- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.021
Gel kız ne öyle nanik yapıp kaçıyosunNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese![]()

Gel bir sarılalıım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kız ne öyle nanik yapıp kaçıyosunNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese![]()
HahahahaTabiiki sennnkendi kendini sabote eden sanse
Bugün bizim Kafalar güzel![]()
Hedef60kgolmak
Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı
İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın![]()
Ortim süperdik bencedeeemuhursuzpusula ortim gel vedalasalim
birinci olamasakta ikimizde iyi bir hafta gecirdik bence buhaftada bol eksiler diliyorum
Hedef60kgolmak merhaba ortim insallah iyi bir hafta geciririz bizde menumu erken paylasmistim bak sen canim yine
![]()
bu laf bana mı senin saçını başınıZaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdımdemek ki iradesine yenik düşüp tek kilo alan benim çok ilginç
ben irdademe çok hakim biri olsam ömür boyu fit olurdum ondan öyle bir şey hiç aklıma gelmedi herkes çok iradeli madem tek ben isem sorun yok canım koy herçeşit pastayı
![]()
Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallahdiyetisyenle başlıyorum arkadaşlar salı günü inşallah dua edin ideal kiloma sağlıcakla ulaşayım bu sıkıntılı sürecte motivasyonumu yüksek tutan sevgili kaptanıCherry Mom ve naif ortim S Suskunhanim sizlere ayrıca teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun
![]()
Eline sağlık canım
ORTAKLAR KAZANANLARI
(26 Mart-2 Nisan)
Eki Görüntüle 2815861
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıMathildablue ve @whitetea oluyoooor
Tebrikler canlaaaaar.
Senin oynayasın gelmişOryantal kazananları diye okudum@Namaria
Vayyy artisssssAzıcık ucundan yeşillendiğime göre mayo bakmaya devam edebilirim![]()
Selam kaptanım hoşgeldinSelamlar hanımlar, nabersiniz? Ay durup durup çıkıyorum ortaya farkındayım ama napayım be ya
Yanlış görmediysem @karabiber01 listeye geri dönmüş, görünce ona da bir selam vereyim dedim. Ay eski üyeleri görünce duygulanıyorum ben ya:)
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlıkAy teşekkürler
İnsanların canı çekmesin dedim ama munzurluktan da geri kalmadım![]()
Hayırlı olsun kızlar
ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hepimiz öyleyiz ya canımÇok iyi yapmışsın yahu:)
Ben de iyi diyelim iyi olalım modundayım.
Pandemide baya kilo aldım ama hala irademi toparlayamıyorum. Evde sürekli karbonhidrat ağırlıklı besleniyorumAslında buraya takılmayı ve motive olmayı çok istiyorum ama iş/güç çoluk çocuk derken buraya bakmaya çok az fırsat buluyorum
![]()
Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm
İyiyiz canımm sennnNasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese![]()
Ahaaaa haaaa çok fenasınızK.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
![]()
Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdunCanım gel geelll
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda
Zaten kaptanımızsın biliyorsunmenü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur![]()
Mocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/2 Nisan
Sabah
1 ince lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
Öğleden sonra
1 büyük fincan Mocca
Akşam
Evde kendim tavuk dürüm yaptım
Yarım çb kadar muhallebi
Su ölçmedim ama 1 lt olmamıştır
Spor: 10000 adım
Cherry Mom
Şahane menü canım sporda yarın gelir2 nisan
11.00
1 haşlanmış yumurta, bir dilim süzme peynir, 3 zeytin salatalık ve marul
14 30
25gr badem
18.00
3 parça tavuk(kendi yağında pişmiş) ve salata
Su : 3lt
Spor bugün yok yapamadım
Cherry Mom @Mehfam
Güzel menü canımBugün menüm
Kahvaltı hindi fümeli marul domates 1 kaşık hardallı süzme peynirli tb sandviç ,kahve
Öğlen hindi sote , salata ayran
Ara züber bar türk kahvesi
Akşam çok az kızartma -karışık sebze- 4 kaşık bulgur pilavı ayran
2 lt su
6000 adım , 1 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam @DeryaOnDiet
Harika canımSabah
08.00
3-4 badem
Kahvaltı 13.30
1 yagsız tavada yumurta
1 dilim pastırma
1 dilim tb ekmeği
Domates ve salatalık
2 parmak peynir
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
5 fındık 5 badem
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası (bitti şükür)
2-3 yk kıymalı mantar
1 köfte
Biraz mor lahana salatası limonlu
Ara
1 bardak çay
1 hurma
1 kayısı
Spor yok 8000 adım
belki yatmadan tamamlarım 10.000 e
Cherry Mom
muhursuzpusula @Mehfam
Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur2 nisan cuma
Sabah
1kase sebze çorbası, 1kk ezine peynir, şekersiz çay
Ara
1 fincan sade türk kahvesi 1kare bitterle
Öğle
1 porsiyon kereviz yemeği, 1 ızgara köfte, 1 kepçe şeftali komposto
Akşam
2yk bulgur pilavı, fırında 1tavuk baget, 1 küçük dilim fırın makarna, 1 bardak kefir, 1 ince dilim şam tatlısı
1 soda
2 litre su
@KumsalveDeniz
Kaldırık kavurması2 Nisan Cuma
11.30
1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 1 dilim ekşi mayalı kızarmış ekmek, 5 fındık, 1 ceviz, yeşillik
Ara
1 avuç meyve kurusu(elma armut), 1 avuç kadar çiğ fındık
17.30
3 kaşık et sote, 1 tabak yumurtalı kaldirik kavurması, salata
Su: 2lt
Birazdan yeşil çay içeceğim
Spor: gece ayrıca yazarım. Belki ufak bir koşu yapabilirim
Cherry Mom @Mehfam
Bugün valla yerimden kalkamadım kaptanım yoksa yapardım biliyorsun ama yarın gelecekMocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel
Şahane menü canım sporda yarın gelir
Güzel menü canım
Harika canım
Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur
Kaldırık kavurmasıne Olaki hiç duymadım
Güzel menü canım inş koşuda gelir![]()
Kim derdi lol un yediği gözleme benim işime yarayacakBenimkisine ne şansı derler bilemedim![]()
Yeni ortim selaaaaamm, hemen hızlı bir giriş yapayım :)) Spor cezalarını paylaşıcam birazdan kaçın
ORTAKLAR
(2 Nisan-9 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ortim menün güzel ama suyu göremedimSabah
08.00
3-4 badem
Kahvaltı 13.30
1 yagsız tavada yumurta
1 dilim pastırma
1 dilim tb ekmeği
Domates ve salatalık
2 parmak peynir
3 zeytin
Ara
Türk kahvesi
5 fındık 5 badem
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası (bitti şükür)
2-3 yk kıymalı mantar
1 köfte
Biraz mor lahana salatası limonlu
Ara
1 bardak çay
1 hurma
1 kayısı
Spor yok 8000 adım
belki yatmadan tamamlarım 10.000 e
Cherry Mom
muhursuzpusula @Mehfam
Ay resmen takım sonunculuğu yarıştırdı bunlarıda mı görecektimmmmKim derdi lol un yediği gözleme benim işime yarayacakahaahaaa
az kalsın kabak benim başıma patlayacaktı ( kabak derken balkabağı değil yanlış anlaşılmasın
) Neyse ki lol sen çıkıp geldin
![]()
Ben boşuna 100 grcığa bile ceza vermemişim demi kaptanım. Nerde kırbacın haniiiAy resmen takım sonunculuğu yarıştırdı bunlarıda mı görecektimmmm![]()
![]()
AynenyaaSenin oynayasın gelmişdüğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık
Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun![]()
Bence LoL +300grm da bile başına gelenleri görünce yemeye korkar diycem amaAy resmen takım sonunculuğu yarıştırdı bunlarıda mı görecektimmmm![]()
![]()
Tanrı aşkına bu nasıl birşeydirBen boşuna 100 grcığa bile ceza vermemişim demi kaptanım. Nerde kırbacın haniii
![]()
Ayy izmitte otururken biz de yerdikbelmayne Allah seni bildiği gibi yapsın
kaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o
hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspithey yavrum genel kültür çoştu bende
![]()
Ver gazıııı ateşleeeeeee yükleniyor şuaannnnBen boşuna 100 grcığa bile ceza vermemişim demi kaptanım. Nerde kırbacın haniii
![]()
Bana mı sordunTanrı aşkına bu nasıl birşeydir
Ayy izmitte otururken biz de yerdiksakaryalı mıydın cnm
![]()
Ay etiketlememiş miyim