Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hem kokusu güzel olur masken güzel kokar bi de bi doktordan damlat maskene virüsü dert etme dediğini duymuşlar. Bu virüsü ne ıslah edebilir ki kekik yağı etsin daha beter başımı ağırttı🤣
Tuh kotu olmus canjm. Yikayunca gecer insallah. Allahtan baska maske varmisti yaninda.

Tuh kotu olmus canjm. Yikayunca gecer insallah. Allahtan baska maske varmisti yaninda.
Ay bi de suratıma değdi yaktı yanaklarımı çok fena bir şeymiş daha da yapmam. Aynen yedek maskeyle geziyoruz artık bi de yola çıktım ya trendeyim ordan uçağa falan değişmem gerekecek

Selam kızlar.
Ben yollardayım hala 🙃
Biraz uğraya uğraya gidiyoruz. Uzun sürdü. 6 gibi annemde olurum. Sabah 1 kilo artıdayım 🙈 ama yüzüğüm parmağıma olmadı. Öyle şiştim yani :confused:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım ortim yok benim 😂 ama kendi cezamı kendim kestim. Bügün dikkatli yiyorum. Spor yapmaya vaktim olmaz belki bugün ama diğer günler ihmal etmem inşallah🤗

Bir de tartımı unuttum ben yaaa😭 başka tartı bulurum ama değişim prosedürü nasıldı acaba kaptancığım 🤔

Selam kızlar.
Ben yollardayım hala 🙃
Biraz uğraya uğraya gidiyoruz. Uzun sürdü. 6 gibi annemde olurum. Sabah 1 kilo artıdayım 🙈 ama yüzüğüm parmağıma olmadı. Öyle şiştim yani :confused:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım ortim yok benim 😂 ama kendi cezamı kendim kestim. Bügün dikkatli yiyorum. Spor yapmaya vaktim olmaz belki bugün ama diğer günler ihmal etmem inşallah🤗

Bir de tartımı unuttum ben yaaa😭 başka tartı bulurum ama değişim prosedürü nasıldı acaba kaptancığım 🤔
Bugun de takimdan uc kisi yollarda. Iyi yokculuklar canim 👋 aman dikkat yemeklere anne evinde 😉

Back
X