Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet protein yok yarin bol bol kuru fasulye yerim. Yuruyus cumartesi pazartesi carsamba persembe yapiyorum en az 10 bin adimi tamamliyorum. Sporu birden bire cok yapmakta istemiyorum daha onceden defalarca dersimj aldim gunde en az 2 saat spor yapiyordum bir sure sonra vucut alisiyordu kilo vermem duruyordu sporu daha fazla abartamiyordum yaptigim yetmiyordu sonra da pes ediyordum. Bu defa daha kontrollu gitmek istedim kilo verme oranima gore sporu artiracagim 👍👍
tamam cnm emoji yok alınmadın de mi 🤗 3 gün 10 bin çok iyi, tmm cnm kendine göre ayarlarsın 😉

Canım bak mantar falanda protein çok güzel sote oluyor aklında bulunsun ben her hafta alırım 1 paket. ❤️
Tmam canim menulerime eklemeye calisirim. Ne yedigime pek bakamiyorum bu aralar ogunu savmak icin ne pisirirsem onu yiyorum. Biraz dikkat etmem lazim bu konuda teşekkürederim😍

tamam cnm emoji yok alınmadın de mi 🤗 3 gün 10 bin çok iyi, tmm cnm kendine göre ayarlarsın 😉
Yok kuzum niye alinayim iyiligim icin soyluyorsun alinirmyim. Hic ne yedigime dikkat etmiyorum protein lif almadigimi farkettim sayende butun emojileri koyayim simdi 🤣😍🌷👍🙈😘😘😘🤗🤗🤗🤣🤣🤣

Vuuu ikizler kolonisi 😂
Çok iyidir ikizler canım. Kendimden biliyorum 😂😂

Ama pazartesi yollardaydım yeaaa 🙃

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim ❤️

Merhabalar. Hoş geldin aramıza 🤗
Sagolasin canim 😘😘

İnşallah canım ya önce şu 90 lardan kurtulsam ekim ayından beri kurtulamadım🤣
Her rakam cidden psikolojik bir sınır
Bende takıma 82 ile dönmüştüm ve nefret ediyordum 8 rakamını görmekten 😭😭 sonra 7 lerden bıktım 🤣 69 da çok mutluydum ve o ara hızlı kilo verdim 69 dan 60 a güzelce düştüm. Fazla stres bende işe yaramadı o ara ama 70 le 69 arasında çokk büyük fark var 🙈 sende kısa zamanda 8 lere gel inşallah ♥️♥️

Back
X