- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.701
Ay canım yaa hasta hasta geldin bizi eğlendirdin sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım yaa hasta hasta geldin bizi eğlendirdin sağol
Ben bi iyileşirsem samba yapcam Brezilya totosu yapçam kendimeAy canım yaa hasta hasta geldin bizi eğlendirdin sağolmezdeke challenge mı yapsak ya da salonda halay
![]()
![]()
![]()
yakışırrrrBen bi iyileşirsem samba yapcam Brezilya totosu yapçam kendime![]()
Lesliede rekorum 7 yada 8 mildi
ay inanmıyorum sanaLesliede rekorum 7 yada 8 mildi3 sene önce
Sen ne tatlısın sen![]()
![]()
![]()
S seyrulsefer tatlım hoşgeldin,nasılsın?Ben de çok giremiyorum ama girdikce bı şekilde kurarız iletisimimiziS seyrulsefer S Suskunhanim sizleride ortak yapalım mı kızlar ne dersiniz cumaya kadar birbirinizin menü takibini spor takibini yapar yorumlarsanız sevinirim suskun eski üyemiz zaten elden geldiğince seyrulsefer sana destek olacaktır canımortaklık nedir vs birazdan listeyi paylaşacağım oradan daha net anlamış olursun
![]()
@Namaria canım bilgine![]()
cnm bence leslieyle ve istersen başka ayakta çekilen mekiklerle belini karnını güçlendir çünkü direkt yerde başlarsan belini boynunu incitebilirsinBen şimdi kaç kiloya düşünce mekik çekmeye sıkılaşma hareketleri yapmaya başlayım? Bilgisi olan bayanlar?
Anka
Cherry Mom ??
Mekik bence çok gereksiz bi hareket plank yap hatta 20 saniye ile bu gün başla benceBen şimdi kaç kiloya düşünce mekik çekmeye sıkılaşma hareketleri yapmaya başlayım? Bilgisi olan bayanlar?
Anka
Cherry Mom ??
Evet canım ben de niyetleneyim mi kesin miyizKızlarnasılsınız?bı baktım gündüzden beri on sayfa olmuş okuyalım
6 saat sonra uyanıp yola çıkmam lazım
![]()
Anka Apa için niyet gerekli ya şimdi niyetlenebilir miyim?
Kesiniz kesiniz inşallahEvet canım ben de niyetleneyim mi kesin miyiz![]()
Aynı anda Her yerden farklı konular konuşuyoruz farkında mısınKesiniz kesiniz inşallahgünde en az 1 saat spor ve ala paklar bizi gulüm
![]()
Aynı anda Her yerden farklı konular konuşuyoruz farkında mısın![]()
cnm bence leslieyle ve istersen başka ayakta çekilen mekiklerle belini karnını güçlendir çünkü direkt yerde başlarsan belini boynunu incitebilirsin
Sağolun canlarMekik bence çok gereksiz bi hareket plank yap hatta 20 saniye ile bu gün başla bence![]()
Ve ben hala karıştırıp farklı topiklere yazmadımtakdire şayan
![]()
Toparlar canımSağolun canlar
Ya benim normal doğum yaptığım halde göbeğim sarktı ve buruşuk
Bu plank toparlar mı onu?
Varmı çözümü![]()
Cnm benim bildiğim de 1 ceviz 5 gram,1 fındık 1 gram 1 badem 2 gram 1 kaju 3 gramdı galiba kavrulmuşsa 425 gr kuruyemiş avucunda ne kadar oluyor canım![]()
Çok teşekkür ederim canımHiç avucumda bakmadım kireçel kaseleri oluyor ya canım çok küçük olanlarınsan değil onların içinde ölçüyorum gramı tam doldurmuyor silme oluyor hatta. İşte nasıl diyim sana 2 ceviz 5 6 badem 6 7 tane fındık kadar diyim sana
Oooo hem de nasıl var ya tavsiyemdirspor yapmak istemediğim zamanlarda birebir
![]()