Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:( Çokta dikkat ediyorum yediklerime neden böyle bilmiyorum
Ahh canim kelin ilaci olsa basina surer hesabi. Bir ay olacak hala 73 u goremedim ☹️ Zamaninda cok farkli diyetler yaptim dukan, isvec, keto... acaba metabolizmami cok mu yavaslattim diye dusunuyorum.

29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE29 mart31 mart3 nisansonuç
blonde ambition blonde ambition 4+63+4+5+7
belmayne belmayne ----- 1
Amor-a Amor-a -----------
balpamuk balpamuk -------------
S Suskunhanim 1 1
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 6 1
melita09 melita09 ------------
azaydidem azaydidem -----------
yarimuhendis yarimuhendis ----- 1
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+6
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 6-------
Begonya2 Begonya2 -------------
Mathilda03 Mathilda03 ------------
muhursuzpusula muhursuzpusula 1 🆓
@whitetea------------
@olvidos 1-----
@karabiber01 🆓 🆓
KumsalveDeniz KumsalveDeniz 1------
@Just a perfect day-----------
M monarosaa ------ 2
Mathildablue Mathildablue 4 4
Namaria Namaria 1 1
hawar hawar 1 1+6
ummhnisa ummhnisa -----------
C Cagrihilal1 4+51
Cherry Mom Cherry Mom 🆓 1+3

İnşallah en kısa zamanda olumlu süper haberler alırsın :KK200:
Insallah canim sagolasin 😘
canım napıyosun tartıldın mı ne zaman dönüş :KK68:
mülakat sonucu ne zaman açıklanıyor 🤗
Tartildim canim asayis berkemal 😂👍👍

Kesin bi tarih yok canim nisan sonu mayis basi gibi bi beklenti var. Benimde 18 nisanda yds var onu bi atlatayim bi de memlekete gitme durumu o arada o da belli olur gidip gitmeyecegimiz. Ona gore donerim insallah. Nasil gidiyor kilo verme kusum?

Insallah canim sagolasin 😘

Tartildim canim asayis berkemal 😂👍👍

Kesin bi tarih yok canim nisan sonu mayis basi gibi bi beklenti var. Benimde 18 nisanda yds var onu bi atlatayim bi de memlekete gitme durumu o arada o da belli olur gidip gitmeyecegimiz. Ona gore donerim insallah. Nasil gidiyor kilo verme kusum?
tamamdır 😉 bu sabah 62.0 dım cnm yarına sabit gelsem 500 gr da bu hafta gitmiş olacak 🤗 10 gün sonra biraz hızlanmak istiyorum Ramazanda :) bayrama 58 olmak istiyorum :rolleyes: sen?

blonde ambition blonde ambition kuşum sporlarına hayranım valla maşallah :KK68::nazar:, spor salonunda hoca filan mısın :KK74:
:KK60:sağol canm malesef değilim ve keşke olsa imişim hem çok seviyorum hemde hep fit olurdum canm ama spora ara ara vermelerim dışında spor hayatımda sürekli spor var canm ve 10 yıldır fitnes,plates,zumba,latin dansları hepsinin kurslana gittim , çok profesyonel hocalar ile güzel gruplar ile hep çalştım ve ilerledim ondan bilinçli ve düzei yapıyorum ve çok seviyorum. Alt yapı var , kondisyon yüksek onun için tekrar başlaynca 10günde hemen böyle eski performanslarıma geri dönüyorum. 5 kilo daha vereyim tekrar danslara filan da başlıycam ama geçen yıl danslara giderken 62 kilo idim ve platesden dolayı da çok sıkıydım herkes 57kilo filanmısın diyordu hatta 60diyince şaşıyorlardı canm onun öncesinde de 2019 da 60.0 kilo ile gidiyordum onun için şimdi çok utanıyorum ve sefer bu kilolarla beni görmesinler diye gidemiyorum şuanda :KK61: 67filan olsam bari de 5-6 kilo geri almış filan sanarlar beni abartılı olmaz bari ozaman fazla utanmadan başlayabilirim diyorum. :KK42:

tamamdır 😉 bu sabah 62.0 dım cnm yarına sabit gelsem 500 gr da bu hafta gitmiş olacak 🤗 10 gün sonra biraz hızlanmak istiyorum Ramazanda :) bayrama 58 olmak istiyorum :rolleyes: sen?
Masallah canim süpersin. Benim surpriz olsun dönüşüm az action yasatayim 😂😂

:KK60:sağol canm malesef değilim ve keşke olsa imişim hem çok seviyorum hemde hep fit olurdum canm ama spora ara ara vermelerim dışında spor hayatımda sürekli spor var canm ve 10 yıldır fitnes,plates,zumba,latin dansları hepsinin kurslana gittim , çok profesyonel hocalar ile güzel gruplar ile hep çalştım ve ilerledim ondan bilinçli ve düzei yapıyorum ve çok seviyorum. Alt yapı var , kondisyon yüksek onun için tekrar başlaynca 10günde hemen böyle eski performanslarıma geri dönüyorum. 5 kilo daha vereyim tekrar danslara filan da başlıycam ama geçen yıl danslara giderken 62 kilo idim ve platesden dolayı da çok sıkıydım herkes 57kilo filanmısın diyordu hatta 60diyince şaşıyorlardı canm onun öncesinde de 2019 da 60.0 kilo ile gidiyordum onun için şimdi çok utanıyorum ve sefer bu kilolarla beni görmesinler diye gidemiyorum şuanda :KK61: 67filan olsam bari de 5-6 kilo geri almış filan sanarlar beni abartılı olmaz bari ozaman fazla utanmadan başlayabilirim diyorum. :KK42:
Belli belliii :rolleyes:
Canım niye utanacaksın ki, arkadşların sonuçta,onlardan da destek alarak ilerlesen daha güzel olmaz mı ;)

:KK43: Çokta dikkat ediyorum yediklerime neden böyle bilmiyorum
Belki vucut direnç yapmıştır canm birden düşersin merak etme 😉👍
Belli belliii :rolleyes:
Canım niye utanacaksın ki, arkadşların sonuçta,onlardan da destek alarak ilerlesen daha güzel olmaz mı :KK66:
Antröner arkadaşlarmdan yardm alıyorm kilo alınca , fitness hocası ve antrenör arkadaşlarmdan utanmam ve destek alırım ama dans arkadaşlarımdan utanırım valla 😂 bu kilo ile latin dans yaptığımı düşünmek bile istemiyorum 😂 tabi eski kiloma dönene kadar da beklemiycem ama en azından vucudum biraz toparlanıp kendine gelsin , daha ince ve sıkı olsun, bir tık daha zayıf filan olayım bari ozaman giderim kendimi daha iyi hissederim o şekilde. Ben de malesef bu kilo konuda takıntı var yaaa... Şimdilik evde ekipmanlarım ile düzenli yaptıklarım yeter zaten 😉

Belki vucut direnç yapmıştır canm birden düşersin merak etme 😉👍

Antröner arkadaşlarmdan yardm alıyorm kilo alınca , fitness hocası ve antrenör arkadaşlarmdan utanmam ve destek alırım ama dans arkadaşlarımdan utanırım valla 😂 bu kilo ile latin dans yaptığımı düşünmek bile istemiyorum 😂 tabi eski kiloma dönene kadar da beklemiycem ama en azından vucudum biraz toparlanıp kendine gelsin , daha ince ve sıkı olsun, bir tık daha zayıf filan olayım bari ozaman giderim kendimi daha iyi hissederim o şekilde. Ben de malesef bu kilo konuda takıntı var yaaa... Şimdilik evde ekipmanlarım ile düzenli yaptıklarım yeter zaten 😉
Canım göz altlarım bile şiş şiş sporumu yaptım bir bardak kefir içeceğim yarın çok yogun olucam :( off

Umarım güzel bir sonuç gelir canım
Teşekkürler bende iyiyim bıraktığın gibiyim değişiklik yok 🤣
Sagolasin canim insallah. Aaaa oyle olmaz donunce hepinizi incecik görmek istiyorum :rolleyes:

canım bıraktın di mi yemeyi içmeyi :KK66: yarın ve cmts oruç mu tutsan 🤔 öyle yapıyosun ya artı gelme ihtimali olunca 🤔 kv de bişey demez bence
Bıraktım yemeyi canm yemekten sonra bişe yemedim
Normalde orucu hiç artı gelme ihtimaline karşı tutmadım canm onun için tutmamda kendimi, oruç Allah rızası için tutulur,
Yarına oruç tutmıcam ama öğlen 2ye kadar bişey yemicem kilomu 2 gibi bildiricem inşaAllah bakalım 😟

Back
X