Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay doğru Ümran diye yazmıştın halbuki değil mi canım :KK43:
Siz deme ya mesafe sevmiyorum :KK74: Esra de emnis de kaptan de kaptiş de 🤭 başka ne diyorlar bana bi düşündüm 🤦🤣🤣
Ramazanda havalar serinliyor diye duydum canım genelde her zamanda serin geçiyor Allah yardım ediyor ya bir şekilde yine biter koca ay anlamayız bile 💕
Peki kaptanım 😊evet allah yardım ediyor göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor inşallah kolaylıkla atlatırızz hayırlısı..

images (1).webp

🤣🤣🤣

Her rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmekten 😭😭 sonra 7 lerden bıktım 🤣 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var 🙈 sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah ♥️♥️
Ay inşallah kaptanım hızlı hızlı verelim şu kiloları 😍🥰 Sporda yapamıyorum diye içim hiç rahat değil zaten yavaş gider kilolar kesin😅🤣

Bir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Çok ses çıkarıyor mu yaparken ben daha önceki evime eliptik almıştım ama komşularım sağolsun şikayet edince 2 güne yollamıştım şu anki komşularımın daha da gıcık olduğunu düşünürsek çok ses çıkarmayan bir şey bulmam lazım😅🤣

Çok ses çıkarıyor mu yaparken ben daha önceki evime eliptik almıştım ama komşularım sağolsun şikayet edince 2 güne yollamıştım şu anki komşularımın daha da gıcık olduğunu düşünürsek çok ses çıkarmayan bir şey bulmam lazım😅🤣
Ses 0 canım 🤩 ben çok memnunum bisikletimden 🤗 manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor

Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum 🤭

Kalk çek valla kuzum ben yazın spor niyetine köyde çatıya çıkıp kaç tur horon teperdim🤣🤣valla fena terletiyor üzerine de mezdeke açardım kolbastıyla bağlar bitirirdim bakardım 1 saatten fazla olmuş😂😂
İyi fikir heee leslie ye rakip çıktı ho hoooyyyy :halay: :halay: :halay: Anka Anka cnm nerde mezdeke emojin :D

Her rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmekten 😭😭 sonra 7 lerden bıktım 🤣 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var 🙈 sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah ♥️♥️
Bu işin sonu yok galiba. 65 yeter bana diyordum şimdi ellilerin hayalini kuruyorum 😂

Bir ara bim e katlamalı kondisyon bisikleti geldi nasıldır bilmem ama yeri olmayanlar için şahane olmalı çokta yer kaplamıyor aslında yan yana 2 sandalye gibi ama yer hiç yoksa tabure bile göze batar bilirim
Evet tabure bile gözüme batıyor gerisini sen düşün kaptanım ☹️

Ses 0 canım 🤩 ben çok memnunum bisikletimden 🤗 manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor

Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum 🤭
Bir bakayım o modele evimde çok büyük sayılmaz ama yer bulurum ben ona🤣

Sabah
3 zeytin. 1kk ezine, 1 küçük pişi, 3çk erik marmelatı, şekersiz çay
Ara
5 badem
Öğle
1 küçük dilim karpuz
Yarım muz 1 bardak süt,
Ara
Sütlü nescafe
Akşam
1 ızgara levrek bol salata, 1sade türk kahvesi 2yk dondurma
1 soda
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom , hzlsel hzlsel
İkimizde sporsuz geçirmişiz ortak😅 M monarosaa

25 gr kuruyemiş avucunda ne kadar oluyor canım ❤️❤️
Hiç avucumda bakmadım ki🤣🤣reçel kaseleri oluyor ya canım çok küçük olanlarınsan değil onların içinde ölçüyorum gramı tam doldurmuyor silme oluyor hatta. İşte nasıl diyim sana 2 ceviz 5 6 badem 6 7 tane fındık kadar diyim sana
İyi fikir heee leslie ye rakip çıktı ho hoooyyyy :halay: :halay: :halay: Anka Anka cnm nerde mezdeke emojin :KK70:
Oooo hem de nasıl var ya tavsiyemdir🤣spor yapmak istemediğim zamanlarda birebir🤩

Back
X