Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ay verdim gitti 😍
Allahtan kahvenin cayin kalorisi yok bi de o olsaydi ne yapardik biz. Hemen geliyoruz 🤣🤣
Ya valla ya. Kahveyi yaratan rabbime şükürler olsun 😂😂
Oh oh afiyet olsun🤗🤗
Teşekkür ederim kuzu 🤗🤗
Oooo keyif 10 numara 🤩🤩🤩
Afiyet olsun canım 🤗 hakettin sen bu keyifleri 😘😘
Teşekkür edrim kaptancığım. Çok iyi geldi şükür 😍🤗
ayy ne güzel yeşillik kapalı hava afiyet olun canım :KK36:
Oyyy kuzu. 😍 Birlikte olsun inşallah 😘
Günaydın canım nasılsın nası gidiyor çalışmalar
Günaydın canım 😍
İyi gidiyor çok şükür. Baya güzel çalışıyorum. İnşallah sonuç da güzel olur ❤️🤗

olur canım sen devam edersen o durgunluk eksiye dönecek inşallah
El mi yaman bey mi yaman, yaglarima meydan okuyorum😂en son açlık orucu yaparim olmadı🤭😂😂
Kaptanım hazır ol bu hafta artı gelebilirm
Ve neden bilmiyorum depresyonda değilim ayarlarım bozuldu :oha: :KK70: :skandal:
Hah işte depresyonuna da nazar ettik gördün mü🤭

:olamaz: pek ışık yok gibi
Yok yok şaka yapıyorlardır
Dimii kızlaaar yarın eksi göreceğiz
Bu arada kaptanım beni tekrar takıma alsana spor yapamıyorum ama son kalan 5 kiloyu da ara vermeden vereyim gitsin
Günaydın hanımlar :KK36:
Sabah kızımı okula bırakıp sahile geçtim 45 dakika 15dksı hızlı tempo yürüyüş 30dk sı koşu olarak yaptım 🏃‍♀️ birde yağmura yakalandım 😂 kendi kendi romantizm oldu :-) şaka bir yana gerçekten çoookkk iyi geldi valla taktım kulaklığımı çıktım sahil havası ,müzik, yağmur , koşu oohhh missss :KK36::KK36::KK75: eve gelince de bölgesellerimi yaptm , duş + kahvaltı olayı sonrası kahvemi alıp geldim bakalım neler yapıyorsunuz :kahve:
Ohh ohhh canım 69 u ucundan görecekmiyiz bu hafta

Bu arada kaptanım beni tekrar takıma alsana spor yapamıyorum ama son kalan 5 kiloyu da ara vermeden vereyim gitsin

Alayım canım
Ama hedef min yüzde 10 ya -5 den biraz fazla çıkıyor hedef 64 demeliyiz uyarmı
Sonra mezuniyeti min yüzde 90 la 64.8 de yapabiliriz

Allahtan kahvenin cayin kalorisi yok bi de o olsaydi ne yapardik biz. Hemen geliyoruz 🤣🤣
Kesin ömür boyu obez kalırdık :KK70:
regli haftan olmasına rağmen böyle ise çok iyi canım tartıya çok takılma o halde bir anda düşecektir ben regli haftamda ödem atıcı bir şey içmezsem +1 2 oluyorum :/
🥰 evet canım inşlh haftaya çok güzel bir düşüş gelir 🙏 şuan regleye rağmen -800 üm bakalım🙄 yarına inşlh 100- 200 daha gider 🙏

Ahaaa haaaaa... :KK70: kız ne 69 u :KK70: 69 mu :KK53: 2-3hafta sonrası için koyduğum hefef idi canım O😂 bir hafta da 4-5 kilo veremezdim yani bu 1nisan şakasımı bana :KK70: 72yi görme umudu ile...

Yaaa ben bu msji nasil gormedim🙈🙈 bende ne guzel azimle sonuna getirirdim🙈🙈 ozman ikimizimde musayit oldugu bi zamanda ayni anda baslayalim 6. Gunune kadar beraber yapalim ben 4. Gun biraktigim icin tekrar yapablirim😂 baktik gzel gidiyo motiveyiz 13. Gune kadar devam ne dersin😍 ramazandan 1 2 hafta once baslayalim mesela🥰
Artık çok geç Didoşum :110: Ben diyetisyene başladım ve bana yeni liste verdi. İstersen sana da yollayayım birlikte yapalım :KK37: Bu sefer diyetisyeni bırakmayacağım. Dünyanın parasını verdim biraz da canım yansın diye:KK70::KK70::KK70:Verdiği listeyi de beğendim.
Mesela akşamları zorlanıyorum deyince bana fırında yağsız pancar cipsi, patates cipsi, havuç-salatalık stick verdi. Yoğurtlu değişik soslar hazırla kendine batır batır ye dedi. O kadar iyi geldi ki... Valla hiç abur cubur aramıyorum cips ve stick olayına bayıldım.
He tabii bizim yaptığımız süpersonic diyetlere göre belki biraz daha yavaş kilo veririm ama olsun, sağlıkla vereyim kalıcı olsun kafasına girdim iyice....:cool:

Alayım canım
Ama hedef min yüzde 10 ya -5 den biraz fazla çıkıyor hedef 64 demeliyiz uyarmı
Sonra mezuniyeti min yüzde 90 la 64.8 de yapabiliriz
Olur canım zaten aklımda ki hedef 65 falan o yüzden sıkıntı olmaz bu hafta 1 kilo daha gitti sayılır. Eğer buraya devam etmezsem Bi günden bişey olmaz mantığıyla geçecek günler
Kesin ömür boyu obez kalırdık :KK70:

🥰 evet canım inşlh haftaya çok güzel bir düşüş gelir 🙏 şuan regleye rağmen -800 üm bakalım🙄 yarına inşlh 100- 200 daha gider 🙏

Ahaaa haaaaa... :KK70: kız ne 69 u :KK70: 69 mu :KK53: 2-3hafta sonrası için koyduğum hefef idi canım O😂 bir hafta da 4-5 kilo veremezdim yani bu 1nisan şakasımı bana :KK70: 72yi görme umudu ile...
Yaa sen pazartesi - 800 diyince ben bu hafta 2kilo üstü gider diye düşünmüştüm. Geç olsunda güç olmasın canım

Dun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.
Yanına bişeyler alcaktın cnm 😔olsun güzel bir günse sorun değil 🤗

canım yeşil çay iç bugün
yanına birşeyler alacaktın alamadın mı ?
Aldim da doymadim ☹️ Regli oncesiyim ondan mi bilmiyorum. Doymuyorum iki gundur. Cumaya arti gelirsem izne cikayim canim. Galiba cok erken basladim. Bebis bi 6 aylik olsun ek gidaya baslasin yine gelirim

Diyetisyene gittim daha önceden denediğim ve memnun kaldığım ketojenik beslenme verdi tekrar ramazana kadar onunla gideceğim sonra ramazan menüsü🤗🤗annemi de götürdüm o da başlıyor yarın bakalım. Doktorun yanında bu kilo aldığı için ağlıyor bizi de üzüyor moralimizi bozuyor dedi ve diyetisyenim beni o kadar iyi tanımış ki anneme dönüp ağlamakta haklı dedi çünkü kilo almak istemiyor kilo verdikçe mutlu olan kızınız var kilo aldıkça mutsuzlaşabilir dedi🤣🤣

Diyetisyene gittim daha önceden denediğim ve memnun kaldığım ketojenik beslenme verdi tekrar ramazana kadar onunla gideceğim sonra ramazan menüsü🤗🤗annemi de götürdüm o da başlıyor yarın bakalım. Doktorun yanında bu kilo aldığı için ağlıyor bizi de üzüyor moralimizi bozuyor dedi ve diyetisyenim beni o kadar iyi tanımış ki anneme dönüp ağlamakta haklı dedi çünkü kilo almak istemiyor kilo verdikçe mutlu olan kızınız var kilo aldıkça mutsuzlaşabilir dedi🤣🤣
Hadi bakalım canım hayırlı olsun 🤗
Annene de mi aynı listeyi verdi cnm?
Ramazanda ne önerdi bize de örnek versene 🤗🤗😘😘😍😍

Hadi bakalım canım hayırlı olsun 🤗
Annene de mi aynı listeyi verdi cnm?
Ramazanda ne önerdi bize de örnek versene 🤗🤗😘😘😍😍
Yok anneme klasik 2 ana 1 ara öğün verdi ramazana kadar kolaylık olsun diye annem keto beslenemez😂😂listeyi ramazan listesi olarak verdi zaten şimdiden uygulasın alışsın diye birazdan paylaşırım listeyi🤗🤗

Olur canım zaten aklımda ki hedef 65 falan o yüzden sıkıntı olmaz bu hafta 1 kilo daha gitti sayılır. Eğer buraya devam etmezsem Bi günden bişey olmaz mantığıyla geçecek günler

Yaa sen pazartesi - 800 diyince ben bu hafta 2kilo üstü gider diye düşünmüştüm. Geç olsunda güç olmasın canım
Regli haftam olduğunu hesaba katmayınca bende 1.5 hedef koymuştum kendime 🙄 ama yarın tam reglin gelmesine bekler iken en şiş günüm de tartılıcam onun için -1 i öpüp başıma koyarım bu şişlik ile 😒

Back
X