Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum

Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim💞
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım💕😘😘😘
Canım çok tebrikler darısı bize inşallah 🤗
Bence alt listede 50lere inene kadar devam et 🤗 50ler candır :)

Merhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelim :dondurma: Sen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)

99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden. :KK70:

Biliyorum biliyorum, hemmen anladım. :KK49: Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz. :KK70:

Sonuna kadar beraberiz!!! :KK70:

Aaaah ah ne günlerdi di mi :KK70: Yine hazır mıyız o günlere? :KK70: Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha
Tamam ben çikületalı yicem ya da donut :-)

Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.

Son düzenleme:
Canım apa bu yıl kısalttı seviyeleri. ben ramazanda ikinci seviyeyle devam ederim sanırım. Bu kısaltılmış halinde seviye 2 de hurma yok sadece kuruyemiş var kahvaltıda.
Ben buraların yabancisiyim bilmiyordum🤭3 günlük oruçları falan yapamam muhtemelen canım,çocuklarla baş etmem zor olabilir sanki
Valla bilemem artık😆😆 ama sen apaya başlayacaksın etkisi büyük olabilir uzaklaşabilirsin🤣🤣
Bı şeyler yapmam lazım yahu bangır bangır geliyon maşallah😅🤭😂
Abooo cok zormus. Zorda degilde yasak seyler olunca benim psikolojim bozuluyor 🙈🙈 Allah kolaylik versin
İşin içine şifa girince sabrediyor insan(daha ilk gün için çok iddialı oldu be🤭😂😂)
ay arkada cıs varmış iyi mi :KK70: :KK70:
Balık baştan mi koktu😂😂😂😂🤭🤭
Artıya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaptanım valla, bunun yarısını bile yemiyorum ben diğer günlerde ve ona göre durum ortada iken böyle yiyip bu kadar alınca şaşırdım.5 saat bile uyumadım onun da ödemi var tabi😂

Merhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelim :dondurma: Sen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)

99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden. :KK70:

Biliyorum biliyorum, hemmen anladım. :KK49: Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz. :KK70:

Sonuna kadar beraberiz!!! :KK70:

Aaaah ah ne günlerdi di mi :KK70: Yine hazır mıyız o günlere? :KK70: Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha
Hadi beni de sev beni de sev🤣🤣sen kaçlısın canım😂🤗🤗

Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Ay dedim ne oldu da gidiyor bu şimdi 🤣🤣
Ben buraların yabancisiyim bilmiyordum🤭3 günlük oruçları falan yapamam muhtemelen canım,çocuklarla baş etmem zor olabilir sanki

Bı şeyler yapmam lazım yahu bangır bangır geliyon maşallah😅🤭😂

İşin içine şifa girince sabrediyor insan(daha ilk gün için çok iddialı oldu be🤭😂😂)

Balık baştan mi koktu😂😂😂😂🤭🤭
Artıya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaptanım valla, bunun yarısını bile yemiyorum ben diğer günlerde ve ona göre durum ortada iken böyle yiyip bu kadar alınca şaşırdım.5 saat bile uyumadım onun da ödemi var tabi😂
Olur olur uzaklaş benden hadi🤣🤣

Benim eşimde başak dediği dedik sadece kendi dedikleri doğru başkasının dediği kesinlikle doğru değil, fikrini kesinlikle değiştirmez sabit fikirli, o sert duruşunun arkasında birde iyi kalbi vardır ailesine çok düşkün
Ayy aynısı çok cabuk parlar asla kendinden başkasına kolay kolay güvenmez

Çok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum

Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim💞
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım💕😘😘😘
Teşekkür ederiz canım
bekliyoruz kolay gelsinn :KK60:

Back
X