- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.161
Benim de buyuk kizim yaz cocugu temmuz 28, ben de agustos. Ikimiz de surekli ne zaman yaz gelecek modundayizhem de en sıcak günlerden birinde doğmuşum 7 ağustos

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de buyuk kizim yaz cocugu temmuz 28, ben de agustos. Ikimiz de surekli ne zaman yaz gelecek modundayizhem de en sıcak günlerden birinde doğmuşum 7 ağustos
Sağol canımmmmmGunaydin canim, hey masallah benim kiloya geldin neredeyse. Ne guzel veriyorsun![]()
Güzel eksi :) cumaya kadar daha eksi olur oGünaaydıınnn :)
Cuma: 84,7
Bugün: 84,45
Fark: 0,25 gr
Buna da şükür :)
Insallah canimSağol canımmmmm
Seninde kırılacak inşaAllah birden vermeye başlıyacaksın![]()
Harikasın
Çabuk gelen çabuk gider ,persbembeye kadar bol spor ve az yeme ile hallederiz inşallahGünaydın mutlu haftalar
yarışma tarihine gircem bu artıyla, arası yok hiçbişeyin bende
cuma 79.8
pazartesi 82
fark: +2.2
günde bi kilo nedir ya multi korumaya geçiyorum inşallah özür dilerim ortim böyle olmasını kendime yakıştıramıyorum.
S SuskunhanimCherry Mom
Baya yuksekmis canim artin. Insallah dikkat edersen cumaya huc degilse sabit gelebilirsinGünaydın mutlu haftalar
cuma 79.8
pazartesi 82
günde bi kilo nedir ya multi korumaya geçiyorum inşallah özür dilerim ortim böyle olmasını kendime yakıştıramıyorum.
S SuskunhanimCherry Mom
inşallah canım Allah kabul etsinÇabuk gelen çabuk gider ,persbembeye kadar bol spor ve az yeme ile hallederiz inşallah
Ben niyetliyim iftara tartilirim inşallah
Bu arada kimin gözü değil kız hiç spor yapasim yok sürekli uyuyasim var![]()
Bir anda geldiği gibi bir anda giderlerGünaydın mutlu haftalar
cuma 79.8
pazartesi 82
S SuskunhanimCherry Mom
maalesef canım ilk defa oluyor böyle. toparlarım cumaya inşallahBaya yuksekmis canim artin. Insallah dikkat edersen cumaya huc degilse sabit gelebilirsin
inşallah canımBir anda geldiği gibi bir anda giderler![]()