Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
1 simit :oha:
2 3 çatal kızartma :oha:
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 çt sürme çikolata

Ara
1 gofret :oha:

Akşam
5 yk fırında et (domates biber sarımsak Soğanla pişti)
2 kasık pilav :oha:

Resmen oruç bitti büyü gitti
Mehfam Mehfam azaydidem azaydidem
Ohalik bi menu olmus canim emojilerin beni cok guldurdu😂😂😂

Eki Görüntüle 2812462 26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2812463

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
79.8​
79.2​
64​
63.7​
64.5​
64​
77.5​
77​
74.75​
73.75​
54.5​
54.4​
62.5​
62​
70.2​
69.9​
64​
63.4​
84.7​
84​
87.9​
???​
54.1​
53.9​
71.9​
71​
95.25​
95​
68.9​
???​
75.7​
75​
59.1​
58.6​
89.6​
89.3​
73.8​
72.3​
76.4​
75.4​
78.9​
78​
Mehfam Mehfam cım hedefim 67.5🙈

Ayyy bu çarpılar nee🙈 çok üzgünüm yaa ben diyete devam ediyorum hatta yürüyüşlerimi de yapıyorum ancak yazamadım bir türlü. Neyse negatiflere odaklanmıyorum güzel olacak! Düne ait menümü yazacağım şimdi yine de!😍

canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç :rolleyes: :rolleyes:
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inan :KK43: takip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya
canm evet benim aram yok ya haftasonu ipin ucu kactı ama ben de senn gibi düşünüyorum liste ile gidince onun bocalaması olduğunu farkettim ve diyetisyen arastırması yapıyorum canım arkadaşım sorcak döncek bana gittiği biri var :KK200:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum :KK43: Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Ay çok geçmiş olsun canım işe başlar başlamaz kaptın demek kolaylıkla atlatırsın inşallah nasılsın şimdi😕

bravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyor

kaç eksiiiiii :))

bravo deryacım

şükür tabiki çok iyi :)

harika canım :)

canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç :rolleyes: :rolleyes:
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inan :KK43: takip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya

:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeli

-100 artık yok diyorsun :bicak: bravo ne diyeyim teselli etmeyeceğim canım :KK12:

ooooo maşallah canımm harikasınn :halay::halay:

:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlar

ay canım ne güzel bir annesin sen :KK74:
inşallah hayırlı neticeler alırsnız ne sınavına girdi ?

anammm :KK57: bayıltmıştır o kokuuuuu ://

aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydım :KK70: emreyi görmemen mümkün değil zatn koltuğun tepesinde zıplıyordu tüm vagon bilir bizi :KK70:

canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptın :KK36:

:işsiz::KK12:

nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canım
ama günüde tam günüymüş yani bir gün sonra kutlayın sürpriz olsun :KK45: :KK70:

hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmm :rapci:
Haftasonu kaçamak oldu maleseff haftasonu beni mahvediyor 😞 dikkat edicem mrk etmeyin.. 😘

Back
X