Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben de 120 ile basladim 7 leri ucundan gördüm azfik aldim hedef 6 larda birakmak yapariz biz 🤗💞
Yaparız inşallah bende 7 leri göreyim yeter 6 da hiç gözüm yok🤣
Canim her bünye her kisi farkli ben de tek basima otokontrollu ilerliyorum aslinda sonra birden abartabiliyorum o yuzden bazen bi kontrol mekanizmasi iyi olabiliyor bana ama hedefe indigim zaman uzun sureli korumayi oturttuktan sonra benim de insallah diyetisyene ihtiyacım kalmicak 😬
Haklısın o konuda ipin ucu kaçabiliyor bazen benim kaçtı gitti zaten🤣 inşallah bir an önce inelim hedef kilolarımıza 🥰☺️

Of ya sofradan yeni kalktık eşim çok geç geliyor 😞
Tek yemeyi sevmiyor
Ama konuşcam bu gün ramazana kadar ben erken yicem yemeğimi dicem
Geç yediğim zaman zor sindiriyorm buda tartıya yansıyor

Canim hepimiz abartiyoruz arada utanacak bisey yok onemli olan kaldigin yerden devam etmek pisman olma duygusu daha cok yedirmeden 😬
Yok canım ekstra hiç bir şey yemedim inşAllah uyumadan da sporumu yapıp uyuyacağım :( çok üzgünüm

Kesinlikle insan kendini kötü hissediyor ben de spor yapmalıyım diyorum içim çok huzursuz🤣 İnşallah Leslie olmaz ama önümüzdeki hafta yürüyüşlere başlayabilirim diye umut ediyorum içim rahat eder en azından 😅😅 Sana sporda eşlik edemiyorum ama yediklerimle diyette güzel eşlik ederim🤣🤣
Aynen öyle🙂inşallah bir an önce başlarsın.. Peki canım olur 😘

Yok canım ekstra hiç bir şey yemedim inşAllah uyumadan da sporumu yapıp uyuyacağım :KK43: çok üzgünüm
Ekstra bisey yemediysen neyin uzgunlugu var ustunde canim 🤔 menu porsiyonu mu fazlaydi olsun ya niye üzülüyosun yakar gidersin canim 💞

Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1kk tulum, 3 zeytin, şekersiz çay, 1 günkurusu, 1incir,
Öğle
1 porsiyon tavuklu kereviz, 2 kepçe yayla çorbası, 1 ceviz büyüklüğünde üzümlü kurabiye
Ara
4 çilekle 1bardak süt..
2.5 litre su
3 mil leslie 45 dk
Cherry Mom Cherry Mom , hzlsel hzlsel
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Tebrikler orti akşam yemeği yememişsin ne güzel üstüne Leslie 3 mil için rahat uyuyabilirsin😅

Back
X