- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.621
ayy ne güzel yeşillik kapalı hava afiyet olun canımGünaydın kızlar. Kahveye buyrun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel yeşillik kapalı hava afiyet olun canımGünaydın kızlar. Kahveye buyrun![]()
günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Günaydın canım nasılsın nası gidiyor çalışmalarGünaydın kızlar. Kahveye buyrun![]()
Günaydın kızlar nasılsınız tartıya son 1 nasıl durumlar
Dün sabah sabittim bu gün artıyımNohut sisirir canim ama cumaya odemi kalmaz onun bide detoksu caktinmı eksiye düsersin insallah![]()
Sadece yürüyüş yapabildimSpor yaptın mı bu hafta canım
Dun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.
ondandır canım vücudun artık spora alıştı zıplamaya flaan onlar nabzı çok arttırıyor yürüyüş okadar etki etmemiştirSadece yürüyüş yapabildimEksilerdeyim artı gelmem ama hızlanamadım bir türlü
Belki yarına şişlik giderse güzel eksi gelebilir
Ah ah nerdecok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))
Bilmiyordum canım,Ramazan'a bı şey kalmadı zaten, yapacak bir şey yokCanım aslında Ahmet Apa seviyeleri yaparken orucu tavsiye etmiyor. O yüzden çok bilgim yok oruç tutarken nasıl olur sahurdan sonra yatılır mı yatılmaz mı. Oruçta bir niyet var o niyetle ilahi gücün yardımıyla tutuluyor oysa ki seviyelerin amacı kendi iradeni geliştirmek diyor. :))
canım yeşil çay iç bugünDun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.
selamm canımmGünaydın hanımlar
Sabah kızımı okula bırakıp sahile geçtim 45 dakika 15dksı hızlı tempo yürüyüş 30dk sı koşu olarak yaptımbirde yağmura yakalandım
kendi kendi romantizm oldu
şaka bir yana gerçekten çoookkk iyi geldi valla taktım kulaklığımı çıktım sahil havası ,müzik, yağmur , koşu oohhh missss
eve gelince de bölgesellerimi yaptm , duş + kahvaltı olayı sonrası kahvemi alıp geldim bakalım neler yapıyorsunuz
![]()
dünkü menüden sonra normal canım pilav nohut gözleme bunlar artı yazarDün sabah sabittim bu gün artıyım![]()
Benim de pzts çok güzel idi -800 idi ama sonra orda durdu kaldı tartı 3gündürselamm canımm
harikasınnn almışsın temiz havayı şahane
Bende if de 2. günü başarı ile tamamladım 17 saat oldu -600 geldi bile
akşam yine spor yaparım gündüz evde cocukla olmuyor işlerim oluyor
regli haftan olmasına rağmen böyle ise çok iyi canım tartıya çok takılma o halde bir anda düşecektir ben regli haftamda ödem atıcı bir şey içmezsem +1 2 oluyorum :/Benim de pzts çok güzel idi -800 idi ama sonra orda durdu kaldı tartı 3gündürgerçi benim regl gün de geldi aslında onu düşününce bu kadar eksiye geçip sabit kalması bile zaten spor sayesinde anca olmuştur çünkü yarın yada cumartesi regl olucam ben
tam regl beklerken yani en şiş halim ile tartılıyor olmama gerekiyor bu durumda kötü diil galiba ama yinede yarına inşlh bir kaç yüz grm daha gitmiş olur. Regl şişliğine rağmen -1kilo ve onun üstü çok güzel olur inşlh inşlh inşlh
![]()
olur canım sen devam edersen o durgunluk eksiye dönecek inşallahAh ah nerdehala ibre oynamıyor, regl falan da değilim, cildiriciimm
Bilmiyordum canım,Ramazan'a bı şey kalmadı zaten, yapacak bir şey yokuyumadım, ramazanda da uyumam sahur sonrası.bir ders boslugum var şimdi gidip az yatan
![]()