Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya arkadaşlar ben size şimdi bir şey söylemek istiyorum yani söyliyeyim ki biraz da olsa rahatlayayım😢ben o geçirdiğim kötü haftadan beri toparlayamadım kendimi bi geçen hafta ama yeğenimin doüum gününden sonra açıldı boğazım hunharca yedim yine kilom baya arttı evet hepsi yağdan değil çoğu ödem ama kendimi durduramamak tutamamak beni sinirlendiriyor. Sürekli kafamda dönüyor nasıl yaptım bu hatayı tekrar nasıl aldım kilo şimdi ne yapacaksın diye düşünüyorum. Geceleri uykumdan uyanıp bunları düşünüp geri uyuyamıyorum. Bir şeyler yiyorum pişman olup ağlıyorum. Az önce erkenden diyetisyene gitmek istediğimi söyledim babama cuma günü annemle gidecektik niye beklemiyorsun dedi olay patlak verdi. Ben anlattım ağlamaya başladım onları da sıkıntıya soktum. Yapmak istediğinde yapıyorsun iradelisin niye kendini yapamıyorum diyip şartlandırıyorsun diyorlar haklı olarak ama benim asıl sorunum bu düşüncelerle boğuşmak tabi kilo artışımı da çok kafaya takıyorum o ayrı ama dediğim gibi asıl o düşünceler beni sinirlendiriyor. Bir şeyler yiyorum ama gizli gizli sanki yemem yasakmış gibi kimse beni görmesin diye uğraşıyorum bunu neden yapıyorum mesela anlam veremiyorum kendime düşündükçe deliriyorum galiba😔😔

Zeynep'cim canım yalnız değilsin biliyorsun buradaki herkes bunları yaşamıştır ve sen çok çok şanslısın başında müdahale ediyorsun başında anlıyorsun bir şeylerin yanlış gittiğini böyle olmaması gerektiğini. ama sakın kendine baskı yapma 3 4 kg yi geri almadın o kilodan başlamışsın gibi düşün lütfen önemli bir kilo değil ben izinden +13 14 kg ile döndüm onları verdim üstüne 9 kg daha verdim mezun oldum ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi :KK53:
okudum güzel kararlar almazsın kızlarda ne güzel yazmışlar sağolsunlar tekrar üstünden geçmeyeceğim canın sıkıldığında öyle bir atak geldiğinde sen bize yaz 7 24 açığız :D

Canım bi iyiyim bi kötüyüm 😕 dün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım 🤗🤗
ay hadi ya ben çokta düzelmiştir diyordum :( ne bu kadar seni kötü etkiledi acaba ya
d vitamini düşük olanlar ağır geçiriyor diyorlar düşük olabilir mi acaba canım ? baktırmış mıydın hiç ?

bende iyiyim canım istanbuldaydık ya dün evime geldim yavaş yavaş dinlenme sakinlik moduna geçtim özlemişim valla :)

Zeynep'cim canım yalnız değilsin biliyorsun buradaki herkes bunları yaşamıştır ve sen çok çok şanslısın başında müdahale ediyorsun başında anlıyorsun bir şeylerin yanlış gittiğini böyle olmaması gerektiğini. ama sakın kendine baskı yapma 3 4 kg yi geri almadın o kilodan başlamışsın gibi düşün lütfen önemli bir kilo değil ben izinden +13 14 kg ile döndüm onları verdim üstüne 9 kg daha verdim mezun oldum ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi :KK53:
okudum güzel kararlar almazsın kızlarda ne güzel yazmışlar sağolsunlar tekrar üstünden geçmeyeceğim canın sıkıldığında öyle bir atak geldiğinde sen bize yaz 7 24 açığız :KK70:
Çok teşekkür ederim kaptanım artık cumadan itibaren izinli de olsam kilomu tartı fotosuyla beraber paylaşıp düzene oturtacağım ve izine ayrıldığım kiloma gelip asıl listeye girdiğimde hededimi tutturmadan çıkmayacağım buralardan🤗🤗🤗💃💃

5.TAKIMMM SPORRR YAPIYORRRRRR

:spor::spor::spor::spor::spor:

KATILIM ŞARTTTTTT :sopa: :)

1617173567743.webp

Çok teşekkür ederim kaptanım artık cumadan itibaren izinli de olsam kilomu tartı fotosuyla beraber paylaşıp düzene oturtacağım ve izine ayrıldığım kiloma gelip asıl listeye girdiğimde hededimi tutturmadan çıkmayacağım buralardan🤗🤗🤗💃💃
canım aynen cuma günü net kilonu görelim ve kendimize bir plan yapalım x haftada listeye gireceğiz diye ...
listeye girdikten sonra kendini arkadaşların için el mecbur tutarsın yadaaaa :KK11: yine tutarsın :KK53: :) seve seve :)))

canım aynen cuma günü net kilonu görelim ve kendimize bir plan yapalım x haftada listeye gireceğiz diye ...
listeye girdikten sonra kendini arkadaşların için el mecbur tutarsın yadaaaa :KK11: yine tutarsın :KK53: :) seve seve :)))
Artık kaptanım seve seve tutarım çünkü görünüşümden memnun değilim😔😂

ay hadi ya ben çokta düzelmiştir diyordum :KK43: ne bu kadar seni kötü etkiledi acaba ya
d vitamini düşük olanlar ağır geçiriyor diyorlar düşük olabilir mi acaba canım ? baktırmış mıydın hiç ?

bende iyiyim canım istanbuldaydık ya dün evime geldim yavaş yavaş dinlenme sakinlik moduna geçtim özlemişim valla :)
Aaa ben de seni kınadan sonra döndün sanıyordum baya kalmışsın. D vit b12 falan hep düşük çıkar benim. Hiç yükeldiğini görmedim. Uykusuzluk falan bağışıklığımı düşürmüş galiba bilmiyorum. Benden sonra hastalananlar benden çabuk toparladı :))

Günaydınlaaar
Tebrikler 5. takım 8 haftayı daha geride bıraktık :21:
8 hafta boyunca nota almadık :KK71:

İLK İKİ ETAP SONRASI İYİ AÇILDIK DERECE ALDIKK :sampiyon::sampiyon:

711.etap DERECE YOK :KK43:
712.Etap DERECE YOK :KK43:
713.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
714.ETap BİRİNCİYİZ
715.Etap İKİNCİYİZ
716.Etap BİRİNCİYİZ
717.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
718.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

719.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

SIRA 48. ETAPTA VAR MISIN TÜM ETABI DERECESİZ KAPATMAMAYA ????

Nee güzel kaptanım genelde derece yapmışız tebrikler 5. Takımın güzel hatunları.

bu kız if e başladııııııı :KK73::KK73::KK73::KK73:

dün akşam yemeğimi yedim kahvaltı 11 de :KK24:
çayın yanına eşime kuruyemiş koymuştum unutup aldım ağzıma bir fındık sonra aaaa dedim geri çıkardım :KK70: eşimde diyor ki nolduu bozuk muuuuuu :KK70: :KK70: etkiliymiş bu iş akşamlarımı önledikten sonra zatenn bana fayda edecektir :)
Bende if yapıyorum canım :) gece yatarken mide baya rahat oluyor. Alıştım gibi. Hem ramazanda kolaylık olur 😄

bu kız if e başladııııııı :KK73::KK73::KK73::KK73:

dün akşam yemeğimi yedim kahvaltı 11 de :KK24:
çayın yanına eşime kuruyemiş koymuştum unutup aldım ağzıma bir fındık sonra aaaa dedim geri çıkardım :KK70: eşimde diyor ki nolduu bozuk muuuuuu :KK70: :KK70: etkiliymiş bu iş akşamlarımı önledikten sonra zatenn bana fayda edecektir :)
Bilmeden yiyince oruc bozulmuyor if bozuluyor 🤣🤣 bende bazen yemegin tuzuna falan bakıyorum hemen agzimi yikiyorum aman bzulmasin diye dilimi falan siliyorum 🙈🙈

Back
X