Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tanışma döneminizde birşeye gücenip konuşmadığı naz yaptığı oldu mu senden uzaklaştığı? Sonra nasıl geri getirdin? 🤗
Benim eşim hiç naz yapmaz trip atmaz canım, eğer tartışırsak gidip 1 kere öpmem yumşamasına yeter uzatmaz 😍
Bende yengecim bende öyleyimdir uzatmam hiç

Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kalori 🤦ama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün 🤩 Max 2 yiyebilirsin
Çok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim :olamaz:

Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan 🥺

Çok acı kaptanım aldım öyle duruyor yiyemedim :olamaz:

Bardan bidaha almam inşaAllah
Ama tadı çok güzeldi ya çok üzüldüm şuan 🥺
Çok mu acı eyvahh 🤣 o kadar şekere alışkınsın yani 🙈 bana o bile çok tatlı geliyor ama yıllardır türk kahvesi dahil herşey 0 şeker bende ondan herhalde

Günlerdir beklenen fasülyeye kavuşulmuş 🤭🤭 afiyet olsun yanii ekmekler fazla gibi gözüksede öğlen yediğin için kapatıyor bence
Sporlar çok iyi 💃💃

Afiyet olsun canım 2 günün menüsü de gayet iyi
Ama merak ettim sabah yediklerin seni tok tutuyor mu yoksa öğlene kadar bir zorluk çekiyor musun?
Yulaflı kahvaltıları seviyorum ama bendeki tokluk süresi 2 saat 🤦 yumurtalı bir kahvaltının ise en az 4 saat o yüzden hep yumurtalı seçenekleri tercih ediyorum psikolojik mi bilmiyorum 🤷

Akşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran :KK43:
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık :KK43:
Cidden çok mu zor oluyor 🙈
Spor eklenmiş çok sevindim bravo ✌️

Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kalori 🤦ama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün 🤩 Max 2 yiyebilirsin

Gayet ölçülü canım afiyet olsun ✌️

Menü ve spor çok güzel canım
Karam diyince başta şu kütük gibi kalın olanlardan sanmıştım 🤦🤦 ama seninki fena değil baktım 43 kalori ✌️

Ümmühannnn 😭😭😭 nedenn böyle kötü bu menü canım :KK43: hafta sonu menüsü gibi valla 😶
1 simit diyette çok fazla kuzum
Çikolatalı gofret için ceza vermek lazım bugün yada yarın 1000 zıp alırız 😘😘

Evet ekmek harici güzel menü burcucum ☺️☺️

Menün güzel canım afiyet olsun şifaaa olsun 💕

Harikasınnnn 💃💃💃

Çok güzel menü Edacım 😘

Ooo ilk gün için şahane canım 😘

Patates yemeği ile ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel menün

Çok iyi canım 🤩

Harikasın canım suyu da arttırmışsın faydası olur inşallah ♥️
Canım benim de 2 haftadır hiç bu tarz kahvaltılarım olmadı yani bende senin gibi yumurt,peynir vs. Tarzı hep tercih edenlerdenim
Hem dediğin gibi çok güzel tok tutuyor olduğundan hemde o şekilde kahvaltıyı çok daha fazla sevdiğimden hep öyle yerim genelde ama regl gün gelmiş ve hatta gecikmiş olduğundan 2gündür regleye göre menü tercihleri yaptm tatlı krizini önlemek için ve regl+spor ile şekerimin,tansiyonum düşmeden dengede kalmasî için meyve ağırlıkta ve masum diyet tatlar oluşturarak bu regle haftası bu tarz beslenicem. Tokluk konusunda da yine evet 2saat güzel tok tutuyor 2saat sonra da kahveler ve bol su ile tekrar o tokluğu yaklayıp 4 saate beni götürüyor böylece 😊

Selam canım

Dün geldğinde hafta sonu o yüzden kaçamaklarım var demiştin :)
Ama bugün yine kaçamaklar var :KK43: burada kimler ne menüler ile başladı inan zmanla düzeltti senden de bir anda elini eteğini çekmeni beklemek belki fazla gelebilir adım adım sınırla kendini ✌️

Tatlı krizlerine başka alternatifler bulmaya çalış kayısı içine ceviz / hurmalı ballı muzlu bir karışım giibi şeyller. Halka tatlısı en en yenmeyecek tatlılardan biri. Hem kızartılıyor hem de şerbetli ya o bakımdan biraz daha diğer seçeneklere göz kırp ♥️

Adımlar gayet iyi ileride 10.000 e tamamlanır ise harika olur 🤩🤩
Cherry Mom Cherry Mom acaba diyetisyene mi gitsem? Ya da bilmiyorum napsam. Dünden bu yana eşimin alay konusu oldum. Senin kaçamakların asla bitmez 2 kg dan fazla veremezsin dua etde dizin ameliyatlık olmasın dedi. Kendisiyle aynı kilodayım bi de onun boyu uzun😞 off yarın ola hayır ola herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bak yaa yine tatlı tövbe tövbe🤦‍♀️

Allah Allah ben anlayamıyorum yengeç erkeklerini valla 🤗
Canım benim eşim de yengeç genelde iyidir hoştur çok anlayışlıdır hatta problemli tip benim🤣 hemen gelir sarılır öper tatlıya bağlar 😍 Ama nadir de olsa bazen süründürür insanı affedene kadar🤣🤣

Cherry Mom Cherry Mom acaba diyetisyene mi gitsem? Ya da bilmiyorum napsam. Dünden bu yana eşimin alay konusu oldum. Senin kaçamakların asla bitmez 2 kg dan fazla veremezsin dua etde dizin ameliyatlık olmasın dedi. Kendisiyle aynı kilodayım bi de onun boyu uzun😞 off yarın ola hayır ola herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bak yaa yine tatlı tövbe tövbe🤦‍♀️
Canım aile üyeleri böyle konuşup gaz verdiğini sanıyo ama işte 😆 aslında vermeni istiyodur ve bana destek olacaktır inan ;)
Tatlı da bir anda kesilmiyo haklısın cnm bir güne indirsen ağır tatlıları ve diğer günler burda da konuştuğumuz gibi meyve kuruyemiş tarzı geçirsen süper olur 🤗
Tatlı rüyalar klasik bi söz 😆 kendini niye suçluyosun cnm 😘
Çoğumuz diyetisyen olmadan veriyoruz cnm kaptancığımıntavsiyelerini de dinlersen başarı kaçınılmaz 👌

Back
X