Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdım 🤣 demek ki iradesine yenik düşüp tek kilo alan benim çok ilginç 🤣 ben irdademe çok hakim biri olsam ömür boyu fit olurdum ondan öyle bir şey hiç aklıma gelmedi herkes çok iradeli madem tek ben isem sorun yok canım koy herçeşit pastayı 🤣
bu laf bana mı senin saçını başını :KK4: 🤣🤣
İrade derken benim irade diyete kadardı 😭🙈 diyet bitti mi finito 🤣 hayatım boyunca hep böyle oldu ergenlik sonrası kilo aldım 0 kaçamaklı full irade öldürseler diyeti bozmadım kilo verdim diyet bitti 1 ayda hoppp geri sonra yine diyet sonra yine geri al... Bu sefer bundan bıktığım için farklı gidiyor ama umarım böyle devam eder bakalım yazın mezun oldum 60 kg ile hala koruyor sayılırım İstanbulda +2 almışım ama hızlıca gidiyor ödem oldu galiba.yani özetle bahsettiğim irade diyet süreci içerisindeki kararlılıktı :)
diyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanı Cherry Mom Cherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun :KK200:
Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallah 🤗 senin bu yoldaki başarılarını izlemek seni takip etmek gerçekten bir zevk bu sefer son noktayı koyacağız inşallah ♥️♥️
Eline sağlık canım ♥️

Mathildablue Mathildablue @whitetea tebriklerr kızlar 🤩🤩

Oryantal kazananları diye okudum :KK70: @Namaria
Senin oynayasın gelmiş 🤭🤭 düğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı :KK70:
Azıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim 😂😂😂
Vayyy artisssss :cool:
Selamlar hanımlar, nabersiniz? Ay durup durup çıkıyorum ortaya farkındayım ama napayım be ya :KK70:

Yanlış görmediysem @karabiber01 listeye geri dönmüş, görünce ona da bir selam vereyim dedim. Ay eski üyeleri görünce duygulanıyorum ben ya:)
Selam kaptanım hoşgeldin 🤩 karabatak gibisin valla 🤭🤭
Evet karabiber yeniden bizle 🤗
Ay teşekkürler 😍
İnsanların canı çekmesin dedim ama munzurluktan da geri kalmadım 😎😆😆
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık 😈🤭🤭

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hayırlı olsun kızlar

Ortaklar menü yorumlamayı ve birbirinizi takip etmeyi unutmayın lütfen :KK74:
Çok iyi yapmışsın yahu:)

Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.

Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum :KK43: Aslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum :KK43:
Hepimiz öyleyiz ya canım 😔 inan çocuk tepemde zıplarken giriyorum yada hep gece bakıyorum istedikten sonra olur hergün 2 3 girsenn hattta sadece ilk etapta menü yazsan bile bir caydırıcı etksi olabilir 🤗
Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm
🤩Yahu ilk mesajını görmedin mi kaptanın edacım tanımaz mı seni 🤭
Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese 🤗🤗
İyiyiz canımm sennn 😍😍
Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:
:confused:
Canım gel geelll :KK74:
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda 😎
Zaten kaptanımızsın biliyorsun 😘 menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman :KK66:
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur :KK66:
Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun 🤣🤣

2 Nisan
Sabah
1 ince lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz

Öğleden sonra
1 büyük fincan Mocca

Akşam
Evde kendim tavuk dürüm yaptım
Yarım çb kadar muhallebi

Su ölçmedim ama 1 lt olmamıştır
Spor: 10000 adım
Cherry Mom Cherry Mom
Mocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel 😍
2 nisan
11.00
1 haşlanmış yumurta, bir dilim süzme peynir, 3 zeytin salatalık ve marul
14 30
25gr badem
18.00
3 parça tavuk(kendi yağında pişmiş) ve salata
Su : 3lt
Spor bugün yok yapamadım
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Şahane menü canım sporda yarın gelir 🤩
Bugün menüm
Kahvaltı hindi fümeli marul domates 1 kaşık hardallı süzme peynirli tb sandviç ,kahve
Öğlen hindi sote , salata ayran
Ara züber bar türk kahvesi
Akşam çok az kızartma -karışık sebze- 4 kaşık bulgur pilavı ayran
2 lt su
6000 adım , 1 mil leslie
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @DeryaOnDiet
Güzel menü canım ✌️
Sabah
08.00
3-4 badem
Kahvaltı 13.30
1 yagsız tavada yumurta
1 dilim pastırma
1 dilim tb ekmeği
Domates ve salatalık
2 parmak peynir
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
5 fındık 5 badem
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası (bitti şükür)
2-3 yk kıymalı mantar
1 köfte
Biraz mor lahana salatası limonlu
Ara
1 bardak çay
1 hurma
1 kayısı
Spor yok 8000 adım
belki yatmadan tamamlarım 10.000 e 😊😅
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Harika canım 🤩
2 nisan cuma
Sabah
1kase sebze çorbası, 1kk ezine peynir, şekersiz çay
Ara
1 fincan sade türk kahvesi 1kare bitterle
Öğle
1 porsiyon kereviz yemeği, 1 ızgara köfte, 1 kepçe şeftali komposto
Akşam
2yk bulgur pilavı, fırında 1tavuk baget, 1 küçük dilim fırın makarna, 1 bardak kefir, 1 ince dilim şam tatlısı
1 soda
2 litre su
@KumsalveDeniz
Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur ✌️
2 Nisan Cuma

11.30
1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 1 dilim ekşi mayalı kızarmış ekmek, 5 fındık, 1 ceviz, yeşillik

Ara
1 avuç meyve kurusu(elma armut), 1 avuç kadar çiğ fındık

17.30
3 kaşık et sote, 1 tabak yumurtalı kaldirik kavurması, salata

Su: 2lt
Birazdan yeşil çay içeceğim
Spor: gece ayrıca yazarım. Belki ufak bir koşu yapabilirim 🙃

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Kaldırık kavurması 👀🤔 ne Olaki hiç duymadım 🤭
Güzel menü canım inş koşuda gelir 🤩

Mocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel 😍

Şahane menü canım sporda yarın gelir 🤩

Güzel menü canım ✌️

Harika canım 🤩

Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur ✌️

Kaldırık kavurması 👀🤔 ne Olaki hiç duymadım 🤭
Güzel menü canım inş koşuda gelir 🤩
Bugün valla yerimden kalkamadım kaptanım yoksa yapardım biliyorsun ama yarın gelecek💃💃

Benimkisine ne şansı derler bilemedim :olamaz:
Kim derdi lol un yediği gözleme benim işime yarayacak :KK70: ahaahaaa 🤣 az kalsın kabak benim başıma patlayacaktı ( kabak derken balkabağı değil yanlış anlaşılmasın :KK70:) Neyse ki lol sen çıkıp geldin 🦸‍♀️😂

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Yeni ortim selaaaaamm, hemen hızlı bir giriş yapayım :)) Spor cezalarını paylaşıcam birazdan kaçın :KK70: :KK70: :KK70:
Sabah
08.00
3-4 badem
Kahvaltı 13.30
1 yagsız tavada yumurta
1 dilim pastırma
1 dilim tb ekmeği
Domates ve salatalık
2 parmak peynir
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
5 fındık 5 badem
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası (bitti şükür)
2-3 yk kıymalı mantar
1 köfte
Biraz mor lahana salatası limonlu
Ara
1 bardak çay
1 hurma
1 kayısı
Spor yok 8000 adım
belki yatmadan tamamlarım 10.000 e 😊😅
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Ortim menün güzel ama suyu göremedim o_O

Kim derdi lol un yediği gözleme benim işime yarayacak :KK70: ahaahaaa 🤣 az kalsın kabak benim başıma patlayacaktı ( kabak derken balkabağı değil yanlış anlaşılmasın :KK70:) Neyse ki lol sen çıkıp geldin 🦸‍♀️😂
Ay resmen takım sonunculuğu yarıştırdı bunlarıda mı görecektimmmm :cry: :confused:

Ay resmen takım sonunculuğu yarıştırdı bunlarıda mı görecektimmmm :cry: :confused:
Ben boşuna 100 grcığa bile ceza vermemişim demi kaptanım. Nerde kırbacın haniii :KK70::KK70:

UnselfishFrigidGoral-size_restricted.gif

Senin oynayasın gelmiş 🤭🤭 düğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı :KK70:
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık 😈🤭🤭

Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun 🤣🤣
Aynenyaa :D bu yaz göbek atmak istiyorum 😆😆😆
Hehehe 🤭
Hahaha 😂😂😂 ne satsam ki acaba

Bence LoL +300grm da bile başına gelenleri görünce yemeye korkar diycem ama 🤣 bugün de yine lol de kurabiyeler ,pohaçalar havada uçuşdu 🤣 dilime de düştü daha da yemez korkar bence... Kaptanım kimse 100grm bile artı gelmesin herkes korksun işte.

Ben boşuna 100 grcığa bile ceza vermemişim demi kaptanım. Nerde kırbacın haniii :KK70::KK70:

UnselfishFrigidGoral-size_restricted.gif
Tanrı aşkına bu nasıl birşeydir 😰
belmayne belmayne Allah seni bildiği gibi yapsın 🤭🤭🤭 kaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o 🤔 hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba 🤣🤣🤣
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspit 😎 hey yavrum genel kültür çoştu bende 🤣🤣🤣
Ayy izmitte otururken biz de yerdik :rolleyes: sakaryalı mıydın cnm 😍 belmayne belmayne

Back
X