Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak canım yazdım ama kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum 😓😓😓😓
Gitmeden baktim canim
:skandal::skandal::cry::cry:
Pazartesi
07.30
Sabah
3 çilek
1 parmak peynir
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Öğle 15.00
1 küçük avuç kuruyemiş
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase tavuk çorbası
1 küçük biber dolma
1 çiğ köfte tako :KK43: eşim bana da söylemiş çok ısrar etti bi iki ısırayım derken bitirdim. 🤦🤦🤦
Spor ve su uyumadan ekleyeceğim :KK43: birde akıllı saatimin kordonu koptu ☹️☹️☹️
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Mehfam Mehfam
Abarti olabilecek çiğköfte var sadece belki muz bi de baska bisey yok kuzum neler neler gördük biz ne menulerle geldigimiz oldu 45 dk leslie ye bi de yarin sebze falan yemeye bakar eksiye bile dusersin uzulme canim 💞🤗

Ay inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamam🤣Neredeyse 120 olmuştum o yüzden herhalde ve en son 2012 yılında 7li rakamları görmüştüm😅😅
Ben bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldım

Canımcım menün birazcık ağır olmuş :KK43: kuru fasülye kalorisi ve karbonhidrat oranı çok yüksek bir gıdadır ondan yiyeceğimz zaman onun yanında ekmek yememeliyiz ve en fazla 1kase yemeliyiz tatlım 2kase kuru f.+2dilim ekmek olması kötü olmuş ama akşam yememişsin galiba ve sporda yaparak çok iyi yapmışın yine de şişlik filan bur kaç gün yapabilir canım ödem atıcı çay filan ve daha hafif menüler ile artık dengelersin :KK39:

🤣 Ay evet ne yapıcaz bu benim sana olan aşkımı mühürsüz :KK70: her şeyde biraz sen varsın :KK75:
:KK73::KK73::KK73::KK73:
Bütün dünya çiklatları kurrrrrban olsun sana dünyeeeaaa güzeli 😍
Oooyyyy böyle didin ve ben eridiimmmm :KK23::KK23::KK23:
:skandal::skandal::cry::cry:
Pazartesi
07.30
Sabah
3 çilek
1 parmak peynir
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Öğle 15.00
1 küçük avuç kuruyemiş
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase tavuk çorbası
1 küçük biber dolma
1 çiğ köfte tako :KK43: eşim bana da söylemiş çok ısrar etti bi iki ısırayım derken bitirdim. 🤦🤦🤦
Spor ve su uyumadan ekleyeceğim :KK43: birde akıllı saatimin kordonu koptu ☹️☹️☹️
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Mehfam Mehfam
Bende baktım skandal bişi arıyorum menünde :KK70: Günün toplamına bakarsak bence bir sıkıntı yok ;) çiğköfte takoya baktımda öyle çok çok abartılacak bişi değil bence canım ;) gönlün ferah olsun zaten her gün sporun gayet güzel ;)

Ben bir ara 95 kiloydum doğumdan sonra okadar korkmuştum ki 100 kilo olmaktan ondan sonra diyete başladım 66lara kadar indim ama geri aldım
Bende inşallah hamileliğe kadar en azından 70li kilolara inmek istiyorum ☺️ Kilo vermek değil zaten zor olan onu koruyabilmek inşallah bu sefer hep beraber başarabiliriz korumayı

Cıkınca alayım kiraz saplı çay paket olarak dimi? Yoksa aktaran ot olarak mı alıyoruz?
Pilates videosu bu canım
Pilates
Evet canım bana a101 yakın genelde ordan alıyorum
Ayyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kilo 😂 Ben almayayım 🤣 ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım .🤣 Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda:KK51::-)

Bendensin :-)

Hoş geldin canım Merhaba :KK3:
Ayy bende senin gibiyim valla ben üzülmeyeyim herkes kendini temizliğe verir ben yemeğe
Sen hariç şahit olan var mı bari :KK70:
neyse bugün gelir herhalde akşam flaan 👀
Kaptanım birkaç kez yazmıştı ama sen yoğundun kaçırdın muhtemelen haftasonu paskalya bayramı için gideceklerdi, gelmesi yakındır yarın yazar büyük ihtimalle
Benim evdede bir Oğlak burcu var tek anlaşamadığım burç oğlak
Oyy sizde de mi vaar oğlak biraz inat oluyorlar ama sağlık olsun da uğraşıp duralım onlarla

Back
X