Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şuan bu yolda gidenler takımda yine :KK43: ama söylemekle olmuyor galba kendilerinin anlamaları gerekiyor :KK43:

böylesi ne rahat değil mi öbür türlü sırf stres oluyordun :/
Ayy evet ne buyuk stresler yaşadık aklimda bisey kalmiyor canim isterse yiyorum herseyi yasakli hicbirsey yok diyetimde şu an 2 ay olms dikkat etmeye baslayali memlekette 80.3 ile basladim hic detoks yapmadim daha bitki cayi yesilcay odem atici hicbirsey yapmadim daha. Duraklamaya sakliyorum hepsini. Ramazandan hedef kilomla cikmayi planliyorum gecen ramazandaki gibi dikkat edersem hedefim olacak sanirim. Sonrada koruma ve sporla sekillenme planliyorum. Gelmeyi beklemeyip memlekette ipleri sikmakta cok rahatlatti beni. Buyuk kiyafetlerimi elden cikartmistim iyi ki cikarmisim simdi kiyafetlerin dar gelmesi sikmasi da gazliyor beni giyecek bisey bulamiyorum buyuk seylerde almak istemiyorum simdi o yuzden baya hirslyim. Kendimide tanidim artik biraz ne yapacagimi bilerek ilerlemek iyi sonuc veriyor gec oldu ama ogrendim sonunda insallah unutmam bir daha

hawar hawar hayırlı olsun canım 4. mezuniyet geldi :halay: :halay: :halay:
tebrik ederiz :KK200::KK200:

20 haftada -12.3 kg

Başlangıç Kilosu (701. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (703. Etap) : 63,70
Verilen Toplam Kilo : 12,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,18%
Toplam Süre : 20 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,81%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 615

bahar kaptandan not :
dördüncü.bu son olsun bu son. :KK75: :)))))

hawar hawar düşündüm de + deneme süresi falan toplam 23 hafta birlikte geçirmişiz 5 aydan fazla bir süre bir kere bile benim yada başka birinin kalbini kırmadın hem kendine hem olabildiğince arkadaşlarına katkı sağladın.

İnsan ilişkileri hep zor, yüz yüze olmayınca + zor bazen yaşanan tatsız olaylarda çok üzülüyorum ne yapıyorum ki ben diyorum şurda 4 yaşındaki cocuk benden ilgi beklerken eşim habire telefona bakıyorsun diye bana somurturken neyin içinde boğuşuyorum ama sizler gibi güzel kişilerle tanışıncada değiyor diyorum sonuçta fayda zarar ilişkisi ve faydası daha çok diyorum :KK200: teşekkür ederim herşey için

evett son olarak 4. mezuniyetin ve son olsun diyoruz o yüzden mutlaka kilo koruma için seni alt listeye bir müddet bekliyorum canımm

Kızlar selam❤️
Ben 100 gr eksideyim şükür 🤗
Mesajların tamamını okuyamadım. Hafta içi sıkı çalışmam lazım. Herkese güzel bir hafta diliyorum 😍
leslie 3 mil yapmıştın değil mi canım ? menü güzel afiyet olsun bu haftayı sağlam kapatalım inşallah :halay:

afiyet olsun canım sporda menüde çok kararında :KK76: eksiler boşa gelmiyor valla bravoo

zübersiz menü yazmam abii mi diyorsun :KK70:
afiyet olsun canım güzel :KK73:

eksiler böyle geliyorr eksileerrr bravoo canımm :halay::halay:

afiyet olsunnnn hiç ekmek yok öyle mi bence kahvaltıda 1 dilim tam buğday/ çavdar tercih edebilirsin canım
menü güzel :KK200: ileride sporda eklenebilirse süperrr olacakk

harika canım :rapci: afiyet olsunn

kuzumm spor olmadığı için bu ara yediğin içtğine dikkat et olur muuu
yanlış çıkmadıysa 1 porsiyon pesto soslu makarna 350 - 400 arası kalori

harika gidiyorsun canmmm anlaşılan sen listeye girme tarihin gelene kadar bize birşey bırakmayacaksın :KK70: listeye girdiğin gibi mezun eederiz artık :KK70:

çok güzel canım afiyet olsunnn

eee hani sporr kuzumm kaç gün oldu bu hafta daha spor yapamadık :KK43:

ufak ufak cıslar var ama ölçüsünde dondurma tatlı meyve vs bunları akşam saatlerine bırakmasak yatana kadar yakma imkanımız olur

keşke 16.00 da bitseymiş gün ya :))

harikasın canım ya annemdeyim şöyle menüleri abartayım vs demek yok kafa yapın değişmiş gibi bu bilinçle çok güzel kilonuda korursun inşallah

afiyet olsun pamukcumm
Ay şükür kaptancığım ilk sınavımı veriyorum 🤭 ve düzenimi bozmadığım için çoook mutluyum. 😍 İkinci sınavım da yazın olacak 😂 o zaman da korursam bu iş oldu demektir 😍

Cherry Mom Cherry Mom canım 3 çarpılı arkadaşlar nasıl olucak 🙄

Canım canım sabah sana döneyim dedim kilo bildirimlerini görünce atladım iyi hatırlattın :)

Amor-a Amor-a ne yapıyoruz canım ? spor listessinden ok çıkardık menüde yazmayacaksan oradan da çıkaracağız ve iletmek isterim eğer menüden de çıkarın dersen bundan sonrası için her zman gelip menü yazabilir kilo bildirebilirsin ama takibini listelerde yapmıyor olalım olur mu ? çünkü devamı gelmiyor XXX oluyor hep sana dair notlar.. dönüşünü bekleriz istikrarlı yazacağım dersen menü listesinden silmeyeceğiz free kalayım dersen sileceğiz ama listeni tutmayacağız ? höhh ne çetrefill yazdım ya :-)

melita09 melita09 canım yazdık ama dönmedin umarım annen ile ilgili kötü bir durum yoktur menü yazabilecek durumda mısın ? ona göre listeyi düzenleyelim beni ve Mehfam Mehfam ı etiket yapıp dönersen seviniriz

DeryaOnDiet DeryaOnDiet kalsın kuzum listede bir sorun vardır ve gelecektir diye düşünüyorum :(

Canım canım sabah sana döneyim dedim kilo bildirimlerini görünce atladım iyi hatırlattın :)

Amor-a Amor-a ne yapıyoruz canım ? spor listessinden ok çıkardık menüde yazmayacaksan oradan da çıkaracağız ve iletmek isterim eğer menüden de çıkarın dersen bundan sonrası için her zman gelip menü yazabilir kilo bildirebilirsin ama takibini listelerde yapmıyor olalım olur mu ? çünkü devamı gelmiyor XXX oluyor hep sana dair notlar.. dönüşünü bekleriz istikrarlı yazacağım dersen menü listesinden silmeyeceğiz free kalayım dersen sileceğiz ama listeni tutmayacağız ? höhh ne çetrefill yazdım ya :-)

melita09 melita09 canım yazdık ama dönmedin umarım annen ile ilgili kötü bir durum yoktur menü yazabilecek durumda mısın ? ona göre listeyi düzenleyelim beni ve Mehfam Mehfam ı etiket yapıp dönersen seviniriz

DeryaOnDiet DeryaOnDiet kalsın kuzum listede bir sorun vardır ve gelecektir diye düşünüyorum :KK43:
günaydın kaptanım ve arkadaşlarım.annem bugün memlekete geçecek. sonuçları bekliyoruz. inşallah temiz çıkar bugünden itibaren düzenli katılacağım. sabah kilom 77,95 ti ...pazarteside mi resim çekeceğiz.

Back
X