Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

orient-gif.1318487
orient-gif.1318487
orient-gif.1318487
Ay canım yaa hasta hasta geldin bizi eğlendirdin sağol :KK74: mezdeke challenge mı yapsak ya da salonda halay :D :D :D

Sen ne tatlısın sen :KK74: :KK74: :KK74:
🤭💜🤭💜🤭💜💜💜💜🤗🤗💜🤗
S seyrulsefer S Suskunhanim sizleride ortak yapalım mı kızlar ne dersiniz cumaya kadar birbirinizin menü takibini spor takibini yapar yorumlarsanız sevinirim suskun eski üyemiz zaten elden geldiğince seyrulsefer sana destek olacaktır canım 💕 ortaklık nedir vs birazdan listeyi paylaşacağım oradan daha net anlamış olursun 🤗

@Namaria canım bilgine ❤️
S seyrulsefer tatlım hoşgeldin,nasılsın?Ben de çok giremiyorum ama girdikce bı şekilde kurarız iletisimimizi🤭🤗🤗 merak ettiğin bir şey var mı?Menü sayfasında beni etiketlemeyi unutma e mi🥰

cnm bence leslieyle ve istersen başka ayakta çekilen mekiklerle belini karnını güçlendir çünkü direkt yerde başlarsan belini boynunu incitebilirsin

Mekik bence çok gereksiz bi hareket plank yap hatta 20 saniye ile bu gün başla bence :KK66:
Sağolun canlar 😘

Ya benim normal doğum yaptığım halde göbeğim sarktı ve buruşuk 😓
Bu plank toparlar mı onu?
Varmı çözümü 😞

Hiç avucumda bakmadım ki🤣🤣reçel kaseleri oluyor ya canım çok küçük olanlarınsan değil onların içinde ölçüyorum gramı tam doldurmuyor silme oluyor hatta. İşte nasıl diyim sana 2 ceviz 5 6 badem 6 7 tane fındık kadar diyim sana

Oooo hem de nasıl var ya tavsiyemdir🤣spor yapmak istemediğim zamanlarda birebir🤩
Çok teşekkür ederim canım 😍 diyetisyenin mi verdi gram ölçüsünü

Back
X