Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet sonunda geldimm. Bayadır gelmeyi istiyordum ama dediğim gibi utandım pat diye gittiğim için. Şu an hem çok rahatladım hem de fena bir motivasyon geldi. Dün "son akşam yemeği" olarak her şeyi yedim zaten. Ama bugün gayet iyi başladım. Bu satırları suyumu yudumlarken yazıyorum. :KK70: Asla durmayacağım, çünkü artık okula da gidiyorum, insan içine karıştım... Sizi de durdurmayacağım. :kk77:

Hoşbulduuum.

Bekarım. :KK66:)))) hahahaha ben çok şakacıyımdır, şaka olduğunu belirtmeden istediğin gibi şaka yapabilirsin. :KK70: Memnun oldumm.
Oooo şimdi sevdim seniiiiiiiii :))) bekarlar olarak çok azınlıktayız bi isyan çıkarayım diyorum bi bakıyorum azıcığız, anneler elinde sopalarla bekliyo bizii :KK70: :KK70: Bak 3 gün sonra benim sevgilim var evleniyorum diye gelme :skandal::skandal:

58 kg için baktım
2.2 civarı diyor canım hesaplama motorları.
Kabızlıkta direk etkisi var
Cok sagok kaptancım🧡 Nerden bakılıyor benim öyle bir hesaptan bile haberim yoktu😂 daha öğreneceğim cok sey varr. Tamam bugün 2.2 tamamlıcam ins. Etkisi olur

Tekrardan hoş geldin ben de senden 1 2 ay sonra katıldım takıma zeynep ben takımın en güccüyüm🤣🤣🤣
Hoşbulduum. Kaç yaşındasın ki? :dondurma: Burada herkesin hissettiği yaş 17.5. :D
Hoşgeldin pacman🌸🌸 insallah hep birlikte güzel kilolar veririz:)
Merhaba. İnanıyorum ki veririz. Gerçekten burası bambaşka bir yer kilo vermek için. :)
Valla mı kaptanım🤣🤣aman ne olursa olsun takımımızda kimse yaşını söylemese anlamayız zaten😂😂
:D :D
Oooo şimdi sevdim seniiiiiiiii :))) bekarlar olarak çok azınlıktayız bi isyan çıkarayım diyorum bi bakıyorum azıcığız, anneler elinde sopalarla bekliyo bizii :KK70: :KK70: Bak 3 gün sonra benim sevgilim var evleniyorum diye gelme :skandal::skandal:
Ben en az bi 5 sene kadar bekar takımındayım, esas sen beni bırakma. :D

Merhabaaa!

Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu. :KK70: Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce Cherry Mom Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz. :dua: Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...

Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) Başta Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü. :KK70:

En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım :KK70:) sık sık uğrayacağım.

Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse :halay:) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.

Şimdilik bu kadar. :KK200:
Tekrar hoş gelmişsin🥰 Ben daha iki günlük üyeyim çok yeniyim ve sanırım grubun en tombik üyesiyim😅🤣

Hoşbulduum. Kaç yaşındasın ki? :dondurma: Burada herkesin hissettiği yaş 17.5. :KK70:

Merhaba. İnanıyorum ki veririz. Gerçekten burası bambaşka bir yer kilo vermek için. :)

:KK70: :KK70:

Ben en az bi 5 sene kadar bekar takımındayım, esas sen beni bırakma. :KK70:
Canım 99luyum temmuzda 22 olacağım tam🤣🤣

Hoşbulduum. Kaç yaşındasın ki? :dondurma: Burada herkesin hissettiği yaş 17.5. :KK70:

:KK70: :KK70:

Ben en az bi 5 sene kadar bekar takımındayım, esas sen beni bırakma. :KK70:
Tamam o zamaaaaannn, hiç merak etme bende gitmem gidemem bir yere :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ahh 5.takımın en sevimlilerinden biri geldi işte nasıl unuturuz nasıl takıma geri almayız :KK36:

Kiloları elbirliği ile halledeğiz canım hoşgeldin tekrardan aramıza 🤗
Nasil unutabilirizki pilates yaparken kan ter icinde kalan kizi biz kardio yaparken. Nasil unutabilirizki oturdugu yerden hafta da 1 kilo veren kizi 🙈🙈🤣@pacman

hawar hawar hayırlı olsun canım 4. mezuniyet geldi :halay: :halay: :halay:
tebrik ederiz :KK200::KK200:

20 haftada -12.3 kg

Başlangıç Kilosu (701. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (703. Etap) : 63,70
Verilen Toplam Kilo : 12,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 16,18%
Toplam Süre : 20 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,81%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 615

bahar kaptandan not :
dördüncü.bu son olsun bu son. :KK75: :)))))
Çok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
hawar hawar düşündüm de + deneme süresi falan toplam 23 hafta birlikte geçirmişiz 5 aydan fazla bir süre bir kere bile benim yada başka birinin kalbini kırmadın hem kendine hem olabildiğince arkadaşlarına katkı sağladın.

İnsan ilişkileri hep zor, yüz yüze olmayınca + zor bazen yaşanan tatsız olaylarda çok üzülüyorum ne yapıyorum ki ben diyorum şurda 4 yaşındaki cocuk benden ilgi beklerken eşim habire telefona bakıyorsun diye bana somurturken neyin içinde boğuşuyorum ama sizler gibi güzel kişilerle tanışıncada değiyor diyorum sonuçta fayda zarar ilişkisi ve faydası daha çok diyorum :KK200: teşekkür ederim herşey için

evett son olarak 4. mezuniyetin ve son olsun diyoruz o yüzden mutlaka kilo koruma için seni alt listeye bir müddet bekliyorum canımm
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim💞
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım💕😘😘😘

Çok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum

Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim💞
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım💕😘😘😘
Tebrk ederim darisi basimiza insallah 😍😍👏👏

Bekarlik her yerde sultanlik 🤣🤣🤣

Benimde eşim başak 😂 çok nazlıdır inanılmaz yükseleni de terazi
Benim eşimde başak dediği dedik sadece kendi dedikleri doğru başkasının dediği kesinlikle doğru değil, fikrini kesinlikle değiştirmez sabit fikirli, o sert duruşunun arkasında birde iyi kalbi vardır ailesine çok düşkün

Ayy birde eş olunca öyle zor ki. Diyorki tatile Antalya ya gidelim 😂 dedim ki yolda nazlanıp huysuzlaşacaksan gitmeyelim şimdiden pazarlık yapıyorum. Ben çok uyumludur hiç kalp kıramam o da tam tersi ama çokta yufka yüreklidir❤️
Tamda eşim hakkında yazdım aynısını

Tekrar hoş gelmişsin🥰 Ben daha iki günlük üyeyim çok yeniyim ve sanırım grubun en tombik üyesiyim😅🤣
Merhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelim :dondurma: Sen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)
Canım 99luyum temmuzda 22 olacağım tam🤣🤣
99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden. :D
Ben amatördiyetçi cnm ismimi değiştim :-) yap valla öyle affederim :-)
Biliyorum biliyorum, hemmen anladım. :KK49: Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz. :D
Tamam o zamaaaaannn, hiç merak etme bende gitmem gidemem bir yere :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sonuna kadar beraberiz!!! :D
Nasil unutabilirizki pilates yaparken kan ter icinde kalan kizi biz kardio yaparken. Nasil unutabilirizki oturdugu yerden hafta da 1 kilo veren kizi 🙈🙈🤣@pacman
Aaaah ah ne günlerdi di mi :D Yine hazır mıyız o günlere? :D Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha

Back
X