Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım ya nasılsın şimdi :KK43:
Teşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorum

Ay çok geçmiş olsun canım işe başlar başlamaz kaptın demek kolaylıkla atlatırsın inşallah nasılsın şimdi😕

Cok geçmis olsun canım . İnsallah kolaylıkla atlatırsın🙏Nasıl hissediyorsun belirtileri neler?

Gecmis olsun canim. Peki nasil hissediyorsun kendini?

Valla şuan çok iyiyim aldığım takviyeler falan baya işe yaradı hafif geçiriyorum galiba :) Çok teşekkür ederim :KK200: Bu sayede hedefime bile ulaşmışım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum :KK43: Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
Canım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacak

Adanayla kola olmamış kuzu gerçi sporda var ama bakalım.. bende kaçırdım bugün kendimi durduramadım yeme isteği vardı hep haftasonu bozuyor benim rutinimi
Biliyorum canım akşam yemeseydin iyi olurdu ama bunarlar çok iştahlıyım
Birazda çıkmazın zamandır dışarıdan yemek yemiyorduk hadi olsun dedim
Kıyamam kolay gelsin ortim dışarda zor oluyor evet azönce de yazdım kuzu adana kola olmamış diye neyse sağlık olsun.. Bendede oluyor öyle malesef.
İyiyim canım sağol benimde girme fırsatım pek olmadı menümü yazdım çıktım canım etiketlemeyi yeni öğrendim etiketlerim bundan sonra😘
hawar hawar
benim günlerim biraz yoğun canım sabah evden ders öğleden sonra okulda
Ama akşamları mutlaka girmeye çalışıyorum

Teşekkür ederim, valla dün baya iyiydim hiç bişeyim yoktu ama gece ateşlendim biraz bacaklarımda başımda ağrı oldu ama açıkcası getirilen ilacı içmek istemedim aynı ilacı sabah 8 tane akşam 8 tane diyor çok fazla. Ağrı kesici ateş düşürücü içtim ağrılarım ateşim gitti. Sabah limonlu sirkeli su, sabah akşam c vitamini takviye, günde bi kere d vitamini takviye ve bal polen bir tatlı kaşığı yiyorum. Şuan yine çok iyiyim tüm belirtiler geçti gitti :) Ama yinede bedenimi zorlamamak adına spor vs yapmayayım dedim dinleniyorum
Çok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam eder

cok sükür canım daha da iyi olursun inşallah dikkat et kendine :KK200:

Ay vallahi öyle olmuş yaa ama çok karşılaşmak isterdim😂neyse artık benim yolum yine düşer oralara🤣
Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha :KK12:

Kıız keşke alıntı yapmayaydın :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz:
:rolleyes:ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda :bicak:
güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah :KK200:
aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşan muhursuzpusula muhursuzpusula ama pamuk Mehfam Mehfam a dönüyor :D
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben bu haftalık spordan izin almak istiyorum :KK43: Dün test oldum covid pozitif çıktı o yüzden pek spor yapabilecek gibi dğeilim
:( canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah
canm evet benim aram yok ya haftasonu ipin ucu kactı ama ben de senn gibi düşünüyorum liste ile gidince onun bocalaması olduğunu farkettim ve diyetisyen arastırması yapıyorum canım arkadaşım sorcak döncek bana gittiği biri var :KK200:
umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim :KK74:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım epilasyona giriştim ara vere vere yapıyorum 😆😆😆 bitince listeyi hazırlıcam 😘😘😘
tmm canım :) kolayy gelsinnn :)
Tam sporu bitirdim kizim uyandi 👍 simdi emzirip sakinlestirip dus ve yemek hazirlama zamani💃💃
oyy aferinn onaaaaa :)
Aslında gofret ve çikolata dışındakiler çok abartı cıss değil canım ama birkaç gün ödem tuttururlar vucuduna :KK43:
alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstüne :D:D belki başka görmeyenler vardır :D ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem

Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha :KK12:

:rolleyes:ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda :bicak:

güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah :KK200:

aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşan muhursuzpusula muhursuzpusula ama pamuk Mehfam Mehfam a dönüyor :KK70:

:KK43: canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah

umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim :KK74:

tmm canım :) kolayy gelsinnn :)

oyy aferinn onaaaaa :)

alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstüne :KK70::KK70: belki başka görmeyenler vardır :KK70: ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem
Oy oy kaptanım neden olmasın🤩🤩🤩

Tebrikler 5. takım 8 haftayı daha geride bıraktık :21:
8 hafta boyunca nota almadık :KK71:

İLK İKİ ETAP SONRASI İYİ AÇILDIK DERECE ALDIKK :sampiyon::sampiyon:

711.etap DERECE YOK :(
712.Etap DERECE YOK :(
713.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
714.ETap BİRİNCİYİZ
715.Etap İKİNCİYİZ
716.Etap BİRİNCİYİZ
717.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
718.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

719.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

SIRA 48. ETAPTA VAR MISIN TÜM ETABI DERECESİZ KAPATMAMAYA ????

47.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM
716.Etap=>%0,109=>1.NOTA
719.Etap=>ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

6. TAKIM

9. TAKIM

10.TAKIM
717.ETAP => %0,107 => 1.NOTA
719.ETAP=>%0,197=>1.SARI KART

13. TAKIM
713.ETAP => %-0.168 => 1.NOTA
714.ETAP => %0,120=> 1.SARI KART
715.Etap =>ETAP BİRİNCİSİ =>SARI KART SİLİNDİ

716.Etap =>%0,085=>1.NOTA
718.Etap => %0,124=>1.SARI KART

SONUÇ :
47.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 9.takım 47.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.

Canım geçmiş olsun inşallah hafif geçirsin sakin evi havalandırken camları tek tek aç Kovit hastalarının maruz kalmaması gerekiyor Bol su ve beslenme ve ilaçların canım düzenli olacak
Evet ara ara evin camlarını açıp havalandırıyoruz özellikle yattığım odayı sabah kalkar kalkmaz açtım havalandırdım
muhursuzpusula muhursuzpusula çok geçmiş olsun canım hafif geçirmene sevindim 😍
:KK200:
Sevindim canimbiyi hissetmene 👍
:KK200:
Çok çok geçmiş olsun canım umarım böyle hafif devam eder
İnşallah :KK200:
:KK43: canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah

İnşallah kaptanım, şuan birşeyim yok gayet iyi hissediyorum kendimi ;)

Back
X