamadın spora ama yinede çok iyi gitmiş 🤩

Hedef yüksekmiş -500 gayet iyi alıyor muyuz listeye ?? 👀🤭🤭7373737 hafta sonra 🤪😂😂😂

Aaa sende LoL a benzedin 😂😂😂 tebrikler canım 🤣

Eline sağlık canımcım ❤️❤️
Bu hafta @ummhnisa mezun 🤩🤩🤩
@Just a perfect day izinli
@Anka sağlık izinli olacak kızları listenden çıkarabilirsin 😘😘

Tebrikler canım hayırlı cumalar güzel eksi ✌️

Listeye gel kuzum listeye 🙈🤭
Dünkü ziyaretten dolayı böyle oldu galiba ama yinede gitmiş olsun 😘

Tmm cnmm

Hu huuuu harikasınnnn ✌️✌️ işte buuu geçen hafta fragmandı 😍😍

👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓 Tebrikler canım tammdır hayırlı olsun
Harika eksi 💕💕

Canım ne diyeyim bilemedim ya :( bence gerçekten bir sağlık sorunu var gibi yada bilemediğimiz birşey alerjik ödem gibi birşey yapıyor sende :(

Vayyyy harikasınnn canım tebrikler 🤩🤩

O halde çok iyi canım tebriklerrr sana 😍😍

Tebrikler canım menülerinde sporlarında verdiğin kilolarda dengeli gidiyor kilo koruman zor olmayacak bence ,🤩

Yinede eksi gelmiş hastalık vs deerken tebrikler cnm ♥️

Günaydınnnnnn hilalimmmmm hoşgeldinn aramızaaaaa yenidennnnnnn 🤩🤩 haftaya listedesinnnnn stressss başlasınnnnn :KK71: 😜

Ah canım tebrik ederim ama sevinemiyorum bile ya :( ♥️♥️♥️

Kıyamam tmmdır canım 😘
Bir suru test de yaptirdim hicbir sey sorun cikmadi. Alerjanlari da kestim. Ne diyeyim inan bilemiyorum artik.

Back
X