- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.361
Ay tanışamayan aşıklar olur ya filmlerdeAyy saka gibi ayni trende mi yolculuk yaptiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tanışamayan aşıklar olur ya filmlerdeAyy saka gibi ayni trende mi yolculuk yaptiniz![]()
Aynen yaa. Hep istedim aslibda icten ice bir kk bulusmasi. Belki birgun olurAy tanışamayan aşıklar olur ya filmlerde
![]()
Canım hangi şehirdeydi ailen?Aynen yaa. Hep istedim aslibda icten ice bir kk bulusmasi. Belki birgun olur![]()
Kaptanim bu sabah eksiye dustum bile benkızlar artı olanlardan ricamdır
düzenli spor yapsınlar bugün ve yarın ve 1 kg üstü olanlar detoks tarzı beslenmekten başka çare yok gibi
Kıız keşke alıntı yapmayaydınOhalik bi menu olmus canim emojilerin beni cok guldurdu![]()
-300 gr kadarne kadarı gitmiş :)))
Eki Görüntüle 2812462 26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2812463
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 79.8 79.2 64 63.7 64.5 64 77.5 77 74.75 73.75 54.5 54.4 62.5 62 70.2 69.9 64 63.4 84.7 84 87.9 ??? 54.1 53.9 71.9 71 95.25 95 68.9 ??? 75.7 75 59.1 58.6 89.6 89.3 73.8 72.3 76.4 75.4 78.9 78
Ayyy bu çarpılar nee26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@hawar
@belmayne
balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@whitetea
@karabiber01
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Namaria
@fitblonde
@melita09
@Cagrihilal1![]()
canm evet benim aram yok ya haftasonu ipin ucu kactı ama ben de senn gibi düşünüyorum liste ile gidince onun bocalaması olduğunu farkettim ve diyetisyen arastırması yapıyorum canım arkadaşım sorcak döncek bana gittiği biri varcanım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç![]()
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inantakip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya
geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdiCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum
Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Ay çok geçmiş olsun canım işe başlar başlamaz kaptın demek kolaylıkla atlatırsın inşallah nasılsın şimdiCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum
Haftasonu kaçamak oldu maleseff haftasonu beni mahvediyorbravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyor
kaç eksiiiiii :))
bravo deryacım
şükür tabiki çok iyi :)
harika canım :)
canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç![]()
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inantakip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya
:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeli
-100 artık yok diyorsunbravo ne diyeyim teselli etmeyeceğim canım
ooooo maşallah canımm harikasınn
:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlar
ay canım ne güzel bir annesin sen
inşallah hayırlı neticeler alırsnız ne sınavına girdi ?
anammmbayıltmıştır o kokuuuuu ://
aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydımemreyi görmemen mümkün değil zatn koltuğun tepesinde zıplıyordu tüm vagon bilir bizi
canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptın
nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canım
ama günüde tam günüymüş yani bir gün sonra kutlayın sürpriz olsun![]()
hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmm![]()
Cok geçmis olsun canım . İnsallah kolaylıkla atlatırsınCherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum
FethiyeCanım hangi şehirdeydi ailen?
Kolay gelsin ortim
Gecmis olsun canim. Peki nasil hissediyorsun kendini?Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum