Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

😔 Ay vallla herşeyin başı sağlık kuzum
Ağrılar devam mı ?
Tat koku kaybı var mı canım
Devam ediyor canım bu gün de egzamayla kalktım her yerim kırmızı kırmızı döküntülü kaşınıyor. Gözlerim şişmiş. Koku alamıyorum. Tat da ne yediğimi bilirim ama tadı tuzu yok hiç bişeyin.
Çooook geçmiş olsun, nasıl oldun peki ? Ağrıları çok oluyo diyolar hep hatta her gün başka yerim ağrıyo diyodu bi arkadaşım. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz :KK74:
Aynen canım çok ağrım oluyor. İnşllah canım teşekkür ederim 🤗🤗

Tebrikler canım harika bu hafta çok adapte olamadın spora ama yinede çok iyi gitmiş 🤩

Hedef yüksekmiş -500 gayet iyi alıyor muyuz listeye ?? 👀🤭🤭7373737 hafta sonra 🤪😂😂😂

Aaa sende LoL a benzedin 😂😂😂 tebrikler canım 🤣

Eline sağlık canımcım ❤️❤️
Bu hafta @ummhnisa mezun 🤩🤩🤩
@Just a perfect day izinli
Anka Anka sağlık izinli olacak kızları listenden çıkarabilirsin 😘😘

Tebrikler canım hayırlı cumalar güzel eksi ✌️

Listeye gel kuzum listeye 🙈🤭
Dünkü ziyaretten dolayı böyle oldu galiba ama yinede gitmiş olsun 😘

Tmm cnmm

Hu huuuu harikasınnnn ✌️✌️ işte buuu geçen hafta fragmandı 😍😍

👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓 Tebrikler canım tammdır hayırlı olsun
Harika eksi 💕💕

Canım ne diyeyim bilemedim ya :KK43: bence gerçekten bir sağlık sorunu var gibi yada bilemediğimiz birşey alerjik ödem gibi birşey yapıyor sende :KK43:

Vayyyy harikasınnn canım tebrikler 🤩🤩

O halde çok iyi canım tebriklerrr sana 😍😍

Tebrikler canım menülerinde sporlarında verdiğin kilolarda dengeli gidiyor kilo koruman zor olmayacak bence ,🤩

Yinede eksi gelmiş hastalık vs deerken tebrikler cnm ♥️

Günaydınnnnnn hilalimmmmm hoşgeldinn aramızaaaaa yenidennnnnnn 🤩🤩 haftaya listedesinnnnn stressss başlasınnnnn :KK71: 😜

Ah canım tebrik ederim ama sevinemiyorum bile ya :KK43: ♥️♥️♥️

Kıyamam tmmdır canım 😘
:KK60:❤❤❤
Korona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım :KK70:
😂 bu tio hiç işime gelmedi 🤣 bir corana olan tanıdığım varsa gidip sarılıp öpsem 69 garanti diyorsun yania ama yok yok ben daha tehlikesiz yoldan gideyim 🤣
Geçen cuma 63.0 kg
Bugün 62.5 kg
Fark -500 gr haftaya hedefim 62.0 kg canım muhursuzpusula muhursuzpusula
Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2809888
Tebrikler canım 👏 kilona göre çok güzel düşüş olmuş. 😊🧿🥰

:KK60:❤❤❤

😂 bu tio hiç işime gelmedi 🤣 bir corana olan tanıdığım varsa gidip sarılıp öpsem 69 garanti diyorsun yania ama yok yok ben daha tehlikesiz yoldan gideyim 🤣

Tebrikler canım 👏 kilona göre çok güzel düşüş olmuş. 😊🧿🥰
Teşekkürler 😊ben de seni tebrik ederim
Anka Anka cım doktora gitsen en azından semptomatik tedavi verir canım serum takılabilir ilaç sevmiyosun biliyorum ama bazen mecbur kalıyoruz işte 😔

Ben artidayim canim.
Ben onu nasıl oldu ise ilk eksi olarak görmüşüm kuzum yaa... sonradan fark ettim canım :KK43: ama olsun üzülme bak dediğim gibi gerçekten arada böyle vücut direnç yapıyor.Hepimiz yaşadık bunu ama sonra birden çok güzel bir düşüş geliyor canım yakında göreceksin emeğinin karşılığını🙏

Geçen Cuma 98,5
Bu gün 95,25
Fark 3,25

Eklentiler

• 0CB5F2B9-09F9-431F-9FDC-8758CD40D875.webp
    0CB5F2B9-09F9-431F-9FDC-8758CD40D875.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 23
Korona oldum yemeden içmeden kesildim yatağa yapıştım :KK70:
Cok gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Bende diyorum ne güzel eksi bu 😄
Canım maşallah sana yaaaa yine %1 :KK9: bu kilo iken da bu kadar vermek büyük başarı 🧿
Cok sagol canım sana da masallah:)
Bizim takımın kızçeleri iyi iş çıkardık bence her şey güzel ilerledi🤩🤩🤩 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue canım senin bildirimi göremedim yaptın mı bildirim
Evet canım yaptım bildirim etiketledim de gözünden kacmıştır. -0.6 kg benim

Ben onu nasıl oldu ise ilk eksi olarak görmüşüm kuzum yaa... sonradan fark ettim canım :KK43: ama olsun üzülme bak dediğim gibi gerçekten arada böyle vücut direnç yapıyor.Hepimiz yaşadık bunu ama sonra birden çok güzel bir düşüş geliyor canım yakında göreceksin emeğinin karşılığını🙏
Insallah canim 🙏

Back
X