Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım💜🤗 hamd olsun bugün daha iyiydik.Menulerime et ve baklagil ekledim B12 olsun diye.ise yaradı ya da psikolojik oldu bilmiyorum.
Sen nasılsın?🥰

İftar geç vakte kaldığından sahura açıklamıştım canim.yemis olmak için yedim🙈

Canım dün iftar vakti benimkiler kızılca kıyameti koparinca unuttum tartilmayi.Sabah +400dum😔 iftar geç olduğu için olabilir(inşallah) .yarın tekrar tartilip yazarım insallah
Daha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissin 👍
Ben iyiyim canim. Bugun sukurler oldun azicik da olsa gunes yuzunu gosterdi bize 🌞🌞

Daha iyi hissetmene sevindim canim. Yemekle direk ilgisi olabilir, iyi yapmissin 👍
Ben iyiyim canim. Bugun sukurler oldun azicik da olsa gunes yuzunu gosterdi bize 🌞🌞
Ohh miss ☀️☀️☀️☀️☀️☀️ cumartesiye kadar kapalı burası😔
Afiyet olsun canim.Masallah tabatalar da yapilmis harikasin 🧿
Saat 23.30 sonrası başladım🙈 gün içinde vakit bulamayınca😔 8dk lik olana iyice alışmışım zorlanmadım ama diğeri hala zorluyor

bu kız if e başladııııııı :KK73::KK73::KK73::KK73:

dün akşam yemeğimi yedim kahvaltı 11 de :KK24:
çayın yanına eşime kuruyemiş koymuştum unutup aldım ağzıma bir fındık sonra aaaa dedim geri çıkardım :D eşimde diyor ki nolduu bozuk muuuuuu :D :D etkiliymiş bu iş akşamlarımı önledikten sonra zatenn bana fayda edecektir :)

Sokaga çıkamasam da balkona çiçeklerin arasına minder atıp piknik yaptırıyordum çocuklara😭😭😭
Hafta sonuna da plan yapmıştım ilk kez ama yalan oldu😭😭😭😭😭😭
yaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yani :( sonumuz hayır olsun inşallah

Back
X