Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo 4 saat mi off bayıldım buna🤭 ona göre de akşamı erken kapatırım ancak şimdi hatırladım yarın niyetlenecektim🙈 yatayım en iyisi🤭
Yemekte sıvı tüketimi yasak ama ben sahurda kahvemi içsem olur mu omletin yanında?
Türk kahvesi içebilirsin canım. Akşam yemeği en erken 17:00 en geç 19:00 olacak canım ama oruç tutacaksan mecburen iftara göre ayarlayacaksın
Anka Anka " Fatmagül'ün suçu ne?"
Fatmagül'ün abisinin repliği, bı dönem çok meşhurdu😅
Ay tamam ben de hatırladım şimdi geçen hastayken TV de izlicek bişey bulamadım da izlemiştim:D
Yesilcayin içine toz zencefil ya da zerdeçal okudum,onu ekleyeceğim farkli farklı yaparım artık😅yeşil çayı limon kabuklarıyla demliyorum,tadı daha güzel oluyor zaten🤭 bu arada WhatsApp tan yazdim
Olur canım öyle de olur

M monarosaa ortim nasılsın günün nasıl geçti
Benim 8:30 dan 15:10 kadar dersim vardı sonra kızımı kursa bıraktım yürüdüm 40 dk tempolu sonra oğlumu bakıcıdan kızıda kurstan alıp eve geldim
Yemek falan pişirdim
Oğlanı akşam uykusuna uyuttuktan sonra 30 dk kardio yaptım
Şimdi uyku moduna geçtim çünkü yarında çok dersim var
Sen neler yaptın, nasılsın , günün nasıl geçti ?
İyiyim canım sen nasılsın yoğun bigün olmuş.. Ben evdeydim kızımla hava soğuk pek çıkmak istemedik.. Kahvaltı ortalığı topla kızımla oyun oynamaca, spor yaptık beraber.. Sonra yemek derdi akşam üstüde azcık parka çıktık hava alalım Diye öyle geçti.. Bugün hep yemek yiyesim vardı cumaya da az kaldı bakalım.. Kötü olmaz inşallah hedef tutar spor yapmaya çalışıyorum ama kaçamak oldu bugünn işte..

31 mart
Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Peynir cok az
Yarim yumurtali ekmek
2 catal ayva receli
Cay

Arada
Nescafe
2 hanim eli biskuvi ben artik bogazimi tutamiyorum cildiricam evde bole seyleri cok almiyorum cocuklara yeticek kadr oyuzden yemiyodum ama burda cok zor 🙈
2 hurma
4 findik
2 kuru kaysi

Aksm yemegi yok

Arada
Cay
1 bardak kadar cilekli muzlu muhallebi
🙈🙈🙈

Su 1.5 lt
1 bardak aclik otu
1 form cay
Spor yok

Ne kadar cok mazeret uretim ne kadr cok aciklamaya yapiyorum size gercekten beni dinlemekten mazeretlerimi okumaktan skldnz bliyorum ama burasi olmas ben cokdan ipin ucunu kacirmistim eminim😓
Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 @Mehfam
Hepimizin dönem dönem oluyor canm üzülme toparlarsın inşaAllah :KK19:

Türk kahvesi içebilirsin canım. Akşam yemeği en erken 17:00 en geç 19:00 olacak canım ama oruç tutacaksan mecburen iftara göre ayarlayacaksın

Ay tamam ben de hatırladım şimdi geçen hastayken TV de izlicek bişey bulamadım da izlemiştim:KK70:

Olur canım öyle de olur
S Suskunhanim
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin ,
bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin
Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin
Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin?
:ıslık::ıslık::ıslık:
:D :D :D

Back
X