Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhursuzpusula muhursuzpusula canim tam yorum yapiyordum sana dur burdan devam ediyim yukselen balik kova burcu cok ilginc ya 🤣🥰
Kova hava grubu viraz da reailst bakar hayata balik etkisi ile bence biraz duygusallik gelmis olabilir.
Ayrica kova sabit balik degisken o ikisinin dengesini de görürsün hayatında 🤗
Uzak durman gereken bence toprak grubu, su grubundan da akrep biraz sikinti olabilir. hava ve ates grubuyla iyi anlasacagina inaniyorum.
Kendi icinde dengeli bir yapi olmus kova balik uyumlusundur genel olarak canim 🌺

1617627128249.webp
02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSU
1617627130234.webp

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
77.8​
76.9​
74.75​
74​
54.3​
54.1​
62​
61.6​
63.2​
62.6​
84​
83.5​
87.1​
85.9​
71.2​
70.9​
68.3​
67.5​
75.8​
74.9​
57.6​
56.8​
89.3​
88.2​
73.1​
71.9​
75​
73.9​
58.4​
57​
70​
69.3​

Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı :halay: :halay:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)

Hoşgeldin tekrardan canım. Fazla kilo almamışsın yol yakınken önlem alınmış

Canım senin menülerin Sporun çok güzeldi wc sorununu halledersen süper olacak Kirazsaplı çayı denedin mi ya da aç karna ılık suda iyi gelebilir.
Ortim şu yaptığın pilates in linkini atar mısın bende deneyeyim

Canım dün uyuyakalmışım o yüzden yazamadım. Fena değildi menüm küçük Bi tabak makarna vardı cıs olarak 😊😊

Canım tebrik ederim seni inşallah koruma kısmını da harika geçirirsin
Cıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?
Pilates videosu bu canım
Pilates

muhursuzpusula muhursuzpusula canim tam yorum yapiyordum sana dur burdan devam ediyim yukselen balik kova burcu cok ilginc ya 🤣🥰
Kova hava grubu viraz da reailst bakar hayata balik etkisi ile bence biraz duygusallik gelmis olabilir.
Ayrica kova sabit balik degisken o ikisinin dengesini de görürsün hayatında 🤗
Uzak durman gereken bence toprak grubu, su grubundan da akrep biraz sikinti olabilir. hava ve ates grubuyla iyi anlasacagina inaniyorum.
Kendi icinde dengeli bir yapi olmus kova balik uyumlusundur genel olarak canim 🌺
Ben oldum olası ilginç bir insanım zaten hep ya :KK70: :KK70: :KK70:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(2 Nisan-9 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Namaria Namaria Güncel hali canım ☺️
Tamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah 💞

Beni en iyi tarif eden kelime o ama gerçekten herşeyde en ilginç şeyler benden beklenir hep ve yaparımda :KK70::KK70: Ama şurası çok doğru, benim ex balıktı sonuç ortada :KK70:
Allah karsina cok iyi anlasacagin birini cikarsin canim burc onemli değil 🙃💞

Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur 🌺
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne
Canım hoşgeldin 🤗💖 olsun diyete bir başladın mı kısa sürede vereceğine eminim 😘 liste verdi mi kuzum? Nasıl biri sert mi 😆

Canım hoşgeldin 🤗💖 olsun diyete bir başladın mı kısa sürede vereceğine eminim 😘 liste verdi mi kuzum? Nasıl biri sert mi 😆
Hosbuldum canim 🥰
Yarin basliyorum bugun kutlama yemeği vs vardi isyerinde 😂 yarin taniscaz telde konustuk tatlis birine benziyo whatsapp profil fotosundan 🌺🥰

Merhabaaa!

Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu. :KK70: Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce Cherry Mom Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz. :dua: Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...

Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) Başta Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü. :KK70:

En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım :KK70:) sık sık uğrayacağım.

Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse :halay:) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.

Şimdilik bu kadar. :KK200:
Hosgeldin canim tekrardan ben gelmisim sen gitmissin 🙃🌺
Ben de 79 la mezun oldum ikinci mezuniyetimde ama tayin alinca sehir degisikligi vs hoop 82 ler 😬
İnsallah ideal kilolarimiza saglicakla ulasiriz kalico bi sekilde 🥰💞

Back
X